Carmageddon este disponibil gratuit pt c�teva ore in AppStore.
Carmageddon
https://itunes.apple.com/ro/app/carm...&affId=2143271
E gratis doar azi! GOOOOOOO GET IT!
Deci e demential! E good ol' lovin' Carmageddon! Si nici macar nu e varianta cenzurata (cu sange verde si zombies)! Si free... can't believe it! Si se misca de nota 10 (as zice ca au reusit sa replice perfect miscarea vechiului joc chiar si pe touchscreen). Me happy!
toate programelele pentru jailbreak intr-un singur locAll Jailbreak Tools For iPhone, iPod and iPad [ Windows & Mac ] | Jailbreak iPhone 4s 5.com
Aproximez undeva intre 800-1000 RON maxim.
Sent from my iPad using Tapatalk
cred ca pe multi ar interesa asa cevapentru un dolar
Apple, iPhone and iPad News | ModMyi - Make the Stock iOS Camera App the Best Camera App You've Ever Used With 'CameraTweak'All of you iPhoneographers out there that love taking photographs with your iPhone are going to love this tweak. It’s called CameraTweak by iOS developer Samball. The tweak makes your stock iPhone Camera application much more powerful by adding many highly demanded features into the interface with a small silver button that can be used to show and hide the features – all this, for just a buck. We will outline all of the new features below.
CameraTweak is for the iPhone only – it works with the iPhone 3GS and newer. It cannot be installed on an iPod touch or an iPad. The good news is that it works on both iOS 5 and iOS 6
Hello! Am o problema:/
De cateva ore bune nu mai pot ajusta volumul din casti (din switch-ul ala de pe cablu, nu stiu cum sa-i zic). Dau + dau - dau pause...nimic. Castile merg perfect (se aude perfect) iar de setari speciale nici nu se pune problema. Pur si simplu s-a schimbat piesa si am vrut s-o dau mai incet cand am constatat ca nu pot din switch-ul de pe cablu. Din telefon si/saudin butoanele laterale merge...
Wtf is this?
Am cautat pe net. si multe lume zice ca e un bug de la iOS. Eu inca am 5.1.1 dar n-am mai avut problema asta pana acum...
Apoi am mai gasit asta:
Voi ce parere aveti? Ati mai patit asa ceva? Help?!
E SUPER enervant ca nu pot raspunde la telefon sau schimba piesa sau pune pauza...mereu trebuie sa tot scot telefonul din buzunar ca-n evu' mediu!![]()
Si eu am patit acelasi lucru si am rezolvat problema cumparand alte casti. La noile casti merg controalele de pe fir, la cele vechi tot nu vor, presupun ca s-au stricat din senin.
LE: Eu am iOS 6
De cateva zile,vorbesc cu o prietena constant prin SMS. Cand ii trimit eu mesaj,ea il primeste instantaneu,dar ea trebuie sa imi expedieze 2-3 mesaje ca sa le primesc,respectiv sa apara in notificari. Nu primesc fiecare mesaj,ci toate deodata. Asta e doar cand vorbim prin SMS,eu de pe iPhone,ea de pe un Nokia. De aceea,in masura in care se poate,vorbim prin iMessage,pentru ca si ea are iPad,dar asta doar cand suntem acasa.
Nu e prima persoana cu care vorbesc mult prin mesaje si mi s'a mai intamplat sa primesc mesajele cu delay-uri serioase (uneori cateva minute,alteori chiar si o ora). Sa fie oare de la telefonul meu sau de la retea ? A mai patit cineva asta ?
RonanN1, daca nu tii neaparat la jailbreak, treci pe iOS6 si sigur vei scapa de problema asta. Eu am intampinat exact aceeasi problema pe iOS6 beta 1, dar la versiunea finala s-a remediat. Daca totusi vrei jaibreak, incearca o restore + jailbreak. Sigur e de la soft.
Firezu, daca ai iPhone4, ai grija cum il tii, ca pierde semnalul in draci. Eu il am de app 2 ani, dar cand il bag in buzunar abea ramane 1 liniuta de semnal. Iar cand il tin mai strans in mana, raman fara. Incearca sa-ti bagi cartela in alt telefon, sa nu fie probleme chiar cu cartela (sa se fi demagnetizat sau alte prostii).
unde si cu cat as putea sa schimb bateria de la i3gs? chiar daca arata 50 % la baterie se inchide din senin si pe urma trebuie sa-l las foarte mult, o ora doua la incarcat pentru a se aprinde din nou, e foarte ciudat![]()
Apple, iPhone and iPad News | ModMyi - Apple Reportedly Testing iOS 6.0.1; iOS 6.1 With Bug Fixes nici nu a aprut bine ios 6, dar e de inteles avand in vedere problemele pe care le-a avut
According to the report, the iOS 6.0.1 update is expected to bring the below fixes and tweaks:Addition of a consolidated iTunes Match cellular data switch
- Fix issue with flickering lines appearing on the keyboard on iPhone 5 units
- Fix issue with camera flash not going off when taking photographs
- Fix issue with Passbook information being easily accessible through the lock screen
- Fix issue with cellular data
- Fix issue with exchange meetings being unintentionally cancelled
- Improved Wi-Fi support
revin cu cateva intrebari. vreau sa-mi achizitionez un i4s si as vrea sa stiu care este cea mai simpla metoda de-a determina daca iphoneul este neverlocked? prin verificarea de imei presupun, nu? ca nu am cartele de la diferiti operatori. si ce ar trebui sa mai urmaresc ca sa fiu sigur ca telefonul functioneaza perfect
? si cum imi fac cartela microsim? plus intrebarile de mai sus
. stiu sunt multe.
Well, pentru doritori... se pare ca Apple Event-ul de azi (cel in care probabil vom vedea noul iPad Mini si un refresh la alte produse Apple) va fi primul streaming live pe site-ul Apple: Apple - Apple Events - Apple Special Event October 2012
Pentru alternative, incercati si:
The Vergecast Special Edition is live today after the iPad mini event | The Verge
Apple's iPad mini liveblog! -- Engadget
Voi incerca sa fiu si pe forum... dar am inteles ca va fi Live si pe Apple TV, asa ca e posibil sa-l urmaresc tolanit in canapea
---------- Post added 24-10-2012 at 05:36 AM ----------
iBooks 3.0 disponibil acum pe Appstore![]()
Si eu am avut probleme in afla daca e neverlocked sau nu. Si iti spun sincer ca am riscat. Omul se ocupa cu treaba asta si atunci am zis ca riscul nu e chiar atat de mare. Am avut emotii totusi cand am plecat din tara si am bagat cartela straina in telefon. Nu a mers din prima si mi-a stat inima in loc. Dar nu bagasem bine Sim-ul in locas. A fost ok pana la urma. Cat despre taiatul cartelei, si eu am avut Sim normal si mi l-a taiat cel de la care l-am cumparat.
Poti face altceva pentru treaba cu neverlocked. Spune-i sa faca ultimul update, sa treaca la iOS6, si atunci nu cred ca ii poate face nimic sa te mai pacaleasca. Nu stiu sigur daca merge treaba, dar poti incerca.
Salutare.Ieri seara am avut "norocul" mare de a mi se strica placa de retea (WiFi) pe iPad 2.Nu mai gaseste retele si cateodata apare meniul gri.Am incercat tot ce s-a scris pe internet mai putin de restore.Dupa cum am citit probabil placa s-a ars (cand meniul WiFi este gri atunci nu afiseaza nici serial numberul de la About).
Intrebarea mea este daca exista vre-un service de iPad in zona Targu-Mures profesional.Sincer mi-e frica sa ma ating de el,fiindca este mai complicat,neavand suruburi,doar lipit.
Va multumesc anticipat.
LE : @mark tu stii ceva?
@Donely te ocupi cu repararea iPad-urilor?
Bookmarks