Cu ce sa faca, daca are ios 6?
Si nu mai dati quote la postul deasupra raspunsului vostru.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Se pare ca e o versiune noua. Lansată in 3 ian.
https://itunes.apple.com/ro/app/tapa...585178888?mt=8
E doar pentru iPhone si iPod.
A cumparat careva ? Merita sa o iau, nu de alta da nu prea stiu ce face ? Tapatalk simplu sau Tapatalk 2 ?![]()
Am luat-o eu. La prima vedere pare mai ok dec�t prima varianta. Design total schimbat.
Pe bătr�nul meu 3GS se misca mai bine.
Prețul e ok. 0.89 �. In descriere spune ca e preț Promo de lansare.
Cam at�t momentan.
Si eu vreau de mult sa iau Tapatalk dar nu m-am indurat la cei 2,69 euro. Merita sa iau 2-ul sau astept reducerea la varianta originala? Nu imi place sa dau mai mult de 99 de centi pe o aplicatie![]()
Pfff.. Damn it. Eu am luat tapatalk la 2 euro pentru ca aveam mare nevoie si acum mi-a atras privirea noua versiune, dar sincer sa fiu putea sa faca un update simplu.... O sa ma gandesc daca sa-l iau.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Din pacate exista doar in varianta pentru iPhone... deci nu e interesant pt. mine. Astept Tapatalk 2 HD![]()
L-am luat acum, si merge ok. Sunt niste bug-uri. Gen nu redimensioneaza bine avatarul, se conecteaza greu la unele forumuri iar tema sincer sa fiu nu imi place. M-a trimis de cateva ori in alta parte decat am vrut, dar in timp cred ca o sa se mai rezolve. Mi-a placut pretul de sub 1�. Deaia l-am luat.
MonkY, ce sa faci cu Tapatalk pe iPad? E mai bun browserul. Niciodata nu am folosit altceva decat browserul pentru Consolegames de pe iPad si a rulat perfect mereu.
Si eu la fel, insa imi plac notificarile de pe Tapatalk, e singurul motiv pentru care l-am vrut mereu. Doar pe primul Galaxy S l-am mai avut si mi-a placut la vremea respectiva. Plus ca era si gratuit.![]()
L-am luat si eu, chiar se misca bine. Din pacate nu am avut tapatalk simplu deci nu stiu cum sta treaba. A meritat 0.99$.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Mie imi place enorm. Pe langa faptul ca bug-urile parca nu le mai intalnesc, desi nu si-a facut niciun update, cel mai grozav lucru, si pentru care il recomand tuturor este faptul ca iti consuma mult mai putina baterie decat Safari. Eu voi renunta la Safari pentru baterie. Aseara si azi am stat vreo 3 ore pe el si bateria mi-a scazut in total abia vreo 10%. Sunt super multumit.
Bookmarks