5.1 nu face nimic pentru iPhone 4.
o folie de protectie pentru iPhone 3gs imi poate recomanda cineva? si eventual un link catre okazii?
Cele mai bune sunt cele de la Steinheil.
Sunt cam scumpe pe acest site, dar cauta poate gasesti mai ieftin.
Eu personal am cel anti-fingerprint, practic ecranul e perfect curat si se pierde ff putin din luminozitate, aproape insesizabil. Dar aspectul telefonului fara amprente pe ecran face toti banii
Folii protectie iPhone 3G(S)
Pentru cine nu vrea sa renunte la jailbreak si sa treaca la 5.1 si doreste sa utilizeze aplicatia iPhoto, a iesit in cydia un fix, numit iPhoto501fix, gratuit.
Aplicatia nu va functiona 100% (in sensul ca la o anumita functie se inchide brusc) dar in proportie de 90% va puteti folosi de ea, inclusiv de Journal
O alte metoda prin care (impreuna cu ce am postat mai sus), putem rula fara probleme atat iPhoto cat si iMovie (cu ultimul update):
Dar vad ca tot iese din aplicatie cand dai sa puna un efect de alb negru...
Eu il aveam din 2009 (luat second…).Cu timpul tot se agrava starea fizica,ducand la inutilitatea butonului Home si al butonului de Aprindere/Oprire,si a murit cu totul.De 1 an statea in cutia lui,si de vandut nu aveam cum,iar de reparat nu merita.Asa ca am decis ca il bombardez cu cateva petarde ramase.Daca era functional,n-aveam inima sa fac asta,dar nefunctional era indiferent.
Citeste versiunea originala pe: iPhone 3G "aruncat in aer" folosind 2 petarde(Video) | iDevice.ro
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Pentru carcotasii care spun ca iPhone / iPad nu sunt console "adevarate".
Bethesda Is Developing a Game for the iPad or iPhone - Forbes
Soon, players may have a chance to wander the barren post-apocalyptic wastelands of Fallout or the lush, fantastic landscape of Elder Scrolls even as they wander the streets of their own neighborhood. A new job posting from Bethesda games looking for iOS programmers confirms that they�re looking to make games for the iPad or the iPhone.
Especially considering that this job is being posted so soon after the announcement of the iPad3, it isn�t too much of a leap to think that the developers who made their name with massive,open-world PC and console titles are going to try their hand at Apple�s powerful new device.
Even as the mobile gaming world explodes with new titles and ideas, the gulf between iOS and consoles remains fairly large. It will be interesting to see what a company bred on an experience so far from mobile will be able to do with the new technology.
The first time I played Fallout 3, I was actually in Washington DC, and the bizarre disconnect that came from jogging past real landmarks I had seen virtually destroyed and overrun with super mutants was both jarring and fascinating. Some GPS-enabled or real-world elements could go a long way to enhancing Bethesda�s concept of the massive open world: the real world, after all, is pretty big.
Bethesda is specifically looking for Apple fanboys. �Follows live blogs of every Apple event a plus.�
Daca scot astia un Fallout old style (cel 2D, izometric, care era TBS, nu FPS ca in zilele noastre) pe iPhone/iPad... dau de baut!
Chiar se anunta un an interesant pt iOs gaming:
- Infinity Blade Dungeons
- Max Payne
- Angry Birds Space (pt fani )
- Sonic 4 : Episode 2 (OMG cum arata, finally un Platformer adevarat)
- Ravensword 2
- Virtua Tennis Challenge
- poate un joc Bethesda
A si probabil iPhone 5 in toamna. Damn i need more $$$ :"(
O intrebare de baraj,am un 3gs de 16 gb si as vrea sa il vand,s-ar merita sa imi cumpar un Noka N8 ?
Mai m-am confruntat cu problema asta acum ceva timp dar reincerc.Vreau sa-mi iau un telefon care sa se auda FOARTE CLAR si FOARTE TARE, am fost surprins cum se aude IPHONE4.Intrebarea mea este daca se tot in genul asta se aude si primul iphone aparut, 2g-ul.Vad ca pe okazii pretul sare putin de 200ron.Ma intereseaza 85% partea de muzica, 10% partde telefon si restu pentru o aplicatie sau un joc, de asta nici nu vreau ceva extra performant ca ma joc din an in paste pe el.Imi poate confirma cineva care a avut si 2g si 4g-ul ca se aud asemanator, foarte asemanator?
Sunt la al 4-lea telefon Sony Walkman cumparat intr-o saptamana si 3 zile si tot nu sunt multumit, i-am facut acel hack cu rescrierea acoustics, se aude foarte tare dar tot e ceva lipsa, poate nu poate el mai mult, poate nu am bagat eu inlocuitorii potriviti...
Salut, am avut un iphone 2g luat prin 2008 la cutie cu tot si pot sa-ti spun ca se aude ff incet, atat cand vorbesti, cat si la sonerie. Ca si telefon e net sub iphone 4, ma refer la calitatea convorbirii.
Plus ca il tinea relativ putin bateria, iar acum la 4-5 ani de cand a aparut probabil bateria care o are e undeva la 50% cred, daca nu mai putin. Pt muzica + ceva aplicatii chiar e ok.
Soneria su vorbitul nu ma deranjeaza chiar deloc, am avut o perioada indelungata N97 care se auzea extrem de incet, n-ar fi problema, muzica la casti, atat ma intereseaza.
De exemplu cand vorbesti cu cineva, pe acea persoana o auzi incet cand vorbeste.
Muzica la casti se aude f bine, ca la un ipod. Deci pt muzica + ceva aplicatii chiar se merita. Vezi ca iti trebuie casti apple pt el.
Guys, cu ce program (sau functie) pot trimite filmulete facute cu iPhone4, pe iPad2 (prin iCloud nu se pun automat decat pozele). Am incercat prin mail, Bump, PhotoShare si nu am reusit nimic interesant. Toate scad calitatea filmarii si nu ma pot folosi de ea.
Sau le pot pune cumva direct prin iTunes ? (odata copiate de pe tel pe calc, normal)
Precizez ca vreau sa le pun in asa fel incat sa le pot folosi in iMovie, nu doar pentru a le putea viziona pe ecran mai mare.
Bookmarks