Acela e pret cu abonament de 2 ani. Ca dealtfel toate preturile afisate la conferinta
Imi place noul iPhone 4S, dar nu inteleg ce e atata fuzz despre A5. Este acelasi procesor ca si pe iPad2... care e pe piata de ceva vreme. Despre Siri nu mai zic nimic. Numai cu telefonul de unul singur nu am ajuns sa vorbesc... Imi place improvementul la partea foto. Tocmai vroiam sa-mi iau un handycam. Daca filmeaza si fotografiaza asa bine cum au zis azi in conferinta, nu-mi mai iau
In rest, numai de bine. In special legat de iOS5... pe care-l asteptam mai mult decat iPhone4S-ul in sine. M-a distrat faza cu iCards. Chiar cred ca o sa o folosesc (4.99 cu livrare internationala). Dar cel mai important pt. mine era NewsStand-ul. Sa vedem daca se ridica la inaltimea asteptarilor si se bate cu Zinio, Amazon & Co...
Se vede ca a lipsit Steve... Parca nu a mai avut farmec nimic.
---------- Post added 05-10-2011 at 12:48 AM ----------
Sincer, ce nevoie ai de 1GB RAM la iPhone?!? Pentru ce, mai exact? E ceva care nu-ti merge cu 512? Hell... intrebarea este: e ceva ce nu-ti merge cu 256? Cred ca multi nu inteleg diferenta intre Android si iOS, in special la partea de multitasking si memory usage.
Bookmarks