Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 60 FirstFirst ... 10 50 58 59 60
Results 1,181 to 1,185 of 1185

Thread: Clubul Apple Mac & macOS

1. #1181 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Felicitari de achizitie - deci pana la urma ai renuntat la Air si ai luat Pro

Rosetta se foloseste strict pentru emularea aplicatiilor facute pentru intel, deci cel mai probabil nu a fost actualizata pentru M-uri.

Btw - iti recomand niste videos despre "first things to do on new Mac", pentru ca sunt foarte multe setari enervante default, pe care le pot schimba cu usurinta.

2. #1182 SP
    Member Rukax's Avatar
    Mulțumesc mult! Sâmbâtă mi-am zis în gând că sper să primesc un semn să îmi iau odată mac. Duminică a fost reducere 10% în aplicația altex iar cu voucherul de la tata am zis gata, merg și îl iau. Eram hotărât pe air dar când am ajuns culoarea pe care am dorit-o se epuizase și în toată nehotărârea, am mers pe pro. În noaptea respectivă nu am putut dormi deloc din cauza stresului legat de banii plătiți și de gândul că air îmi era suficient... Acum sper să mă bucur de el și să îl folosesc la maxim.
    Cât despre camera raw, am instalat rosetta și merge brici.

3. #1183 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Stiu ca mai scrisesem in trecut, recomand acest produs in cazul in care aveti laptop de 13". Eu am luat-o la vreo 200 lei acum 2 ani, parca arata si mai bine acum, cu trecerea timpului. Este din piele naturala si lucrata manual in Romania.

Probabil este vreo lichidare de stoc, este sub pretul de achizitie/productie: https://www.f64.ro/artiss-husa-lapto...crata-manual/p - 68lei

4. #1184 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ce pret derizoriu, atata am dat pe o husa din plastic de pe Temu.
    Cum o folosesti, totusi? Vad ca nu are maner sa il poti duce ca pe servieta, si presupun ca neavand bureti nu ofera suficienta protectie incat sa il poti arunca intr-o alta geanta cu mai multe obiecte.

5. #1185 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Sta in acea husa si pe urma il pot lasa in orice ghiozdan, geanta, troler, fara sa-mi fac prea multe griji.

Mac-ul il foloseste cel mai mult prietena mea si il tine foarte protejat in geanta, nu se zgarie de chei sau alte minuni pe care le-o mai avea pe acolo.

Ea daca se mai duce la vreo cafenea si are nevoie sa faca cate ceva rapid, il ia pur si simplu la brat ca pe un dosar. Arata stylish, nu atrage atentia si il fereste si de praf sau alte mici pericole.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 60 FirstFirst ... 10 50 58 59 60