Now that's what I call fast! iMac 3.4 Ghz with SSD.
S.M.A.R.T. status: Failed - cred ca moare hardul la Air. S-a mai lovit cineva de problema asta? In caz ca trebuie sa il inlocuiesc, de unde pot achizitiona unul? Nu gasesc neam pe la noi.
Cel mai ok service Apple de la noi este Noumax, poți să le faci o vizită pentru diagnosticare.
Noumax - Contacteaza-ne
Daca poti pune SSD, go for it. Dar roaga-te sa ai TRIM activat. Chiar, stie cineva daca au rezolvat problema in ultimul build?
Apropo de SSD & stuff, lucruri interesante și bune de știut pentru optimizarea sistemului: Macintosh Performance Guide: Articles & Reviews
Daca ai MacOS-ul pe SSD si nu ai TRIM... si chiar lucrezi serios pe el, pregateste-te de o durata de viata upto 1 year. Maxim. La mine primul a picat dupa 6 luni (fara TRIM). Al doilea, aproape un an (cu TRIM)... sa vedem al treilea ce zice... ca se apropie si el de un an. Cell wearing-ul e criminal pentru SSD-uri. Dar nah, au preferat speed before reliability![]()
Hm, poate de asta nici nu s-au grăbit Apple să introducă SSD la ultimele upgrade-uri, mai așteaptă două trei generații p�nă se stabilizează lucrurile ...
Se pare că nu. Dacă ești nerăbdător și vrei să-l cumperi �n prima secundă la lansare, te poți �nscrie aici pentru notificare.
Treceti la back-up-uri pentru ca se pare ca azi (20.06) Leul isi va face simtita prezenta, undeva in jurul orei 16!![]()
RoaringApps - application compatibility for Mac OS X Lion > Mac OS X Lion Application Compatibility - RoaringApps
O intrebare,am Apple Care Protection si sa zicem(Doamne fereste :-) ) ca am probleme cu iMac-ul ..cei de la Apcom fiind retailer oficial Apple ma vor ajuta ?
Bookmarks