Eu am marit rezolutia si am destul spatiu :)
Printable View
Eu am marit rezolutia si am destul spatiu :)
Pai din cate stiu mai mult de 1440x900 nu o poti mari. Sau gresesc cumva?
Parca 1680 x 1050, verific cand ajung acasa. Eu il tin pe la mijloc, rezolutia maxima ma oboseste ingrozitor.
Oare sunt singurul pe care il deranjeaza bulinele de sub iconite in Yosemite? Chiar ma streseaza.
Quote:
Shovel Knight is a fantastic game -- we can't stress that enough -- so if you haven't played this high-class retro throwback yet, fix that as soon as possible. But maybe you don't own a Wii U or 3DS or even a Windows PC. What about Mac users? Well, good news! Just before the weekend officially kicked off, developer Yacht Club Games announced that the Mac version was now available! Head on over to the Steam page to start digging up adventure.
Cand ar trebui sa se lanseze Yosemite? Nu era vorba ca odata cu iOS 8?
Se spune ca in late October. Mai avem putin de asteptat :)
Doar acum am observat ca pe ios 8 am dictation in limba romana si merge perfect. In schimb in Mac OS nu gasesc. Oare va fi in Yosemite? Puteti testa cumva cei care aveti beta?
Va recomand jocul ENDLESS LEGEND pentru Mac. E Civilization 5 la puterea a 2-a.
Puteti sa il luati ieftin de aici pentru Steam: Endless Legend Classic Pack Steam Gift - Endless Legend
Review aici: Endless Legend Review - IGN
imi spune si mie cineva daca apple cinema display si apple thunderbolt display au rezolutia 1080p? :-/
Metal Gear Rising - Revengeance a aparut si pentru Mac OS. Bestial jocul.
Guys, din cei care aveti Macbook-uri, voi inchideti laptopurile ? Sau le lasati doar cu lid-ul jos ?
Eu am obiceiul sa-l inchid peste noapte/zi cand nu stau acasa, dar am observat cand l-am uitat deschis, dar cu lid-ul jos, peste noapte si peste ziua urmatoare, ca s-a pierdut doar 2% baterie si a fost totul instant, fara niciun timp de incarcare.
Eu m-am invatat sa il inchid, dar nici standby-ul nu cred ca il deranjeaza prea tare.
Nu il inchid niciodata.
eu nici imacul nu il inchid, in standy mode consuma foarte foarte putin
Uptime de 92 days deci nu.
Doar daca e nevoie de rr la un update mai important.
Obisnuiam sa inchid Air-ul, dar de cand mi-am luat Pro, mi-am dat seama ca nu are rost. Il am de o luna si l-am inchis de doua ori - nici acum nu imi dau seama de ce.