Asta cu "probleme de fabricatie" de unde ai mai scos-o ?
Printable View
Asta cu "probleme de fabricatie" de unde ai mai scos-o ?
Vezi light bleeding la ecran pe google. Te ajut?
Sau la Apple n-ai auzit de asa ceva?
Asa am facut eu cu iPhone 4, m-am bagat repede la cumparat cum a ajuns la Orange anu trecut si l-am prins cu senzor de proximitate defect. Noroc ca Orange la fiecare telefon adus spre vanzare aduceau si unul bulk de rezerva tocmai pt garantie. Asa l-am schimbat rapid.
Au probleme si iDevice-urile numai sa ai bafta sa-l prinzi de la inceput ok ca apoi te tine pana moare bateria.
Am facut comanda la eMag. Am fost azi la MG : ''iPad 2 ?'', ei:''Exista? /:)''. Maine ma duc sa-l ridic de la showroom.
Felicitari.
Multumesc mark ;) Am luat iPad-ul , e super! Am o mica problema , am făcut cont pe AppStore sa cumpar c�teva jocuri , dar "Your payment method was declined. Please another payment method." (card Visa). Care sa fie problema?
Sa-l stapanesti sanatos! Cat despre card, depinde foarte mult ce tip de card e si de la ce banca. Sunt foarte picky in privinta bancilor cu care lucreaza...
P.S. Am avut un client care a testat 5 sau 6 carduri pana i-a fost acceptat. Ba nu avea bani, ba era de la banca X, ba nu erau embossed...
Multumesc!Cardul este de la UniCredit si sunt bani pe el. Alta metoda de a cumpara jocuri mai exista?
L.E.: Am reușit cu un card BRD. GarageBand si Dead Space se instaleaza :D !
Felicitari Mozambic. Din pacate, singura metoda e "pe incercate".
Anyway, inca un joc optimizat pt. iPad2: Race After 1977
http://www.youtube.com/watch?v=O2OoCRF8m6w
Cum sa-ti transformi iPad-ul intrun osciloscop (sunt curios cate astfel de nebunii nu vor ajunge sa transforme iPad-ul in unul din cele mai folosite device-uri): Oscium's iMSO-104 turns your iPad into a mixed signal oscilloscope
E oficial: garanția internațională pentru orice produs Apple este onorată și �n Rom�nia. Adică și pentru iPad!
Deci, orice produs Apple, cumpărat de oriunde, beneficiază de garanția de 1 an sau de cea de 3 ani (Apple Care), prin Noumax sau iStyle.
L-am incercat si eu acum pe iPhone 4. Mi se pare identic cu Uber Racer si clar nu-si merita banii. Plus ca mi se pare o porcarie ca pe iPhone 4 sa mearga sacadat in unele momente, de ex cand sunt multe particule de praf sau multi oponenti pe ecran. Sa fim seriosi. Momentan acesta este device-ul de top al apple (lasand laoparte iPad-u pentru care ar fi trebuit scoasa o versiune separata).
Din moment ce jocul apare doar la categoria iPhone Apps, nu vad cum ar fi optimizat pentru iPad(1# gen sau 2# gen). Still la 3.99 €, fare nici un demo, seems a bit too much.Quote:
Anyway, inca un joc optimizat pt. iPad2: Race After 1977
Btw, e vreun joc Heroes/Kings Bounty/Disciples like pe iOS? Ce am gasit pana acuma, cat de cat apropiat de ele e Battleheart care e mai mult JRPG like fara TBS.
Eu zic ca ar trebui sa citesti cu atentie ce am scris. N-am spus nicaieri ca il gasesti pe AppStore, ci doar ca e unul din titlurile optimizate pt. iPad2. Asa cum dealtfel va exista si o versiune Lite pt. cei ca tine care nu au incredere :)
Quote:
Xpect Games spent so long on this game tweaking their home-grown game engine to provide the exact kind of crazy physics that you can find in Race After 1977. Jumps are everywhere, crashes are plentiful, and like any arcade racer, you'll almost always be drifting while turning.
A lite version is planned as well as an iPad version which will be enhanced for the iPad 2. Initial impressions on our forums seem positive, but odd framerate drops and the strange arcade racer style physics have left us not liking it as much as we thought we would.
Bestiala ideea! Dar nu cred ca e doar Head Tracking, pt. ca se observa si cand se misca doar iPad-ul. Deci cred ca se foloseste si de giroscop. Oricum... genial! 3D fara a avea ecran 3D, ochelari 3D... Totul pur software (si un pic de hardware, dar nah... ecran si camera are orice device these days...)
Cu o pereche de ochelari red/cyan plus acest tip de aplicatie se pot face multe lucruri interesante.Mai erau pe yt clipuri asemanatoare cu acel sensor de la wii.
LE: Monky: nu e pe baza de giroscop, la 1:07 este lasat jos si camera se misca, posibil sa se orienteze dupa alt punct care e tinut de cameraman, de ce chiar capul sau cu ceva semn distinctiv.
LE2: cred ca in clipul de fata obiectul dupa care se orienteaza e cu siguranta camera.