guyz , ceva aplicatii si jocuri interesante ? shopping spreeee :)
Si inca ceva , cum downloadez jocul primit premiu de la nicodiac ?
Printable View
guyz , ceva aplicatii si jocuri interesante ? shopping spreeee :)
Si inca ceva , cum downloadez jocul primit premiu de la nicodiac ?
Nu l-ai primit atunci?
LE: Vezi ca ar fi trebuit sa primesti un mail pe adresa de mail cu care intri in AppStore si o sa ai acolo un link.
L-am primit , dar cred ca am sters mailul ... si nu stiu cum sa-l gasesc in itunes :) Daca nu-l mai pot recupera , nu e problema , dar daca il pot gasi , tell me how . Inca o data , nu ezitati sa veniti cu sugestii , sunt ca un burete , habar n-am ce sa-mi pun pe el ...
Pai Ovidiu, pe langa jocurile cu preturi bune de Paste (de exp. Dead Space), iti recomand Galaxy on Fire 2 (care e superb, gen Freelancer - si el e in "fire sale" de la 9.99 la 4.99), Real Racing 2 HD (GT5 style), Rage HD (daca iti plac rail shooterele), World of Goo, Death Rally... Cat despre aplicatii, depinde ce cauti. iBooks, IMDb, Pulse, Yahoo, Skype, Kindle, Zite, Vevo, Google Earth, CNN, eBay, Terra, Documents 2, etc... Ai si o groaza de jocuri free... multe din titlurile "supervandute" au si alternative free/demo (gen Angry Birds, Fruit Ninja, NFS HP, Bug Heroes, and so on...). Bafta! Ai de lucru :)
ah , banuiesc ca-mi trebuie cont de state , nu ? ca eu am cont de romania ...
Cam tot ce a enumerat MonkY gasesti si pe appstoreRO. Dar sunt anumite aplicatii/jocuri precum: Pandora Radio, ABC player, Netflix, Geometry Wars Toutch, etc. care inca nu se gasesc pe appstoreRO.
Cat despre apps to have:
- Appstart ( really nice iPad guide... app - free, un ghid foarte util pentru iPad new owners);
- MyPad (Facebook app - ai 2 versiuni: free/pro (1.59 euro);
- IM+ (instant mess app (2 versiuni: free/pro (7.99 euro) suporta orice id de IM in afara de skype, care merge doar pe varianta pro. Dar ca o alternativa la YMess-ul oribil de pe iPad e perfect si in versiunea free);
- Skype (skype app - free, doar versiunea de iPhone care, la fel ca si YMess, se scaleaza oribil, dar e free so wth!);
- Wikipanion (wiki app - free, wikipedia on you iPad at the toutch of you fingers);
- Adobe Ideas (doodle app - free, ciorna digitala);
- Documents 2 (2 vers - free sau pro(~1 euro);
- Aweditorium (cool music app - free, kindda like youtube for music);
- Pandora TV HD (cool video app similar cu YouTube - free);
- Dropbox (could sharing app - free, util mai ales daca nu vrei sa iti umpli iPad-ul cu toate pozele, referatele, pdf-urile, documentele, etc.);
- Alarm Clock (ceas+alarma free/pro, gotta have one. Ca bonus are si un weather app integrat);
- Flipboard (digital magazine app - free, it'll change the way you read online articles);
- Zite (digital magazine app - free, nu la fel de impresionant ca si Flipboard dar la fel de interesant);
- Dictionary (dictionary app - free, e doar versiunea in engleza dar e free si poate fi util cand te lovesti de un cuvant nou in engleza si nu il intelegi);
- Epicurious (cook book app - free, you never know);
- Sketchbook (great drawing app - free/pro, best drawing app so far, si in versiune free e mai mult decat ok);
- Weather HD (pretty weather app - free/pro, recunosc, l-am luat doar pentru ca arata frumos :D);
Toate app-urile de mai sus sunt disponibile pe appstoreRO.
Wooohooo! Peste aproape 2 zile iese addonul de GOF (Galaxy on Fire 2): Valkyrie. Aveti un mic trailer mai jos cu o parte din noutati:
http://www.youtube.com/watch?v=FANWV_kWW4Q
MonkY, ai idee cum pot folosi Facetime intre iPad2 si iPhone4 ? sunt logat cu acelasi cont de itunes pe ambele si la iPad la inregistrarea pe facetime, mi-a cerut parola, dar pe tel nu am asa ceva... Am incercat sa contactez in functie de nr de telefon dar nu a mers si nici in functie de adresa de mail nu a mers...
Btw, iPad 2 este wi-fi only
---------- Post added 27-04-2011 at 08:01 PM ----------
Chiar nu stie nimeni ?
Si eu am incercat intre ipad2-ul meu wifi only si un iphone4 si nu mergea ... te astept cu appleID-ul tau pe pm poate merge doar intre ipaduri , daca vrei sa incerci desigur .
Posibil sa fie din cauza ca e WiFi only atunci... Spun asta pt. ca la mine a mers. Intre iPad 2 si iPod Touch, intre iPad 2 si iPhone 4... Eu m-am conectat folosindu-ma de adresa de mail.
Nu are legatura ca e Wifi only. Merge no matter what. Ca faci facetime pe mailul de itunes.
Merge intre Pad si iPod/iPhone4. Dar trebuie sa-ti adaugi la Facetime contacts o alta adresa de mail de itunes ( Nu cred ca merge daca esti logat cu acelasi itunes email pe 2 deviceuri )
Intri in Facetime, dai add contact, si pui unde scrie "email" mailul de itunes ([email protected]). Click pe el si o sa mearga. Ofc firmware 4.1 upwards. Si ca sa suni de pe Ipad pe Iphone suni pe numar. Add contact in Facetime si in loc sa completezi campul de email, completezi cel de telefon.
Am incercat toate variantele de mai sus si tot nu merge. Ma gadesc sa nu fie ceva cu OS-ul. Am 4.3. As face update la 4.3.2 dar inca sper la un jailbreak si as vrea sa am cea mai maica versiune de OS cand iese.
Intr-adevar, am un singur cont de itunes si pe acelsi ma apelez. Dar cand ma sun pe telefon, ma sun pe numar (cu +40 in fata) dar de pe telefon nu pot sa sun...ca nu am aplicatia facetime...
Btw, nu pot face nimic sa-l incarc la USB ?
Cat dureaza o incarcare full la priza ? Nu as vrea sa-l las toata noaptea.
O incarcare full (de la 1%) la incarcatorul lui de priza (cel de 2A si 10W) dureaza 4 ore (cu un mic boost in prima parte, pana la 75-80%). Pe USB avand doar 0.5A... e crima. Doar pe anumite placi (care stiu Turbo USB sau alte nebunii de genul asta) ai sanse sa faci cat de cat o incarcare... dar nu se compara nimic cu wall chargerul.
Iti recomand sa-ti iei un docking station... legi wall chargerul la el si e mult mai simplu si mai comod :)
Din pacate nu ai dreptate. Toate cele 3 titluri de care vorbea au grafica imbunatatita, aliasing mai bun, efecte in plus... care pe iPad 1 nu sunt (si nici nu vor fi). Vezi ca sunt o groaza de comparatii pe net. Sau daca nu crezi, eu am acum un iPad 1 si un iPad 2 langa mine... :evil:
P.S. Din "pacate", din ce in ce mai multe jocuri vor fi optimizate pentru iPad 2. Ce sa-i faci, GPU de aproape 9 ori mai rapid, dual-core, double RAM...
Posibil insa nu cred sa fie mare diferenta. De ce? Din cauza ecranului si rezolutiei care sunt identice. E putin marketing la mijloc, 2-3 efecte puse probabil in plus ca sa dea mai bine un Real Racing 2 HD fata de un Real Racing 2. Daca aveam retina display pe ipad 2 altfel discutam acum.
Sent from Romania!
Eu zic ca ar fi corect sa te mai informezi un pic. Optim ar fi sa le vezi cu ochii tai inainte sa faci o afirmatie. Grafica este cu mult peste (de la jagged lines la bump mapping), totul e mai fluent (de exemplu in Real Racing 2 HD pe iPad zici ca merge cu 25-30FPS iar pe iPad 2 cu 60). Si inca nu au scos nimic nativ, care sa arate tot ce poate SGX543MP2-ul!
Era si o prezentare la Anandtech dar vad ca nu le merge site-ul. Poate te ajuta: http://www.anandtech.com/show/4216/a...p2-benchmarked
Monky, hai fi obiectiv si pune iPad-urile unul langa altul in meniu, da luminozitatea la maxim. Ce vezi? :)
Sent from Romania!
P.S. Pentru ca vad ca ai postat o aiureala intre timp. Ia gandeste-te un pic: ce legatura are rezolutia intre 2 placi video de generatii diferite? Prima este un GeForce 2 si a doua este un GTX 580. Prima stie DirectX 7, a doua DirectX 11. Pune Crysis-ul pe ele in 1024 x 768. Acum spune-mi ce vezi? Nu e nicio diferenta? E totul marketing, nu? Sa fim seriosi.
Nu stiu la care meniu te referi... Dar daca te referi la Settings, la 100% Luminozitatea e la fel, singura diferenta este data de unghiul de vizualizare un pic mai bun la iPad 2 (de parca s-ar uita cineva la asemenea extreme) si culorile mai naturale la iPad 2. In rest, nicio diferenta. Dar asta in 2D. Noi vorbeam de capabilitatile chipului grafic... pe care vad ca tu nu vrei sa le intelegi. Dar nu-i nimic. Continua sa crezi ca e marketing. Eu pot sa-ti spun ce vad cu ochii mei. Ma doare undeva de marketing.