hibrid, daca Orange au vandut pana acum, nu inseamna ca sunt principalii. Au avut exclusivitate cativa ani, dar de la i4 incoace, observ ca s-a cam renuntat la acest aspect, cel putin in Europa.
hibrid, daca Orange au vandut pana acum, nu inseamna ca sunt principalii. Au avut exclusivitate cativa ani, dar de la i4 incoace, observ ca s-a cam renuntat la acest aspect, cel putin in Europa.
@MonkY Aaa, foarte bine atunci, eu nu stiam de treaba asta. Iesi mult mai bine cu toate asa cum spui tu.
@trickz Se poata sa vina si altii, nimic nu e imposibil. Legat de renuntare, sa fie din cauza faptului ca nu se vand (criza and stuff)?
Deci astia ne tin in suspans... nu altceva. Tare ma tem ca RAM-ul disponibil va fi tot de 256MB (altfel ar fi prea frumos totul ca sa fie adevarat)... Eu nu inteleg, oamenii aia care au facut hands-on-urile la fata locului... chiar nu au avut nicio curiozitate de a intra in Settings - About ?!? Bizar...
Asa cum spui si tu, probabil nu au specificat fiindca ram-ul are aceeasi capacitate. Insa, cum orice e posibil, s-ar putea curand sa aflam vreo veste, sau tocmai la data lansarii. Should we ask Steve about this?
Faptul ca au schimbat CPU, GPU, speaker, marime, greutate, pus camere, giroscop, accelerometru, compas, magnetic attachments ... o insemna ca "in rest e la fel"? Ce-ar fi trebuit sa aibe ca sa fie "altfel"?Ecranul rotund, sau sa fie o sfera... ? Sa fie roz si cu luminite? Spuneti si voi ce aveti pe suflet, ca nu se stie niciodata... poate citeste Steve Jobs ce scrieti si se rezolva
Dar nu, sa nu cereti USB ports... pt. ca n-o sa vedeti. Sau daca vreti asta, probabil ca va doriti si un antivirus pe iOS (asa cum au inceput sa apara pe Android)...![]()
iPad 2 va fi prezentat ast
legat de RAM: ''Apple urmează să lanseze, �n cursul zilei de azi, tableta iPad 2. Conform ultimelor zvonuri, [COLOR=#0494e1 !important]noua tabletă Apple va fi motorizată de un [/COLOR]procesor mai puternic şi de [COLOR=#0494e1 !important]mai multă memorie RAM ''[/COLOR]
Cel mai frumos gest facut de o companie din domeniu:
http://www.9to5mac.com/54529/bought-...the-price-drop
Toata prezentarea de ieri:
Watch Apple iPad 2 Launch Video | Tech News
Concluzia: MUST HAVE ONE THIS YEAR
foarte interesante rezultatele
iPad 2: are you buying one? -- Engadget
(pacat ca nu avem un demographics ptr poll-ul asta, ca ne-am face o imagine mai clara, insa tind sa cred ca o sa le scada cota de piata anul asta)
---------- Post added 04-03-2011 at 12:46 PM ----------
si inca un comentariu interesant de la un analist exceptional (asta pentru cei care se gandesc daca sa astepte 3 sau nu)
Horace Dediu's answer to Should consumers wait for iPad 3? - Quora
And now... something funny (Conan's view on iPad 2 comercial):
http://i.cdn.turner.com/tegwebapps/t...videoId=245467
---------- Post added 04-03-2011 at 06:19 PM ----------
Si imediat dupa... ceva serios: Deciding on a tablet by comparing specs? You've missed the point
Făcea probabil referire la Magic Trackpad sau nu avea idee că ești macuser, deci implicit ai idee c�t de practic este trackpadul pe MB / MBP.
Bookmarks