in cazul lui, ca are iPad, are "built-in" multitouch-gestures. Eu nu mai folosesc butonu de cand a iesit iOS5.
Printable View
in cazul lui, ca are iPad, are "built-in" multitouch-gestures. Eu nu mai folosesc butonu de cand a iesit iOS5.
La mine a inceput sa apara alta problema la Ipad. Cand il intorc nu functioneaza auto-rotate. Trebuie sa ma duc sa-l blochez/deblochez si pe urma functioneaza iar. Si se intampla cam o data de ori pe zi chestia asta. Pluc ca am vazut ca sunt niste chestii mici, ca niste bucatele de praf sub ecran. Eu il am in garantie asa ca ce ma sfatuiti? Sa ma duc la apple?
Fa un restart la tableta, vezi daca mai face faza cu accelerometrul.
Un Smart Cover Full Body la un pret accesibil in Romania este undeva sau trebuie sa comand de pe eBay ?
Si eu sunt in cautare sa-mi iau una, aici am gasit cel mai ok pret momentan.
Husa iPad Smart Case - Red - Pret, Descriere | iWare.ro
Va recomand Galaxy On Fire 2 HD care tocmai a scazut la 4.99 USD (de la 9.99)... mai ales ca in curand se apropie noul addon: Supernova!
http://youtu.be/wwMLqy2a-m0
Cu voia ta monky postez aici un mic anunt (nu vreau sa fac un topic nou doar pt atat). Mi-a mai ramas un iTunes gift card pentru US de 10$, cine il doreste sa ma contacteze pe PM. Costa 50 ron, banii se depun intr-un cont si cumparatorul primeste un cod pentru redeem in AppStore, multumesc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Referitor la husa apple smart cover, am raspuns chiar atunci cu mesajul de mai jos, dar se pare ca Tapatalk deja isi face rau de cap si nu-mi dau seama cum dar mi-a postat pe alt thread, desi eu l-am postat aici. Tot mai multe buguri am intalnit la Tapatalk.
Iar referitor la smart cover:
Daca vreti smart cover-ul original de la Apple, full body, cred ca la cel mai bun pret il gasiti la orange, beneficiati si de reducerea care o au acum: hot summer (cu cate grade sunt mai multe peste 25 cu atata e mai mare reducerea). Plus ca daca sunteti client orange puteti utiliza si punctele.
https://www.orange.ro/magazin-online...e-pc/noul-ipad
Dar husele de Ipad 2 nu se potrivesc pe 3 ?
Nu toate. Sunt unele care sunt fixe pentru iPad2 si se simte diferenta (infima) pentru iPad3.
Oricum, nici cu Orange nu merita sa iei Smart Cover. Mai bine vorbiti cu cineva sa va ia din alta tara.
Ar sti cineva sa imi spuna de ce sunt ATAT de mari diferentele de pret intre Smart Cover-urile din magazinele noastre si cele din strainatate?
La noi costa intre 180-350 RON,in timp ce pe eBay am vazut la o gramada de top rated seller-i cu 8-10 lire. Inteleg si adaosurile pe care si le pun cei de la noi,dar sa fie chiar asa mari? Sau sunt fake alea din strainatate? :))
Sunt fake-uri. Smart Cover-ul oficial e 49 si 59 $
Eu recomand iLuv (cel fara keyboard). Calitate, protectie si look excelent. Dupa 3 cover-uri (inclusiv smart cover leather) asta mi se pare cel mai potrivit "pentru mine".
Eu mi-am cumparat la Ipad 2 o husa full body, de la Belkin din Germanos cu 99 ron si sunt super multumit de ea,doar ca are magnetu un pic cam slab,dar ipad-ull sesizeaza cand deschid coperta.
La ecran e tot din 3 ca un smart cover.