Nu stiu de ce tare ma tem ca prin martie o sa avem un nou model de iPad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Nu stiu de ce tare ma tem ca prin martie o sa avem un nou model de iPad.
My personal opinion: nici poveste. In vara se asteapta i5S pt care productia nici n-a inceput, darmite iPad 5.
Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
Da Monky da gandestete logic ca e tampenie sa scoata iPad Mini, acu iPad 128gb si in primavara asta iar iPad 5... E tura lui i5S acum in vara. Pana atunci trebuie sa intre in productie, iar pana acum cand intra un iDevice pe linia de productie aflam si noi, ba un buton, ba o banda volum, etc. Deocamdata nimic. Zvonurile nu spun nimic de iPad sau iPhone nou asa ca, mai e.
@mark un zvon de genul acesta: http://www.dailymail.co.uk/sciencete...ile-range.html a aparut acum cateva zile :)
Cum o fi sa scoti o asemenea stire (si pe TV), in 5 Februarie 2012... cum ca tocmai s-a lansat iPad 4? Idiocracy, here i come! :wall:
Gigantul Apple lansează în Statele Unite a patra generaţie a tabletei iPad - Reporter Neptun TV
Din lipsa de stiri.
Cam ca asta a venit :))
mortala stirea :D
Deci tin sa spun ca de-abia dupa Jailbreak la iPad 4, se poate observa diferenta de procesare dintre iPad 3 si iPad 4. Dupa ce am scos limitele de la animatii (pentru cei care nu stiu, indiferent ca e vorba de iPad 1, 2, 3 sau 4, Apple foloseste aceleasi timing-uri pentru a afisa "ferestre"), i was like "WOW"! Pur si simplu zboara jucaria... si deja imi pare rau pentru cei care nu au JB.
Nu mai spun ca inainte pe iPad 3 pusesem iconoclasm + shrink pentru a avea minim 60 de icons pe ecran... si se simtea inclusiv la scroll intre pagini. Acum... n-are nici pe naiba. I'm in love again! :)
---------- Post added 08-02-2013 at 11:25 AM ----------
P.S. De mentionat ca acum odata ce merge si Springtomize, mi-am rezolvat si mica problema cu tenta de galben pe care o avea ecranul. Acum pot spune ca e un iPad 10/10, asa cum ar trebui sa vina direct de la Apple... dar nah...
MonkY, cum se deregleaza/reseteaza usage-ul la baterie ? Dimineata cand m-am trezit, la iPad la usage am "-" desi bateria a ramas la fel. Acum sunt la 84% desi m-am jucat aseara app 1h de Baldurs Gate :-?
Ah...asta era. L-am conectat la PC. Dammit. Chiar vroiam sa vad cat ma tine...:-S
Eu la iPad am cam renuntat in a mai face teste. Concluzia "neaoşă": Tine de rupe! :D
Si cu iOS 6.1 vad ca tine si mai bine... doar nu e Surface Pro :evil:
45 de dolari si poate fi al vostru! =))
Amazon.com: CTA Digital Pedestal Stand for iPad 2/3/4 with Roll Holder: Electronics
Cred ca procentul utilizatorilor care-si duc telefonul/tableta la wc e foarte ridica :)
Cam toti :)
voi folositi tableta si in afara budei?