:)) buna asta.
Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
Printable View
:)) buna asta.
Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
Imi spune si mie cineva de ce unele video-uri merg iar altele nu când intru pe forum de pe ipad?(4)
Esti pe tapatalk sau pe browser? Mie nu-mi merge niciunul pe tapatalk...
Pe safari
Poate unele nu le-a transformat încă youtube pentru html5
Gresit! Filmele de pe youtube nu sunt nici in flash si nici in html5. Playerul in schimb este fie flash, fie html5. Implementarea de embedd difera de la site la site, de la plugin la plugin, aplicatie sau device... De exp. noi nu avem nicio putere asupra modulu in care tapatalk introduce un embedding code de Youtube. Daca ei insereaza link la varianta cu flash, atunci flash va fi. Introduceti-le in normal din browser cu tag-ul de [video], si se vor vedea OK pe orice device.
iPad generatia a 3-a 64GB sau iPad generatia a 4-a 32GB?
Pretul este aproximativ acelasi (~2400 lei).
Pai avand in vedere ca pe hartie e de 2x mai rapid, cred ca da :)
Si eu vreau la pretul asta :))
Mie pe tableta mereu mi-au ajuns 32GB.
Cred ca la 2400 de lei nu poate fi vorba de asa ceva,Monky. :D Cu sau fara Cellular Data.
Parerea mea e ca mai bine iti iei iPad 4. Si eu am avut si 2,si 3,ambele de 32GB si mi-au fost intotdeauna suficienti. Nu cred ca o sa vezi diferente mari intre a 3-a si a 4-a generatie,but still,it's the latest.
Merge sa vad video-uri in true fullscreen(fara margini negre) pe youtube app?
Merge sa vezi video in fullscreen. Ceea ce numesti tu "true fullscreen" e o inventie proprie. Poate te referi la pan & scan sau letterbox. Lucru pe care aplicatia YouTube nu-l mai permite de la ultimele update-uri incoace. Tot e bine, fata de Android stick-ul meu, unde aplicatia YouTube nici macar FullScreen nu stie (si parca Android = Google = YouTube ?!??).