Originally Posted by
alex24buc
@tudyniuz: Poate vanzatorul ti-a facut tie vreun favor dar in nici un caz nu se da la garantie cand te duci cu un iphone sau ipad un alt produs sigilat. Ti se da un alt produs in schimb care vine fara ambalajul si accesoriile originale si de obicei cu folia din fabrica pe ele. Cum ti-a fost bine explicat mai sus la garantie se da un produs nou/refurbished insa de cele mai multe ori refurbished, care in cazul nostru la Ipad a venit intr-o cutie sigilata si pe care cei de la Noumax au desigilat-o in fata mea. Tocmai de aceea nu am ce sa le reprosez, nu cred ca au nici o vina pentru ca asa le vine de la apple sau supply dealer, nu stiu, cred insa ca este foarte posibil sa fi fost refuzate si prin alte tari. Precizez ca si la Iphone 4s si 5 pe care de asememenea le-am avut in service, niciodata nu au venit ca la raft, mi-au fost inlocuite cu unele refurbished/noi cu folia pe ele.
Avand in vedere ca in cazul meu, pana in acest moment, tentativa de inlocuire la garantie a tabletei cu una fara neconformitati a esuat, consider ca asa cum bine zic si utilizatori din alte tari pe forumuri, este o adevarata loterie sa incerci sa obtii la garantie un produs fara defecte. Chiar asa mult cer, ca un produs premium cum este considerat IPAD 4 sa aiba un display fara pixeli morti, praf si alte anomalii, dungi/pete galbene etc?!