Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 50 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #221 SP
    Member Mythul's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Deci s-a lansat si Playbook, pardon Ipad 3. Felicitari celor de la Mar. Curand or sa ajunga la fel de comerciali ca si ceilalti. Un model pe an si apoi doua eventual, nu de alta, dar sa creasca miliardele alea. In fine. Jucaria este mai putoarnica din toate punctele de vedere (procesor, ecran, pana la urma are 1GB RAM? ), dar nimic nou la dizain? Nimic nimic? De ce totul se bazeaza pe sa ai (cum suna asta, sper sa fie corect ca sa nu ma trezesc pe bash) doar modificari sub capota? Da ce este, DACIA? Sincer, ma asteptam la ceva nou din punct de vedere "artistic". Un ecran flexibil, ca sa imi pun iped-ul pe picior in timp ce fac jogging, nu stiu, ceva diferit acolo. Macar un buton mai stramb din fabricatie. Acu nu imi sariti in cap. Jucaria este fantastica, dar pacat ca doar din punct de vedere cai putere.
    Acum nu te supara pe mine, dar esti cam "hater". Gandeste-te putin doar la acel ecran superb cat a fost de muncit, la procesor, quad graphics etc. , daca mai faceau si un redesign complet la anul ce mai vindeau ?? Apple scoate un design nou o data la 2 ani. E de inteles. E aproape imposibil sa scoata un nou redesign in fiecare an, daca scazi vreo 3 luni de productie pt a face stocul pt lansare, mai ramai cu vreo 9 luni sa lucrezi / testezi un design nou ceea ce nu cred ca e posibil.

Plus ca nu se merita din punct de vedere financiar. Primul an vand noul desgin, al 2-lea an vand acelasi design dar cu soft nou (vezi siri) si hardware upgrades.
    Ar fi stupid si imposibil sa faca un redesign in fiecare an. Its a tablet la urma urmei ! Un ecran in forma de dreptunghi, nu ai f multe posibilitati. Ceea ce visezi tu ecran flexibil etc.....vor trece cel putin 5-10 ani pana vom vedea asa ceva in mass market.

Acum probabil cum sunt multi apple-fanboys asa sunt la fel de multi apple-haters. Dar vorba aceea, nu-ti place, cumperi altceva.

2. #222 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu sunt apple hater si nici hater, domnu. Doar ca am alte pretentii de la mar. Astept inovatie la fiecare aparat scos de ei. Sa ma gandesc la ecran? De ce? L-au scos pe Iphone 4, acum ceva vreme si ma scuzi, nu ei au muncit la ecran. Acum o sa imi spui de rezolutie. Abia astept.

3. #223 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Direct la ei pe site.

4. #224 SP
    Hai ca m-am luminat si eu. Ma scuzati. Nu este ipad 3, ci New ipad. Adica un fel de IpadS. M-a indus in oroare titlul thread-ului. Rog un moderator, sa il modifice. Au dreptate sa nu scoata design diferit.

5. #225 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    M-a indus in oroare titlul thread-ului. Rog un moderator, sa il modifice.
    Pai tu ce esti mai hater mic

6. #226 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, ciudat e ca eu n-am vazut nimic la ei legat de 1.2Ghz... Cam asta e ce-au gasit ei (pe scurt):
    Pentru ca are 1GHz.Cred ca a fost un typo/s-au greseala.Au declarat ca acel X din A5X se datoreaza doar GPU-lui quad-core,care ofera doar grafica mai grozava.

"�Like the A5, the A5X system features a 1 GHz dual-core CPU. The upgrade that earns it an �X� is the new GPU, which Apple claims outperforms even Nvidia�s Tegra 3 processor.�

7. #227 SP
    Junior Member rosiani's Avatar
    e politica pasilor mici...si se pare ca le asigura o profitabilitate sustenabila foarte buna. Deja actiunile sunt la 600 de dolari (maxim istoric). E exact ca la iphone 4s...nimic spectaculos, insa e diferenta mare in utilizare, comparativ cu iphone4.

8. #228 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cat de corect poti sa vorbesti domnul meu. Asa e. Daca vroiau nu puteau pune bateria de pe noul iPad anul trecut in iPad 2? Putea, si aveam autonomie 20 ore. Acum poate ne trezeam cu una si mai si. Totul se rezuma la bani, clar.

Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Pentru ca are 1GHz.Cred ca a fost un typo/s-au greseala.Au declarat ca acel X din A5X se datoreaza doar GPU-lui quad-core,care ofera doar grafica mai grozava.

"�Like the A5, the A5X system features a 1 GHz dual-core CPU. The upgrade that earns it an �X� is the new GPU, which Apple claims outperforms even Nvidia�s Tegra 3 processor.�
    Na na, vezi ca au postat specific ca ar avea cu 0.2Ghz mai mult insa nu au argumentat de unde au tras concluzia asta.

9. #229 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu sunt apple hater si nici hater, domnu. Doar ca am alte pretentii de la mar. Astept inovatie la fiecare aparat scos de ei. Sa ma gandesc la ecran? De ce? L-au scos pe Iphone 4, acum ceva vreme si ma scuzi, nu ei au muncit la ecran. Acum o sa imi spui de rezolutie. Abia astept.
    Nu e hater Mo, dar poate se astepta ca si la iPhone 5, la cu totul altceva (vorba lui, ecran flexibil si alte nebunii). Cand au lansat iPad cuvantul de ordine era Revolution. Acum daca ati observat, la eveniment au zis Resolution. Inovatia pe care o asteapta unul si altul sta in spatele hardware-ului si mai putin la design (ceea ce ma bucura la maxim - pentru mine iPad-ul2 e perfect ca design - poate un pic prea subtire). Bine, mi-as fi dorit si eu sa fie mai usor, dar stiti cum e la mobile, nu le poti avea pe toate.

Ce am inteles eu din ce se intampla la iPad si iPhone lately... e ca Apple plateste si pretul "celebritatii": orice material/inovatie s-ar folosi pentru noile iDevice-uri, trebuie sa existe obligatoriu posibilitatea de a fi produs la scara larga (zeci de milioane de unitati) si foarte rapid cu un quality control la sange. Ceea ce, trebuie sa recunoastem, nu prea se poate in cazul multor chip-uri. Ganditi-va ca doar pentru ecran dau tot ce pot din ei atat Samsung cat si LG si Sharp si tot nu fac fata productie. Also, ganditi-va ca daca vin cu un design nou... sa zicem un carbon fiber case. Sincer nu vad pe nimeni capabil sa produca 65 milioane de carbon fiber cases in mai putin de un an...

Inovator au ecranul si 4G-ul (eu ma oftic maxim pe americani din cauza - am vazut test care dadea pe 4G aproape la fel de bine ca pe cablu: 40Mbps DL si 20Mbps UL). Despre ecran nu mai vorbim ca deja nu mai are rost. E un game changer si chiar cei care urasc Apple trebuie sa spuna saru'mana intrucat de-acum inainte vom vedea din ce in ce mai putine tablete care sa aiba mai putin de 1920 x 1080. Macar atat!

Ce ma deranjeaza pe mine acum... e ca nimeni nu vorbeste (chiar si celor de la iFixit le-a scapat chestia asta) despre charger. Ganditi-va ca totusi iPad2 avea nevoie de 2A ca sa se incarce 100% in cateva ore. Cu o baterie cu 70% mai mare, oare vor merge pe acelasi charger (caz in care va dura infernal de mult incarcarea)? Sau au trecut la 3-4A (caz in care charge-ul via USB va fi imposibil, sau prea lent)?

10. #230 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Citisem un articol zilele trecuta cum ca incarcarea dureaza mai mult si terminalul se incalzeste mai tare decat iPad2, din cauza bateriei.

11. #231 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Cat de corect poti sa vorbesti domnul meu. Asa e. Daca vroiau nu puteau pune bateria de pe noul iPad anul trecut in iPad 2? Putea, si aveam autonomie 20 ore. Acum poate ne trezeam cu una si mai si. Totul se rezuma la bani, clar.
    Cum sa se rezume la bani mark? Ce-a facut Apple cu bateria aia e un mic miracol in sine. Arata-mi te rog un alt producator care a reusit de anul trecut sa dubleze capacitatea bateriei (70% actually) dar sa pastreze aceeasi greutate/marime/pret. Si sa o mai si produca in 65 milioane de bucati. Eu cred ca unii nu inteleg ce inseamna toata nebunia asta. Si sper ca si pentru iPhone 5 sa mearga pe acelasi principiu si sa mareasca macar cu un 25-30% capacitatea bateriei
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Acum poate ne trezeam cu una si mai si.
    Tu chiar crezi ca la Apple se trezeste unul dimineata si spune "Evrika, m-am trezit cu o baterie mai mare!"... Si chiar daca ar face-o, ar veni raspunsul de la chinezii aia mici si maltratati prin fabrici: "Sorry sefu', dar nu putem mineri noi atata lithium cat ai visat matale!".

Asa ca, eu zic sa spunem merci ca n-au trecut pe Fuell Cell, ca nu mai aveam voie nici cu iPad-ul prin avioane

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Citisem un articol zilele trecuta cum ca incarcarea dureaza mai mult si terminalul se incalzeste mai tare decat iPad2, din cauza bateriei.
    Sigur nu vorbeau despre incalzire (warm, nu hot) in colt? Mai exact, acolo unde este chipul 4G (care consuma si se incalzeste, nu gluma)... Caz in care, pe mine ma lasa rece... ca n-o sa vad 4G pe la noi in urmatorii ani

12. #232 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, se incalzeste acolo unde este chipul

The downside of this is that I’ve found it takes quite a bit longer to charge the new iPad. As in several hours — you’ll probably want to do it overnight. One other slight downside which I have to assume is related to either the battery or the LTE functionality is that unlike previous iPad models, the new iPad does get noticeably warm in the lower left corner after prolonged use. It’s never hot, just warm. But again, I never noticed this on other models.
    Sursa

13. #233 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Au fost nevoiti sa puna bateria aia oricum din cauza upgrade-urilor, si daca vroiau sa puna noua baterie pe iPad 2 putea pt ca e aceeasi tehnologie. Evidentiam doar ca se putea si n-au facut-o dintr-un motiv foarte intemeiat: banii. Daca puneau bateria asta mare pe iPad 2 aveam 20 ore utilizare. Pe noua tableta nu cred ca se mai putea pastra aceeasi autonomie cu aceeasi tehnologie pentru baterie si asta costa bani... Deci, cum zicea colegul de sus: ne da cu taraita. Si in plus de asta concurenta oricum nu depaseste ce are Apple deci de ce sa se mai screama? Nu contest ca ceea ce reprezinta noul iPad acum e un mic miracol in 652g insa banu dicteaza totul, asta e clar.

14. #234 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mark, cred ca in continuare vorbesti in necunostinta de cauza. In primul rand estimarile sunt ca la noul iPad se castiga mai putin decat la iPad2 (nu era diferenta mare in calculul pe componente, cred ca erau aproximativ 10-15 USD mai putin, dar la 65 milioane de unitati iese o suma enorma). Daca se rezuma totul numai la bani asa cum spui tu, puteau sa lase foarte linistiti aceeasi baterie care sa tina 3-4 ore si sa spuna: "Sorry, dar Retina si 4G consuma mult! Daca doriti un tablet care sa tina 10 ore, avem iPad2". La fel, daca era vorba numai de bani, puteau sa lase iPad2 la acelasi pret (ca se vinde inca foarte bine) si sa scoata noul iPad cu 100-300 USD mai mult (si tot s-ar fi vandut).

In al doilea rand, daca "cu taraita" la voi inseamna rezolutie de 4 ori mai mare, dublare GPU, dublare RAM, baterie cu 70% mai mare, viteze de 20 de ori mai mari pe 4G, de 7 ori mai mare rezolutia la camera iSight, Bluetooth 4.0... atunci pe cuvant ca eu nu mai inteleg cum pot fi multumiti unii oameni. Mai ales ca vorbim doar de diferenta de un an. Nu stiu ce-ati fi vrut, dar probabil sa fie ecranul rotund (ca sa fie inovativ), sa aibe 4GB RAM, 8 core-uri si sa ruleze Windows... Sorry, dar ma depaseste. Adevarul e ca unii nu pot fi multumiti niciodata.

P.S. Imi cer scuze daca in ultima vreme par mai irascibil... dar cred ca am obosit si eu... sau poate ar fi timpul sa las in locul meu pe cineva mai intelegator...

15. #235 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Nu stiu daca merge foarte intemeiat (suna a OTV ), cu siguranta unul din motivele pentru care se produc modifcari de la o generatie la alta este valoare investiei si nu "banii" ca si concept generalist. Un alt criteriu este politica bunului simt in ceea ce priveste upgrade-ul hardware / software iar Apple are !!! nu sint fan insa Apple chiar a adus imbunatatiri substantiale la anumite generatii. Cum Apple nu este o companie non-profit intervine si politica de piata (Marketing) care contribuie la definitia finala a produselor.

Ce sa mai vorbim de partea tehnica, avem idee cite ore de programare si cite modificari sint necesare numai pentru a adapta OS-ul noului display ? ori noului CPU sau a altor componente ? .. nu prea cred insa stim sa vedem jumatatea goala a paharului desi produsul in cauza nu are concurent, este cel mai bun si totusi nu sintem multumiti ! ... o doza de nemultumire este buna tot timpul, determina progresul tehnologic insa totul are o limita.

16. #236 SP
    E si cu OS-ul acum. Parca spunea cineva aici pe forum, ca un OS se face imediat... taca paca si OS-ul.

17. #237 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Bine punctat, hai ! ne stringem citiva in garanj ca sa tragem si noi unul ... mare lucru, eu sint bun cu dalta, ii trag un design de zile mari

18. #238 SP
    Member solaru's Avatar
    ...cata compasiune si intelegere pentru cei de la Apple... saracii de ei ce greu trebuie sa le fie... va dati seama cat de mult s-au chinuit sa modifice OS pt rezolutia aia? Sau sa integreze ecranul, bateria, LTE, procesorul sau geamul din fata sau whatever...
    Cat despre tehnologia implementata in device-uri... raportul pret/calitate/feature-uri, etc... principiile sunt pur economice, reflecta pe deplin economia de consum si se aplica cu succes de zeci de ani in industria auto - evolutie planificata, model nou la 3-4 ani, facelift la 2 ani, la fiecare iteratie mai implementam noutatile, imbunatatim ce exista, scadem pretul, controlam strict abaterile de la calitate, etc... suna cunoscut? Apple este campionul controlului absolut...
    Pana la urma oricine (sau aproape) poate sa integreze ultimele tehnologii in device-uri...problema este ca nu oricine poate sa ceara atatia bani pe ele...

Dar pana la urma conteaza rezultatul, si aici, din pacate, nu am ce sa comentez! Spun din pacate deoarece mi-ar place sa mai existe cel putin un jucator pe piata care sa emita pretentii de concurent pt Apple...ultima speranta e MS ...

19. #239 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Spun din pacate deoarece mi-ar place sa mai existe cel putin un jucator pe piata care sa emita pretentii de concurent pt Apple...ultima speranta e MS ...
    Scuze de off-topic, dar am si eu o intrebare: Stii de unde sa-mi iau si eu iconita cu Bill Gates? Sau e integrata in hologramele de la licente?
    Attached Images Attached Images 2921707_700b.jpg

20. #240 SP
    Member solaru's Avatar
    Cu Bill nu mai avem... doar cu Steve, din pacate...!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 50 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast