Au mai fost articole de genul asta, cum ar fi cel cu fabricarea componentelor Apple de catre minori in China, desi in acea locatie se fabricau si Xbox-ul si Ps3-ul. Asta e jurnalismul ...
Au mai fost articole de genul asta, cum ar fi cel cu fabricarea componentelor Apple de catre minori in China, desi in acea locatie se fabricau si Xbox-ul si Ps3-ul. Asta e jurnalismul ...
Hmm, daca referitor la "Retina Display" zvonurile par a fi 99% adevarate... la A6 a aparut o imagine care ar putea sa contrazica totul. Dupa cum se vede in imagine, daca acesta este hardware-ul din iPad3... well, nu va fi powered by A6, ci de un procesor A5 un picut modificat (pentru a face fata rezolutiei mai mari).
Oricum momentan doar zvonuri... mai e un pic pana pe 7 Martie...
The iPad 3 Has No Home Button
The iPad 3 Has No Home Button | Cult of Mac
Apple confirms March 7 event, iPad 3 reveal expected | VG247
Apple has confirmed its March 7 event, which will once again be held in San Francisco alongside GDC.
While the firm has yet to reveal whether iPad 3 is in the work, the general consensus is that it will be announced during the event.
As in 2011, when iPad 2 was unveiled, the conference will be held at the Yerba Buena Center for the Arts Theater which is next door to the Moscone Center where GDC is held.
It will likely have rather big beefy looking security posted everywhere as well. They scared us a bit last year.
The invitation handed out to various outlets reporting the new purportedly shows an iPad with the words: �We have something you really have to see. And touch.�
live streaming!!! pe 7 martie
Engadget (live blogging)
TWIT.tv (live video coverage and commentary)
SoldierKnowsBest (live streaming)
Mashable (blog posts as the event happens)
Gizmodo (live blogging)
Aproape sigur un iPad de 7,85 inch.
Pret - 300$ !!! iPad 2 sub 400$...
iPad 3 is old news: 7.85-inch model due in Q3, says report | Nanotech - The Circuits Blog - CNET News
Au iesit niste poze pe net al unui touchscreen alb si negru de presupus iPad 3 si avea home button...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Totusi acel "Touch" din invitatie pare a ascunde ceva...sau sunt eu paranoi si intru in fibrilatii ca miercuri vad cum va arata urmatoarea tableta![]()
iPad 3 se zvoneste ca se va numi iPad HD pt. ca nu cred ca va fii un adevarat nr. 3 si astfel sa nu vina cu denumiri penibile ca iPad 2S.
Daca va avea ecran retina posibil sa-l intituleze HD ca quad-core nu vedem oricum anul acesta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Se zvoneste ca se aude si se pare ca se zvoneste cum ca probabil nu merita iPad-ul nou.
Ce Dzeu guys... iarasi aceeasi chestie ca si la iPhone 4S? Nu ajunge sa fie mai rapid, mai bun, cu functii mai destepte, camere mai bune, ecran mai bun, and so on? Sa inteleg ca va place mai mult de Samsung care a scos 6 tablete in 5 luni si 200 de smartphone-uri intr-un an? Ce conteaza cum se va numi? Important e ce va oferi in plus... si probabil cat de mult va costa (pentru unii).
P.S. Personal nu am inteles ce a fost penibil la 4S (For Steve)?!? La cate datoreaza Apple lui Steve, eu unul ma mir ca nu au scos un device care sa-i poarte numele in totalitate. Cat despre iPad... sa se cheme si iPad 2S, iPad -1, iPad 2Beta, iPad 2.1, iPad x2... eu ma pregatesc de pre-order. Strang bani de un an
P.P.S. Eu nici nu vreau quad core. Sa fie dual core si la frecventa mai mare. Si 1GB RAM. Si rezolutie mai mare. Amen!
Bine, clar, nu o sa stam acuma sa ne tanguim ca a fost denumit intr-un fel sau altul.
Pt. mine un pret decent ar fi binevenit. Dar ce inseamna 'pret decent' ?!
mark, la pariu ca va fi quad-core !
Asta impreuna cu Retina Display la 2048 x 1536 sunt cele mai sigure caracteristici.
Pt. mine un pret decent ar fi ca varianta de 128GB la iPad (3) sa fie la acelasi pret cu cel de lansare la 64GB iPad 2
cryyo: au aparut "pe piata" imagini cu acel A5X care i-a determinat pe multi sa creada ca Apple nu vrea sa mearga (inca) pe A6, ci pe un A5 imbunatatit. De aceea nimic nu e sigur![]()
Bookmarks