Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #661 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by wampirash View Post
    Daca citeai pe acest thread doar cu o singura pagina inapoi, o vedeai, ca am postat si eu acelasi model :d
    Cine stie cat dura.
    Oricum,imi vine sa imi trag pumni in cap,ca am comandat vinerea trecuta de pe eBay o husa si nu a ajuns inca,iar eu maine seara plec in concediu. Mai bine dadeam 150 de lei in plus si o luam din Romanica,sa o am imediat. Cred ca si cu RD ar fi durat ceva.

2. #662 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Cine stie cat dura.
    Oricum,imi vine sa imi trag pumni in cap,ca am comandat vinerea trecuta de pe eBay o husa si nu a ajuns inca,iar eu maine seara plec in concediu. Mai bine dadeam 150 de lei in plus si o luam din Romanica,sa o am imediat. Cred ca si cu RD ar fi durat ceva.
    Atat cu RD cat si cu cei de pe ebay... puteai sa ceri o modalitate de transport mai rapida daca stiai ca pleci. Eh, nu-i nimic... te asteapta la intoarcere

3. #663 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai, ia-ti man de aici una care iti place mai mult, sa ai ipad-ul protejat, si cand iti ajunge cealalta, o vinzi eventual

4. #664 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Astazi mi-am achizitionat si eu noul iPad de la orange (modelul 32GB+4g, am dat pe el 504 euro+abonament internet 3G timp de 2 ani). Fiind nou cu tot ceea ce e legat de Apple, vreau sa va intreb cum trebuie sa procedez pentru a transfera poze, videoclipuri (poate chiar un film 720p/1080p) si muzica pe aceasta mica minunatie (n-am lasat iPad-ul deloc azi, e genial). Multumesc anticipat!

5. #665 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Poti instala aplicatii multimedia gen Goodplayer sau AVplayerHD, etc. Deschizi iTunes si mergi pe iPad la Aplicatii. In partea de jos de tot a paginii vei vedea ca apare aplicatia care ai instalat-o mai sus. Apesi butonul Add din dreptul ei si adaugi ce videoclip vrei (merg si mkv-uri). Apoi dai Sync. Pentru poze mergi la sectiunrea Photos si selectezi la fel din PC orice vrei sa pui pe tableta si dai Sync. Muzica idem. Si ti-as mai da un sfat, citeste si manualul ca afli multe din el.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #666 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ... sau (si am obosit sa spun asta) ii faci Jailbreak, pui XBMC si playezi orice film... direct din retea
    Tot cu jailbreak poti sa copiezi inclusiv via Total Commander fisiere (plugin-ul T-Pot)...

7. #667 SP
    Voi ce parere aveti despre JB?
    Mi-as face pentru aplicatiile de pe Cydia si ca sa trec de barierele iOS-ului. Nu e vorba de Paid Apps,nu ma deranjeaza sa platesc intre 0,79 si 10 euro pentru aplicatiile de care am nevoie pe iPad. Dar ma intereseaza sa fie valabila garantia. Si ar mai fi crash-urile sistemului de operare despre care vorbesc unii,precum si incetinirea acestuia,ceea ce nu mi-ar placea deloc. Unul din motivele pentru care sunt un impatimit al produselor Apple e lejeritatea touch-screen-ului si excelenta viteza de raspuns a aplicatiilor. Daca voiam aplicatii care sa se miste in reluare,imi cumparam o tableta cu Android.
    Merita oare ?

8. #668 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Voi ce parere aveti despre JB?
    Mi-as face pentru aplicatiile de pe Cydia si ca sa trec de barierele iOS-ului. Nu e vorba de Paid Apps,nu ma deranjeaza sa platesc intre 0,79 si 10 euro pentru aplicatiile de care am nevoie pe iPad. Dar ma intereseaza sa fie valabila garantia. Si ar mai fi crash-urile sistemului de operare despre care vorbesc unii,precum si incetinirea acestuia,ceea ce nu mi-ar placea deloc. Unul din motivele pentru care sunt un impatimit al produselor Apple e lejeritatea touch-screen-ului si excelenta viteza de raspuns a aplicatiilor. Daca voiam aplicatii care sa se miste in reluare,imi cumparam o tableta cu Android.
    Merita oare ?
    Eu iti recomand jailbreak man, pentru a putea trece de barierele impuse de IOS.
    Cu garantia nu o sa ai probleme niciodata, daca este nevoie de service faci un restore curat si totul e ok.
    Crash-uri, incetinirea sistemului sau alte probleme, eu nu am avut niciodata pe ipad, de cand am facut jailbreakul.

9. #669 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ca in orice OS, daca-ti vei instala 400 de aplicatii (cum gasesc la multi pe Windows, desi ei folosesc 2), sau vre-o ciudatenie de aplicatie prost facuta, s-ar putea sa ai sanse si de freeze-uri, si de crash-uri, si de ce vrei tu in iOS. Eu am un set de 10-20 de aplicatii de pe la primul iPad... si n-am intalnit ce spui tu, inclusiv "incetinirea"... Lucru care la Android e vizibil in fiecare zi, in fiecare ora de folosire...

10. #670 SP
    Interesant.
    Am un prieten care a jailbreak-uit un iPhone 4 si a zis ca mergea execrabil telefonul si din aceasta cauza l-a scos.
    Anyway,thanks for the advice,guys.

Sent from my iPad using Tapatalk

11. #671 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu totii avem "prieteni" care se "lauda" cu prostii din auzite. Eu am iPhone4 si jailbreak si telefonul merge absolut la fel si cu si fara jailbreak.

12. #672 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Idem razvanrazy! Ca idee de cat de "prost" merge al meu iPhone 4 jailbreakuit (care nu mai e chiar al meu acum ), reboot si-a luat doar la instalare de iOS nou si jailbreak. Atat. Comparativ, al meu Android daca nu-l resetez de 2-3 ori pe zi, o ia razna... Dar, sa revenim on-topic:

Aveti idee daca au anuntat ceva (sau umbla vreun zvon), ca si procesorul din Noul iPad sa primeasca un "shrink" cum s-a intamplat cu cel din iPad2? N-ar strica less heat si better battery

13. #673 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Posibil daca iasa iPad-ul de 7" odata cu noul iPhone in Septembrie. Alta solutie nu vad.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #674 SP
    Member Mythul's Avatar
    un ipad de 7" ar fi perfect pentru nevoile mele de eBook reading. sper sa scoata apple unul la toamna, conform zvonurilor. Apple please take my money.

15. #675 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

iPad 3 - The New iPad

Este a 3 a oara cand patesc asa ceva, mai are vreo cineva problema asta? Este un iPad 3 fara jailbreak iOS 5.1.1.

16. #676 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Well...d-aia e bine sa ai jailbreak. faceai un simplu respring si se rezolva

Nu am patit niciodata, din cate vad, ti le strange pe toate intr-un colt si ti le arata transparente pe springboard. Incearca un restore/update la ultima versiune, in cazul in care nu ai.

17. #677 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wow... n-am vazut niciodata asa ceva, nici pe iPad, nici pe iPhones. apbaciu, daca nu ti se rezolva cu un restore (incearca sa-l setezi de la zero), mergi cu el la Apple sa-l schimbe.

18. #678 SP
    Member Mythul's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Este a 3 a oara cand patesc asa ceva, mai are vreo cineva problema asta? Este un iPad 3 fara jailbreak iOS 5.1.1.
    Nasty !

19. #679 SP
    A ajuns husa.
    Nu e originala,a avut dreptate Razvan. Dar e in regula,merge unlock-ul,se poate plia ca un smartcover original,si e si frumoasa pe deasupra.

LE: Am facut si jailbreak. E vis.
    Attached Images Attached Images p1010685.jpg p1010686.jpg

20. #680 SP
    Member Mythul's Avatar
    looks good

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast