Eu cel putin am urmarit de aici: Live from Apple's iPad 3 event in San Francisco | The Verge. Inca nu exista video.
Eu cel putin am urmarit de aici: Live from Apple's iPad 3 event in San Francisco | The Verge. Inca nu exista video.
http://t.co/8g0KvArZ
---------- Post added 07-03-2012 at 09:45 PM ----------
Are memoria mai mare, nu se stie cu cat dar vom afla pe 16 martie cand o va cumpara iFixit si o va dezmembra
---------- Post added 07-03-2012 at 09:50 PM ----------
Deci... CPU e dual-core si GPU e quad-core, hm. O face fata?
---------- Post added 07-03-2012 at 09:53 PM ----------
Si o chestie care e foarte importanta: baterie e mult marita ca sa faca fata noilor functii, tine tot 10 ore insa e de 42.5 Watt/h pe langa iPad 2 cu 25 Watt/h. Tare. Dar e sensibil mai "groasa", 9.4mm fata de 8.8mm la iPad 2.
New iPad hands-on:
"The new iPad hands-on!" - Videos - Viddler
iPad vs. ASUS Transformer Pad Infinity 700 vs. Samsung Galaxy Note 10.1 vs. Toshiba Excite X10 LE
In primul rand numele ii cam lame "The new iPad",puteau fi un pic mai creativi.In al doilea rand un upgrade pt.Retina Display (care este de doar 264ppi), CPU dual si GPU quad + camera de 5MPx (putea fi de oricat MPx,ca nici pe iPad 2 nu il folosesc).Eu sigur nu fac trecerea de pe iPad 2,si nu este nici-un obstacol financiar,pur si simplu pe mine nu ma avantajeaza cu nimic.
e cam aiurea faza cu dual core cu quad core graphics. E doar pentru presa. Sunt deja terminale cu 16 core graphics, iar placile video din PC-uri au deja 128-256 (nu stiu, nu ma pasioneaza in mod special, e posibil sa ma insel), iar ca putere a procesorului, e de 4 ori mai rapid doar pentru a suporta un ecran de 4 ori mai mare, deci teoretic vorbind, este la fel de rapid ca iPad2. Este exact ce ar fi trebuit sa fie iPad2, ca sa fiu sincer.
Nu mai comparati tabletele cu PC ca nu e tot una.
Mda, insa faptul ca acum se vede perfect personal ma atrage mult. Pot sa-l tin oricat de aproape ca nu mai vad pixelii cum e si pe 4/4S.
mark, tu faci lectura pe o tableta?! Serios acuma, ca eu tot nu m-am dumirit ce e cu atata rezolutie pe iPad 3>2048�1536
DA. De obicei citesc pe iPhone 4S, citeam pe iPad 2, iti dai seama cum e pe The New iPad... parfum!
Pana una alta 5.1 e OTA!
Tegra 3 care are cica 12 core-uri grafice e mai slaba in grafica ca ipad 2asa ca asta e doar pentru presa. Cine face si hard-ul si soft-ul are mari avantaje
![]()
Pfff.. sunt dezamagit. Pai noul iPad e mai gros si mai greu decat iPad 2? S-a dus toata campania aia cu "now 0,03% slimmer and lighter". Ranting aside, iMovies e foarte misto.. dar pe langa asta, daca tot e atat de puternica platforma incat s-ar "bate" cu PS3 si Xbox 360 de ce nu lanseaza Apple si un controller?
Trebuiau sa mareasca bateria, au dublat-o defapt, pt a avea aceeasi autonomie de 10 ore si sa duca tot ce are in plus: retina, gpu quad-core, 1gb ram, reteaua 4G (asta cred ca mananca fenomenal de mult), etc. Chiar nu cred ca aveau ce face. Nu vor sa strice "legendara" autonomie a iPad-ului.
In rest Apple se pare ca au si postat deja pe site video-ul cu keynote-ul din seara asta: http://events.apple.com.edgesuite.ne...ent/index.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
In plus e cu 50 de grame mai "greu" si cu 0.6mm mai "gros". Deci o nimica toata
iPAD 2 VS new iPad
Bookmarks