Bravo freezy! Excelenta autonomia!
Multumesc MonkY
Chiar nu ma asteptam sa tina asa bine bateria, ma gandeam la o zi cand am luat telefonul.
In general bateria tine 2 zile si un pic, iar ca si aplicatii mai des folosesc facebook, messenger facebook, imessage, whatsapp, tapatalk, facetime. Mai folosesc si alte aplicatii dar mai putin decat cele enumerate mai sus.
Ce-i drept acum a tinut asa mult deoarece nu am folosit facetime deloc.
Am instalate si 4 joculete dar le folosesc foarte rar iar daca totusi ma joc scade autonomia sub 2 zile.
Am avut iPhone 4, iPhone 5, acum sotia are iPhone 5C dar niciunul nu a avut o asa autonomie.
Eu sunt foarte multumit din punctul asta de vedere.
Mda, eu chiar nu inteleg rostul acestor teste, ba le indoaie, ba le arunca de la nu stiu ce etaj, ba trage cu sniper-ul, ba le baga in cumptor si exemplele pot continua.
Daca m-ar interesa vreun test, ar fi acela de performanta, restul pentru mine sunt egale cu zero.
Ideea este dealtfel foarte simpla: ai un iPhone, ii faci asigurare (200 USD), tragi un filmulet pe youtube de pe urma caruia scoti chiar si mai mult de 1000 USD (cu cat e mai tampit testul cu atat ai mai mari sanse de extra vizualizari - that's the world we live in). Ti se schimba telefonul pe asigurare: you win!
P.S. Ca sa-ti faci o idee, tipul cu "Bendgate" la iPhone 6 a facut peste 50.000 de parache in doar cateva zile. Ce zici, a meritat?![]()
Voi aveti un mic lag atunci cand va suna cineva si raspundeti? La mine dupa ce dau slide pe bara mai sta gen o secunda pana cand si raspunde.
Vezi ca este o problema generala a iOS 8 si se repara cu noul update de ieri, 8.1.3
Eu asa citisem. Nu am nici iPhone 6 si nici iOS 8 sa verific, dar vedeti ce mai zice lumea pe net.
Da, asa mi se intampla si mie. Nu doar la telefon, ci si in aplicatii third-party (Viber, de exemplu).
O comparatie interesanta intre un DSLR (5D Mark II), un point & shoot (PowerShot SD1400-IS) si iPhone 6: iPhone 6 vs DSLR and point-and-shoot - Business Insider. In mod normal ar fi trebuit ca DSLR-ul sa spulbere la orice, iar point & shoot-ul sa fie cu mult peste. Insa se pare ca se tine bine de tot i6-ul (sau cei care au facut pozele nu se pricep prea mult).
Legat de problema expusa de colegul de mai sus la postul#490... cineva care stie o cale de rezolvare? Este foarte aiurea situatia...
Hmm, am tot citit si eu de chestia asta... si unii se plang intr-adevar de lag de 2s or so. La mine e oarecum ca in filmuletul de mai jos - ceea ce nu e cu siguranta un lag de 2s ci mai degraba maxim 1s. Eu am un tweak din Cydia denumit CallConnect - stiu exact cand pot vorbi, pentru ca vibreaza scurt. Poate pe viitor se va scurta acest timp de raspuns... mie nu mi se pare atat de deranjant (e cam timpul pe care il pierd oricum sa duc telefonul la ureche).
Asta ma enerveaza la iOS... chestia cu vibratia aceea in momentul in care se realizeaza conexiunea era in optiune pe Android (Galaxy S3), dar asta nu o are ca multe altele![]()
Aveți probleme cu portul USB prin care se încarcă telefonul ? Eu de ceva timp trebuie sa ii găsesc poziția pefecta pentru a se încarcă si specific ca e încărcătorul original , acum nu stiu daca e de vina mufa sau chiar usbul telefonul
Bookmarks