La bad company vad ca au achivements care le iei daca joci pe "normal" sau pe "veteran".
Sa inteleg ca eu trebuie sa il joc de 2 ori ca sa pun mana pe ambele tipuri de achivements?
"Complete 'Welcome To Bad Company' on normal / Complete 'Welcome To Bad Company' on hard
Complete 'Acta Non Verba' on normal / Complete 'Acta Non Verba' on hard
Complete 'Crossing Over' on normal / Complete 'Crossing Over' on hard"and so on....
La BC, trebuie sa joci campania si pe normal si pe hard... nu se iau achievement-urile pentru normal daca il joci pe hard
Am o nelamurire.La Forza Motorsport 2 sunt achivementurile :
"Achieve a gold medal in every Arcade Race."
"Achieve a silver medal in every Arcade Race."
"Achieve a bronze medal in every Arcade Race.'
Eu daca iau numai Gold imi vor fi deschise si celelalte 2 achivementuri ? cu Silver si Bronze ? Sau tre sa joc pentru fiecare in parte din nou.
That would be dum .
Lost Odyssey (マーケットプレース)
De O lună și c�teva zile joc Lost Odyssey (マーケットプレース) zilnic ~ (dacă fac o medie la rece) 7-8 ore, oki.Treasure Trove
Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
Cum era și normal...am ajuns la final (Disc 4 - Tower of Mirrors) dar n-am mers să-l umilesc pe Gongora din c�teva hit-uri ci am zis să-mi termin sidequest-urile. Oki, am terminat tot (da tot) și la final c�nd trebuia să primesc achievement de mai sus...pauză. Am zis WTF!?![]()
(urmează explicația)
Ce zice la prima vedere achievement-ul?
Oki. Și asta �n traducere liberă - să colecționez toate comorile (mă rog) din joc (de pe teren, etc). Oki. Jocul are �n meniu o opțiune sub Items - TreasuresTreasure Trove
Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
Ce �nseamnă asta? Păi �n timpul jocului �n diferite locații �nt�lnești oameni care-ți dau diferite indicii despre diferite comori (obiecte, spells, etc) pierdute prin lume. Mai trebuie să faci rost și de Treasure Locator Lv 1-2-3 (asa cred că-i zice, daca nu-i zice așa eu oricum așa-i zic). Fiecare nivel ajută �n felul lui. Primul Vibrează c�nd ești aproape de o comoară, al 2-lea arată un x mic portocaliu al 3-lea e special, pentru 2 comori �n mare.
Oki, ideea s-a prins.
Mă uit �n Treasures șitotul era (și este) Complete!Bun, am zis că trebuie să salvez sau ceva...să ies din joc...naiba știe. Am făcut toate astea...și nimic. Deja a inceput disperarea și spuma la gură
Caut pe net (xbox360achievements.org) răspunsuri și ce găsesc...
...găsesc o listă. Mă uit peste ea...și leșin:
Treasure Trove Achievement Guide - Xbox360Achievements.org
Deci cum să existe așa ceva?
...vai de %$#^ mea!!!
Evident c-am luat cam 95% din lista aia...dar acuma partea gay e că trebuie ori să dau New Game+ (50Lv - Mă &^%*# pe el 50Lv că ai mei sunt 99 toți!) ori să iau fiecare regiune �n parte și să caut fiecare chestie din joc și să-i dau un picior, etc (ce se face �n joc).
Asta-i o mare...mare...prostie.
Eu de o lună altceva n-am jucat (hai puțin Street Fighter IV să văd cum merge stick-ul) și nici nu joc nimic p�nă ce nu fac 1100/1100!
Dar așa ceva nu se face...tr�ntești un description aiurea, ba mai pui și poză cu comoară și la final %$^#.
1080/1100 - tu-ți grijania %$&#% de achievement $#%&%#.
ta-daa!
...mă duc la somn că de 22 de ore+ n-am lăsat controller-ul jos din m�nă. Se pare că n-a explodat CD/DVD-Player-ul (X360).
Treasure Trove
Obtained all of the Treasure Box items in the field.
...neah, are 40G. Cred că-l las pentru vacanța de vară. Că am �n listă un party o scoatem noi la capăt.
1080/1100 - tu-ți grijania %$&#% de achievement $#%&%#.
Deci asa mult n-am mai ras de cand ma stiu! lollollol![]()
[QUOTE=Pisboy;29027]La bad company vad ca au achivements care le iei daca joci pe "normal" sau pe "veteran".
Sa inteleg ca eu trebuie sa il joc de 2 ori ca sa pun mana pe ambele tipuri de achivements?
te plangi degeabaca eu am jucat de 3 ori gears of war 2
casual normal hardcore ... dar insane mi se pare imposibil ma depaseste
Bookmarks