Schimbi data calendaristică din setările consolei și o transformi �n 17 septembrie.
Dacă era vorba de Gow sau Halo era "incluși", deci nu l-aș cataloga chiar penal.
Printable View
La bad company vad ca au achivements care le iei daca joci pe "normal" sau pe "veteran".
Sa inteleg ca eu trebuie sa il joc de 2 ori ca sa pun mana pe ambele tipuri de achivements?
"Complete 'Welcome To Bad Company' on normal / Complete 'Welcome To Bad Company' on hard
Complete 'Acta Non Verba' on normal / Complete 'Acta Non Verba' on hard
Complete 'Crossing Over' on normal / Complete 'Crossing Over' on hard"and so on....
La BC, trebuie sa joci campania si pe normal si pe hard... nu se iau achievement-urile pentru normal daca il joci pe hard
Ceva cu 100.000 kills la Gears. Mi-a explicat Mo cum sta treaba... :evil:
Am o nelamurire.La Forza Motorsport 2 sunt achivementurile :
"Achieve a gold medal in every Arcade Race."
"Achieve a silver medal in every Arcade Race."
"Achieve a bronze medal in every Arcade Race.'
Eu daca iau numai Gold imi vor fi deschise si celelalte 2 achivementuri ? cu Silver si Bronze ? Sau tre sa joc pentru fiecare in parte din nou.
That would be dum .
La Forza nu trebuie. Daca iei Gold e de ajuns.
Lost Odyssey (マーケットプレース)
De O lună și c�teva zile joc Lost Odyssey (マーケットプレース) zilnic ~ (dacă fac o medie la rece) 7-8 ore, oki.Quote:
Treasure Trove
Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
Cum era și normal...am ajuns la final (Disc 4 - Tower of Mirrors) dar n-am mers să-l umilesc pe Gongora din c�teva hit-uri ci am zis să-mi termin sidequest-urile. Oki, am terminat tot (da tot) și la final c�nd trebuia să primesc achievement de mai sus...pauză. Am zis WTF!? @-)
(urmează explicația)
Ce zice la prima vedere achievement-ul?
Oki. Și asta �n traducere liberă - să colecționez toate comorile (mă rog) din joc (de pe teren, etc). Oki. Jocul are �n meniu o opțiune sub Items - TreasuresQuote:
Treasure Trove
Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
Ce �nseamnă asta? Păi �n timpul jocului �n diferite locații �nt�lnești oameni care-ți dau diferite indicii despre diferite comori (obiecte, spells, etc) pierdute prin lume. Mai trebuie să faci rost și de Treasure Locator Lv 1-2-3 (asa cred că-i zice, daca nu-i zice așa eu oricum așa-i zic). Fiecare nivel ajută �n felul lui. Primul Vibrează c�nd ești aproape de o comoară, al 2-lea arată un x mic portocaliu al 3-lea e special, pentru 2 comori �n mare.
Oki, ideea s-a prins.
Mă uit �n Treasures șitotul era (și este) Complete!Bun, am zis că trebuie să salvez sau ceva...să ies din joc...naiba știe. Am făcut toate astea...și nimic. Deja a inceput disperarea și spuma la gură @-)
Caut pe net (xbox360achievements.org) răspunsuri și ce găsesc...
...găsesc o listă. Mă uit peste ea...și leșin:
Treasure Trove Achievement Guide - Xbox360Achievements.org
Deci cum să existe așa ceva?
...vai de %$#^ mea!!!
Evident c-am luat cam 95% din lista aia...dar acuma partea gay e că trebuie ori să dau New Game+ (50Lv - Mă &^%*# pe el 50Lv că ai mei sunt 99 toți!) ori să iau fiecare regiune �n parte și să caut fiecare chestie din joc și să-i dau un picior, etc (ce se face �n joc).
Asta-i o mare...mare...prostie.
Eu de o lună altceva n-am jucat (hai puțin Street Fighter IV să văd cum merge stick-ul) și nici nu joc nimic p�nă ce nu fac 1100/1100!
Dar așa ceva nu se face...tr�ntești un description aiurea, ba mai pui și poză cu comoară și la final %$^#.
1080/1100 - tu-ți grijania %$&#% de achievement $#%&%#.
E ca și cum ai juca Sonic și l-ai pune să adune fiecare inel din joc fără să-l piardă.
ta-daa!
...mă duc la somn că de 22 de ore+ n-am lăsat controller-ul jos din m�nă. Se pare că n-a explodat CD/DVD-Player-ul (X360).
Quote:
Treasure Trove
Obtained all of the Treasure Box items in the field.
Armored Core: for Answer
...ha-ha! Cum e asta! lol~x(Quote:
10000 wins
Win 10000 Online Matches
e macar pentru 10000G ?
...neah, are 40G. Cred că-l las pentru vacanța de vară. Că am �n listă un party o scoatem noi la capăt.
Ronnie,ai uitat de achievmentul din Devil May Cry 4 care ti-a scos peri albi!:P
1080/1100 - tu-ți grijania %$&#% de achievement $#%&%#.
Deci asa mult n-am mai ras de cand ma stiu! lollollol:)):)):))
[QUOTE=Pisboy;29027]La bad company vad ca au achivements care le iei daca joci pe "normal" sau pe "veteran".
Sa inteleg ca eu trebuie sa il joc de 2 ori ca sa pun mana pe ambele tipuri de achivements?
te plangi degeaba :)) ca eu am jucat de 3 ori gears of war 2 :)) casual normal hardcore ... dar insane mi se pare imposibil ma depaseste