Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast
Results 181 to 200 of 234

Thread: Hardest achievements to get

1. #181 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Sunt �n tratative cu băieții de la quanticlab. Vedem
    man , un tester mai bun decat tine nu o sa gaseasca . pe langa ca ai o gramada de cunostinte legate de jocuri si console ai si niste mad skillz . Esti singura persoana care o stiu sa fi facut achievemntul Nothing special (Left 4 dead ) . Achievemntul ala ii facut de doar doi virgula nu stiu cat la suta dintre jucatori .
    On : deci pot spune ca achievemntul Nothingspecial din left 4 dead 1 e cel mai greu achievement evaar

2. #182 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

3. #183 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am ratat c�teva titluri importante (WII/X360), dar din vacanța asta de vară promit să/că recuperez

Mai ales că și prietena mea (Online Joinable - Playing DeathSmiles ⅡX ) de pe LIVE (GT=) a scăpat de exmene, o să am competiție serioasă
    Attached Images Attached Images avatar-body.png 2avatar-body.png

4. #184 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    man , un tester mai bun decat tine nu o sa gaseasca . pe langa ca ai o gramada de cunostinte legate de jocuri si console ai si niste mad skillz . Esti singura persoana care o stiu sa fi facut achievemntul Nothing special (Left 4 dead ) . Achievemntul ala ii facut de doar doi virgula nu stiu cat la suta dintre jucatori .
    On : deci pot spune ca achievemntul Nothingspecial din left 4 dead 1 e cel mai greu achievement evaar
    Hey, si eu am achievementul asta si a fost greu,dar cu echipa buna,il faci.Dar stai sa vezi cum e achievementul ala care cere sa faci toate campaniile pe expert, ala nu stiu daca il voi putea face.

Voi face eu un top 3 cu cele mai grele care le-am facut:

1.Wheelman
    I Live For this Stuff!
    Complete ALL side missions with an "S" rank.

2.Call of Duty 2
    Veteran of D-Day
    Finished D-Day mission on Veteran difficulty

3.Fifa 09
    Club Tournament Mastery
    Ultimate Team:Win all gold Club Tournaments

Acum,un top 3 cu cele care nu cred ca le voi putea obtine vreodata(la jocuri pe care le am deja):

1.2010 Fifa World Cup
    Win the Online 2010 FIFA World Cup™ with a 1/2 - 1 star team.(o singura persoana l-a luat,jucand cu Niger)

2.Gears of War
    Seriously ...
    Kill 10,000 people in versus ranked match total

3.Trials HD
    Marathon
    The player has completed the Ultimate Endurance tournament without any faults.

Iar cel mai greu achivement ever este la.........................Rayman Raving Rabbids:

GREATEST RAYMAN EVER

In score mode, get 183,000 points in total.

Se spune ca nimeni nu l-a facut legal,pentru ca practic este imposibil de obtinut.

5. #185 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
    Hey, si eu am achievementul asta.
    esti a 2a persoana care o stiu ca are acheivent-ul atunci . Tin minte ca am fost odata acasa la dadu si ne-am chinuit sa facem la achievemnt-uri la L4D . La nothing special nu am fost nici macar aproape . De era L4D pt PS3 atunci sigur aveam macar zombie genocide (daca nu chiar toate achievemnt-urile ) . I looove zombie games . As fi cel mai fericit sa apara L4D 3 pt ps3 : as plati dublu numa ca sa il am .
    felicitari amandurora . aveti stofa de game tester (cel putin la valve )

6. #186 SP
    ...eu la Rayman Raving Rabbids m-am dat bătut după RAYMAN LOVES MOVIES lol

Sunt multe achievementuri imposibil de obținut (aici vorbesc �n general). O serie sunt imposibile din cauză că DLC-urile nu mai există pe marketplace, sau din cauză că DLC-ul e pur și simplu prost, sau din cauză că update-ul final a dat tot sistemul jocului peste cap, sau din cauză că nu mai sunt serverele MP online...etc.

Astea...�ncet, �ncet se adună.

Cei de pe z360a aveau mai demult o listă cu Broken Achievements. Era nebunie curată �n lista aia lol

7. #187 SP
    ...eu la Rayman Raving Rabbids m-am dat bătut după RAYMAN LOVES MOVIES lol

Sunt multe achievementuri imposibil de obținut (aici vorbesc �n general). O serie sunt imposibile din cauză că DLC-urile nu mai există pe marketplace, sau din cauză că DLC-ul e pur și simplu prost, sau din cauză că update-ul final a dat tot sistemul jocului peste cap, sau din cauză că nu mai sunt serverele MP online...etc.

Astea...�ncet, �ncet se adună.

Cei de pe z360a aveau mai demult o listă cu Broken Achievements. Era nebunie curată �n lista aia lol
    Stiu la ce jocuri te referi in legatura cu dlc-urile, la Army 2 si la Marvel 1,2, iar in legatura cu topicul ala "unachievable achievements", majoritatea sunt jocuri facute de EA, ca asa fac mereu astia, inchid serverele ca nesimtitii, eu la Army of Two 1 dupa cum iti spuneam mai imi trebuie achievementul ala cu billionul si am reusit sa fac jumatate, dar nu au mai intrat baietii sa jucam, si am citit pe unele site-uri ca vor inchide serverele in curand.

8. #188 SP
    Pentru jocul Magic Sword (ce vine �n pachet cu jocul Final Fight - Double Impact):

Sore Thumb

Magic Sword: Complete all levels.
    ...băi ești nebun?! Cum să ceri așa ceva lol (mai ales �n anul 2010 - c�nd există o tehnică numită PAUSE THE GAME! ) lol

Acuma �ncep...sper ca p�nă la ora 22 să termin (fără pauză) - ai pus pauză/ai murit

Nu e un achievement greu dar e unul nesimțit...ce merită trecut aici

---------- Post added 20-06-2010 at 05:36 PM ----------

...ah, caca maca. Scratch that. Tocmai l-am deblocat și pe drum am luat și:
    Tough Guy
    Magic Sword: Complete all levels using less than 18 continues.
    Cool.

---------- Post added 20-06-2010 at 05:37 PM ----------

Credeam că se contorizează altfel nivelele

9. #189 SP
    Woooooooo! L-am luat!

金塊マニア
    敵弾を(累計)1千万発、金塊に変えた。(Arrangeモードのみ) - Acquired 7/26/2010 8:24 PM

Doamne (cu d mare) că deja-mi picau ochii din orbite (efectiv simt cum �mi explodează afară) lol - după săptăm�ni de adunat GOLD.

Recapitulare:
    1. http://www.consolegames.ro/forum/343094-post173.html
    2. http://www.consolegames.ro/forum/344258-post175.html
    3. http://www.consolegames.ro/forum/361329-post178.html
    Bun! Sm scăpat de astea acum �ncepe adevărata distracție!

Ultimile 4!

----

羽ばたく蝶
    アゲハでノーコンティニュークリアする。(Arcade・Xbox 360モードのみ)

本当の想い
    タテハでノーコンティニュークリアする。(Arcade・Xbox 360モードのみ)

さよなら
    アサギでノーコンティニュークリアする。(Arcade・Xbox 360モードのみ)

ソーマ完全崩壊
    すべてのキャラクターで、憎悪に満ちたセセリを撃破してノーコンティニュークリア(ノービス不 可)した。( 秘密の実績)

...pe scurt trebuie să termin fiecare mod al jocului, cu fiecare personaj (+combinații �ntre ele) fără să mor (adică 1CC) plus s-o distrug pe Seseri (boss) �n fiecare run. Am ratat un run totul se resetează și trebuie să iau de la 0.

NE-BU-NI-E.

10. #190 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    ronan esti un pic kamikaze cu achievementurile astea.Iar aia care le-au creat ar trebui impuscati.

De aia mai apare cateodata o stire in care zice ca a mai murit vre-un chinez/japonez,de la achievementuri de astea.

11. #191 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Atunci e bine ca Ronan nu e chinez/japonez nu? Apropo, cine iti traduce tie amalgamul acela ?

12. #192 SP
    ...�n mare parte �mi dau seama singur despre ce-i vorba (după un timp de obișnuiești). Dar c�nd nu mă descurc arunc un ochi pe forumul celor de la shmups.system11.org.

13. #193 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Sunt destul de nou si nu stiu daca s-a spus deja, dar este cel de pe World Of War in care trebuie sa ajungi la 10th prestige Eu l-am deblocat cand am intrat intr-un JTAG lobby al unui prieten, dar sunt multi care il au fara hack-uri.

14. #194 SP
    Member mishu's Avatar
    ala nu e un achievement greu.trebuie doar sa joci mult.

15. #195 SP
    Deathsmiles (デススマイルズ)

The True Tyrant
    Defeated Bloody Jitterbug.MBL 25G
    ...

To encounter Bloody Jitterbug, you will need to beat MBL with ALL Stages at LEVEL 999 without getting hit once
    Ce scrie mai sus e doar ca să ajung la el. Ca să trec de el...trebuie să nu folosesc bombs și evident să nu mor.

...cum e asta!

16. #196 SP
    Deathsmiles (デススマイルズ)

...

Ce scrie mai sus e doar ca să ajung la el. Ca să trec de el...trebuie să nu folosesc bombs și evident să nu mor.

...cum e asta!

Oki, n-am mai postat de ceva vreme

P�nă la urmă am luat The True Tyrant ~ acum 3 luni - acquired on 3/6/2011

1icligjhbc9mcroegiltvkqxl2fjac8wlzm4aaaaaofn5-upidw-.jpg

The True Tyrant

Defeated Bloody Jitterbug. MBL

...mi-a mai rămas
    0dc8p2nhbc9gcboegiltvkqxl2fjac8wlziyaaaaavbqup-tj08-.jpg
    Deathsmiles Virtuoso

Clear Deathsmiles Version 1.1 with all maps at Lv3! (No Continues, Ex Map included)
    Am probleme mari la ultima hartă - �l las pe mai t�rziu.

17. #197 SP
    Bionic Commando Rearmed 2:

Billy Hoyle(10)
    As the primary player, complete the game without jumping.
    ...iadul pe păm�nt!

*p.s.

Nu se poate anula butonul de jump! - e fix A-ul

18. #198 SP
    Ce tampenie.

19. #199 SP
    Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
    Ce tampenie.
    Au schimbat mecanica jocului, nu mai e așa...rigid ca primul și asta e o problemă că apeși jump fără să vrei.

20. #200 SP
    Junior Member GOKUSSJ3Z's Avatar
    eu consider ca cele mai grele de luat is alea online

tinand cont de faptu ca NU am si NU pot sa joc, hehe, o sa raman pe viata cu 75% din jocuri terminate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast