...incredibil c�t de greu iese Orbital![]()
...de peste 28 de ore joc Halo 3 și n-am dat �ncă de Orbital. WTF?!- știam că iese rar...dar chiar așa?
---------- Post added 08-11-2009 at 04:43 PM ----------
Woooooooooo!
�nsf�rșit am prins hartași-am luat ultimul achievement
Am luat 3 Death From the Grave medals...una bonus lol �n ultimile 15 secunde
A meritat așteptarea lol
...asta nu știu. Eu l-am luat anul trecut �n vară (7/6/2008). Ești sigur că te-ai uitat la EXP-ul din playlist și nu la cel general? Că-s două.
***Later edit***
Am tras acum o poză rapidă cu telefonul. Ce-i �n chenarul roșu contează, la aia trebuie să te uiți tu. Dacă acolo ai peste 50, alege alt mod din playlist și fă de la 0. Nu durează mult. De ex., eu 53-le ăla l-am făcut �n mai puțin de 48 de ore.
Se pare ca aveam doar 6 EXP pe RUMBLE PIT, iar eu eram ceva de genu WTF. In fine, macar am luat Zombie Repeller
.
...poți să joci pe ce mod vrei, nu e ogligatoriu Rumble Pit. Doar să ai 50EXP- poza mea e doar exemplu.
Vezi că �n zombie mode (modul meu preferat) se pot obținie cu ușurință:
șiPull
On Citadel, got a Shotgun Spree during a ranked or social match.
...pe l�ngă celelalte două afiliate… Get the Horns
On a Mythic map, got a Bulltrue medal during a ranked or social match.lol
Un mini monument facut de mine. Urmeaza pictarea peretilor. Scuze pentru calitatea pozelor dar au fost facute cu un telefon. Sper sa va placa. Multumiri lui Dj Mo pentru figurina.
Am si eu o intrebare in legatura cu halo 3
Inafara de campaing, fara LIVE se mai poate face ceva daca cumpar jocul?
Merge de exemplu sa joc capture the flag..sau de genu fara net contra PC-uri ?(gen unreal tournament)
Nu, nu există boți.Merge de exemplu sa joc capture the flag..sau de genu fara net contra PC-uri ?(gen unreal tournament)
Poți juca, splitscreen, contra unui prieten.
Bookmarks