Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 225

Thread: X360 Mods

1. #1 SP
    Member N3O2005's Avatar

Lightbulb X360 Mods

Considerand numarul de accesorii si piese existente pentru Xbox360 si luand in calcul ingeniozitatea (nelimitata a) romanilor cred ca merita sa fie si un topic de genul unde sa invatam/va invatam cum se fac unele mods, sa primim/dam sugestii pentru o racire mai buna si pentru o viata mai lunga a consolei .

2. #2 SP
    Junior Member valentinc's Avatar
    In primul rand, consola sa se tina in pozitie orizontala, nu pe covor, ci pe o suprafata neteda.

3. #3 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Indiferent ce racire ii pui poate numai daca ii pui racire pe apa, dar in rest orice racire suplimentara si aici ma refer la coolere aditionale, nu ii asigura o racire mai buna la GPU unde se stie ca exista problema care da ROD si anume dezlipirea lui de placa de baza. Poate daca joci cu consola desfacuta si sa montezi un cooler pe radiatorul de la GPU sa isi faca treaba si sa merite. In rest mie mi se pare frectie la picior de lemn, coolere puse pe linga carcasa sau in sptele consolei sau deasupra.....

4. #4 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu stiu Eu tin consola in frigider

5. #5 SP
    Member obidan's Avatar
    Tin consola la 70 CM departe de orice altceva...
    Am consola care inca ar putea sa aiba RROD...
    Nu am avut niciodata... peste 6 luni probabil expira garantia

6. #6 SP
    Member N3O2005's Avatar
    Peste 7 luni o sa ai RROD ... sa stii de pe acum.

Ma gandeam sa cumpar un XB01 de la Lian Li si eventual o racire cu apa dar mai intai astept niste review-uri

7. #7 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Cea mai buna solutie ,pt evitarea RODD-ului ar fi,mutarea XBOx-ului in aceasta carcasa:
    + un watercooling.Cred ca in niciun caz n-o sa mai dea RROD.

8. #8 SP
    Member N3O2005's Avatar
    vreau si eu capsuni

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    VreauCapsuni, recomand sa nu mai folosesti tag-ul IMG si sa atasezi poza. Asta pentru ca daca poza va disparea de pe site-ul de unde ai pus link, nu va mai fi disponibila. Asa, atasata, va fi forever aici

Carcasa despre care vorbeste VreauCapsuni este de la marele nume in domeniul case-urilor si anume Lian-Li. Se cheama PC-XB01 si puteti gasi detalii despre ea aici: Probleme Website - Console Games Forum . Din cate am inteles, va fi disponibila la sfarsitul lui August 2008.
    Attached Images Attached Images xb01q01.jpg xb01q02.jpg xb01q07.jpg xb01q08.jpg xb01q12.jpg xb01q13.jpg xb01q14.jpg xb01q16.jpg xb01q18.jpg xb01q19.jpg xb01q20.jpg xb01q21.jpg

10. #10 SP
    Member mariuck's Avatar
    Cum sa zic.. nu mai are farmec ... adik nu mai e xbox, mie unul imi place forma consolei xbox 360...

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    Cum sa zic.. nu mai are farmec ... adik nu mai e xbox, mie unul imi place forma consolei xbox 360...
    Sa vezi ce farmec are dupa ce iti pica si al treilea Xbox 360... numai la forma lui nu iti mai vine sa te uiti

12. #12 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Ce pret o sa aiba carcasa?

13. #13 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Arata superb carcasa, dar sunt sigur ca va fi cel putin jumatate cat un Xbox nou, poate chiar mai mult(la pret). Plus ca e si cam mare...

14. #14 SP
    Member N3O2005's Avatar
    e cat un miniPC si sper sa nu coste mai mult de 150$ ... pentru ca acolo se invarte bugetul meu pentru ea

adaugam si asa ceva -> http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_2643.html <- and there goes rrod

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by N3O2005 View Post
    e cat un miniPC si sper sa nu coste mai mult de 150$ ... pentru ca acolo se invarte bugetul meu pentru ea

adaugam si asa ceva -> KustomPCs.co.uk - innovatek X-Matic X-Box 360 Cooler <- and there goes rrod
    Si pe langa ca se duce RRoD, va fi si completelly silent. Well, va trebui sa modifici si firmware la DVD ca sa-l treci in 5x or so, altfel e pacat.

16. #16 SP
    Junior Member Cezar3ro's Avatar

Cum pot vedea si eu filme in format .mkv???

vad ca nu recunoaste formatul iar aproape toate filmele HD sunt in acest format...stie cineva ce trebuie facut???mersi

17. #17 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Iti cumperi un hd-dvd pt xbox,cel incorporat nu poate sa citeasca asa ceva.

18. #18 SP
    Member N3O2005's Avatar
    miash picioarele ... am luat rrod iar

/me goes search for tools

19. #19 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Cezar3ro View Post
    vad ca nu recunoaste formatul iar aproape toate filmele HD sunt in acest format...stie cineva ce trebuie facut???mersi
    Eu raman la ideea ca cea mai simpla solutie este un cablu de la PC la TV il setezi ca al2lea monitor si gata

20. #20 SP
    Member N3O2005's Avatar
    am rezolvat rrod iar ... sper pentru ultima oara

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast