si daca da e74 ce mai faci .. ?
Pai aia e cu totu alceva, ce-i drept nu l-am intrebat de E74, insa nu apare eroarea aia asa de repede si des ca RROD oricum!
sper sa fie o solutie anti RROD . modificarile mele aduse xboxului sunt mai insemnate, aparatul a functionat timp de 4 zile fara oprire . sa jucat pe el in timpul zile non-stop iar noaptea rula demonstartivele din jok,am sa atasez si cateva poze sa vedeti despre ce este vorba
It looks horrible dude. Pe bune aqm. Mie nu imi place. Mai am 1 in si jumate de garantie plus ca dupa exista Donely
Ar arata bine daca : ar vopsi carcasa pe dinauntru cu un spray de vopsea negru mat fluorescent , ar da jos stickerul de pe carcasa dvd-romului . In rest arata binisor . Imi place la nebunie controllerul verde .
Nu la fel de horrible ca placa cu garantia.
Gj dexter10, felicitari pentru ca ai pus mana si ai dus la capat un proiect care-si chiar merita titulatura de "mod". Asupra aspectelor minore se poate reveni oricand, personal nu-mi place felul in care se vede lumina de la cele 4 leduri![]()
@dexter10, felicitari pt munca depusa, DAR nu iti voi spune unde ajungi, deoarece nu vreau sa'ti tai elanul. Consolele astea sunt sortite de cand ies de pe banda de asamblare sa dea RROD sau overheat din cauza proastelor materiale folosite si a proastei arhitecturi.
Nu vreau sa crezi ca's carcotas, nu sunt, dar multi useri probabil isi amintesc de tipul care si'a facut singur water cooling si care a fost parerea si cum mi'au sarit unii in cap. I'am respectat efortul depus, dar ce crezi ca a urmat dupa mai putin de o saptamana?
pai pentru ca a facut prost acel water cooling,mai mult rau decat bine.
Eu cred ca orice aerisire,ventilator ajuta.
Nops, daca acel watercooling era facut cum trebuie sigur nu ar fi ajuns la rezultatul pe care il stim cu totii.
I-am zis sa faca cum trebuie din block-uri de Cu toata treaba, dar a insistat ca niste tevi de cupru cositorite pe o placa de cine stie ce metal vor fi de ajuns.
Fii sigur ca un sistem water cooling este net superior unuia pe aer, atata timp cat este facut corect.
Si eu il felicit pe Dexter pentru initiativa lui, arata bine in opinia mea, dar mai important este sa fie functional si ca sistemul sa aiba o temperatura cat mai scazuta. Totusi, o recomandare as avea, sa nu mai inghesui ansamblul acela printre alte aparaturi, pentru ca atunci mare lucru nu ai facut.
P.S. Ai schimbat si radiator-ul de pe GPU, plus mici radiatoare pe chipset-ul HANA, bravo ! Sper sa te tina cat mai mult si sa nu patesti nimic cu el.
when you think at microsoft you think at s h i t
adica c'mon sa ajungi sa faci avion din xbox 360 ca sa nu iti dea rrod mi se pare patetic,nu sunt fanboy sony,tot pe 360 am ales sa merg si eu,sunt la a doua consola 360,insa ma bate gandul sa trec pe PS3 din simplul motiv pentru ca este foarte fiabil si stiu ca ma joc linistit fara sa ma gandesc ca primesc in orice moment rrod'u asta vietzi,chiar mi se pare penibil,adica dupa atatia ani microsoft nu a luat nici o masura pe tema asta;toti zic ca jasperul nu da rrod,dar credeti-ma timpul isi va spune cuvantul,asa s-a preconizat si cu falconul si priviti cum crapa si ele de nu-i adevarat.mie sincer imi pare rau ca am ales sa merg pe XBOX 360.
Za Boy.... Big Up.... i`ai mai pus inca 1 afisaj? ala ce mai masoara? da e cool imi place bag de seama ca o dam intr`un concurs de creatie![]()
I-am montat un "cooler controller", are 2 potentiometre cu care reglezi turatia venturilor si 2 senzori de temperatura pusi pe radiatoarele GPU/CPU.
Consola a dat RROD in carcasa originala, acu' vreo 6 luni, de cand i-am facut x-clamp-ul, schimbatul radiatoarelor, carcasei, etc ..., nu am mai avut probleme ... sper sa mai tina vreo 2-3 ani.
Temperatura procesoarelor atinge maxim 34-35 de grade in zilele fierbinti. Mentionez ca am folosit doar coolere silent, si nu suna mai tare decat in faza originala.
Are 5 coolere: 2 de 9cm pe radiatoare, 2 de 12 cm - spate / lateral, si unul de 20 deasupra.
Bookmarks