Salut , am si eu o nelamurire o curiozitate. Eu unul prefer jocurile reale . Mi-au placut realizarile grafice la SOF II (la vremea lui) dak trageai cu un shotgun de la distanta mica ii zbura bratzul (mult sange) ,picior,cap etc acum e doar senzatia de sange nu mai sunt la fel de violente sau poate nu am jucat eu shooterele potrivite ... Pe xbox acum ma joc Gears of war e ok are o grafica de invidiat dar nu stiu ,scenele violente nu sunt chiar la fel de reale ... Ma gandesc ca asta ar putea afecta mentalitate unui copil de 12,13,14 ani poate si mai mic care nu face diferenta intre realitate si joc ... Ce vede in joc face si el afara
. Intr-o zi am vzt 2 pusti in fata scarii in gluma in serios isi articulau 2 capace si fiekre avea un super erou unu spunea BLANKA unul RYO (street Fighter)
si poate mai mult sange mai multa realitate ar instiga la violenta . Daca voi cunoaste-ti vre-un joc care sa fie destul de real pls lasati numele jocului si ce ati apreciat la el asta daca sunteti de acrod cu ce spun eu
Ca multi nu prefera violenta in jocuri dar eu cred ca un shooter ar trebui sa aibe violenta ca de aceea se numeshte shooter (impusti creaturi,oameni etc) .........
![]()
Bookmarks