Gata ? Va dati batuti la fifa asa repede ?
Nu credeam sa renuntati intr-un timp asa de scurt..
Gata ? Va dati batuti la fifa asa repede ?
Nu credeam sa renuntati intr-un timp asa de scurt..
da..mare pacat! stii cum se zice....."fotbalul " din romania nu va mai fi la fel......oricum nu cred,nu ai cum sa ai aceleasi satisfactii ca si la fifa......o sa ne luam si noi COD..dar...........FIFA e #1...........................sunteti voi acum intr o pasa proasta..dar nu mai aveti mult pana la divizii ,cateva sute de puncte, .........eventual un manageriat mai bun
ne revedem curand...sunt sigur!
![]()
Concurenta nu v-a mai fii la fel dar era de asteptat avand in vedere zvonurile care circulau referitoare la ultima liga organizata de dragos si baietii![]()
Oricum spor cu noul vostru club si va asteptam la un fifa cand mai recrutati oameni.Cu cat suntem mai multi cu atat e mai distractiv![]()
Da..va multumim..stiam ca o sa avem o retragere 'triumfoasa'...dar nici chiar asa..."mai lasam si pe alti care au stat in coada noastra ,sa zboare" era o gluma ..nu sariti.....da..e posibil sa mai revenim dar sa dus din motivatie..atata tot..sa speram ca ne reantoarcem sa mai jucam macar de amorul artei asa ...sa ne mai intepam putin..
...oricum suntem pe aici prin zona..asa ca uitati-va in spate ca cine stie cine va depaseste pe Club
..oricum va urez bafta in continuare...si felicitari..mai vorbim...oricum voi sa mai postati aici ce mai faceti ,pe ce loc sunteti, ca ne intereseaza si pe noi normal...bafta...
Multumim pentru interes si pentru fair-play-ul de care dati dovada ,cand spuneti ca ne lasati si pe noi sa fim primiichiar trebuie sa reamintesc rezultatele din meciurile direct incepand cu cele de la 09 si culminand cu cele de la fifa 10 ? nu are rost ,le stiti si voi la fel de bine
Intr-un fel eu va inteleg ca e greu sa o luati de la capat ,sa va cresti iar jucatorii dupa ce se pierd toate salvarile doar pentru ca microsoft e mai alert acum si prinde pe oricine care joaca pe blatpe de alta parte nu va inteleg ,pentru ca va stiam mai ambitiosi si credeam ca nu o sa renuntati la primul obstacol,dar inca astept sa imi demonstrati ca nu m-am inselat. Oricum spor cu MW 2 si pe la sfarsitul lunii ne auzim si acolo sa ne intepam putin,ca altfel nu are farmec
![]()
Nu inteleg ce vrei sa spui cu salvarile..si cu jucatul...pe blat...dar asta e poate sti tu un alt stil de joc pe sub blat...
Vad ca esti pus pe "hartza"...certativa intre voi .....cu noi nu mai aveti de ce ,am spus mereu ca sunteti mai buni si online daca iti aduci aminte,nu stiu de ce tot continui cu discutiile astea fara rost,nu mai jucam fifa si gata ,vreo problema?...simplu daca vreti sa va mai postati reusitele ok...daca nu ,asta e ...in rest toate cele bune...
1.Fifa 10 la Club nu e distractiv
2.Nu conteaza cine este mai sus in leaderboard.
3.Exista jocuri mai frumoase.
4.O sa revin in cel mai scurt timp![]()
Okeu nu sunt pus pe hartza dar ma mira ca renunti asa repede,tu care ziceai ca iti iei concediu cand apare fifa 10 tocmai pentru antrenament ,ma rog
Si nu ma lua cu "vreo problema?" ,ok ?Joaca-te ce te simti tu bine si la ce ti-au mai ramas salvari dupa banwave si gata![]()
Concediu...mi-am luat cand a iesit fifra10 ..dar nu este treaba..ta......nu stiu ce probleme ai dar sunt grave..cam ce te roade pe tine?
Si ce problema ai tu daca am luat eu ban...a fost riscul..meu...si platesc pentru asta...nu stiu ce vrei....dar in fine....renuntarea la fifa a fost oricum inainte de asta..eram inaintea voastra pe club...si am decis...sa nu ne mai agitam cu Fifa...ca vine cod6...asta asa ca sa fi pus la punct cu toate probleme nestiute...............
---------- Post added 12-11-2009 at 04:15 PM ----------
Asta ca sa vezi de cand sunt candurile de renuntare...
Bookmarks