Parca seamana prea mult cu Most Wanted. 90% din engine cred ca a ramas la fel.
NFS a ajuns sa fie o franciza de genul FIFA, acelasi joc un pic reciclat si modificat. Nu vedeti ca in fiecare an iese cate un NFS, eu unul o sa zic pas anul asta.
Undercover are 1.5 ani de development, iar urmatorul NFS, cel din 2009, va avea 2 ani de dev. Practic sunt deja 2 echipe care fac pe rand jocul, la fel ca in cazul Call of Duty.
Sincer nu ma astept sa fie cine stie ce dar sper sa ma insel. N-am avut ocazia sa il testez insa![]()
Streaming Need for Speed Undercover Gameplay Trailer (HD) ComputerGames.ro
un gunoi de trailer :/
E si la noi pe forum HollowMan de ceva timp![]()
http://www.consolegames.ro/forum/f8-...chase-trailer/
Ce cred eu ca ii lipseste seriei NFS e un engine fizic puternic asemanator cu cel din Motorstorm. Un Havok, dar nu sa fie folosit neaparat la crashuri, cat la stabilitatea masinii pe sosea. Sunt foarte de acord cu cel care a zis ca parca masinile patineaza pe gheata.
e most wanted cu putine inbunatatiri...sau cel putin sper...oricum most wanted mie mi-a placut mult si imi place.si asta cred ca-mi va placeaabia astept sa iasa pe piatza...
![]()
Ok,primele impresii...jocul este un MW cu alta palarie mai de proasta calitate din pacate,ceea ce e un dezastru dupa parerea mea,adica comoon... jocul ala e de acum 3 ani si era mai fain ca asta.
Jocul este toatal lipsit de "suflet",nu stiu daca ma intelegeti.Nu ma pot conecta deloc la atmosfera jocului,care e aproape inexistenta.Adica te intreci ca bezmetul prin orasul ala pustiu fara oameni si fara circulatie,parca e un ghost town!?Poate pe PC vor fii mai multe masini prin oras dar pe consola e cate o masina la un Km
.Controlul masinilor e ok ca si in MW,no PS bull****.A si filmele alea cu "actori" reali sunt fara nici o noima,nu te conecteaza deloc la poveste,cel putin cele din MW erau cat decat distractive(mi-a placut personajul negativ,era very funny,in felul lui).
Sunt un inpatimit al jocurilor cu masini,si tot in aceasta perioada ma joc si la Midnight Club LA si cu tot respectul pt franciza NFS de la EA tb sa zic ca R* cu a-l lor MCLA kick's NFS's butt.MCLA este de 1000 ori mai fain decat jocul asta.Are un oras plin de trafic si pietoni si pe deasupra si grafica e mai faina,unde sa mai zic ca poti sa customizezi absolut tot la masini,inclusiv interiorul pt ca jocul are si dashbord view.
Anyway seria NFS is going down under![]()
Bookmarks