Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 71

Thread: NFS Undercover

1. #21 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Parca seamana prea mult cu Most Wanted. 90% din engine cred ca a ramas la fel.

2. #22 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    NFS a ajuns sa fie o franciza de genul FIFA, acelasi joc un pic reciclat si modificat. Nu vedeti ca in fiecare an iese cate un NFS, eu unul o sa zic pas anul asta.

3. #23 SP
    Undercover are 1.5 ani de development, iar urmatorul NFS, cel din 2009, va avea 2 ani de dev. Practic sunt deja 2 echipe care fac pe rand jocul, la fel ca in cazul Call of Duty.

4. #24 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Undercover are 1.5 ani de development, iar urmatorul NFS, cel din 2009, va avea 2 ani de dev. Practic sunt deja 2 echipe care fac pe rand jocul, la fel ca in cazul Call of Duty.
    O sa-mi fac un tatuaj sub pleoape pe care va scrie "NFS 4 Ever".

Parerea mea este ca si jocul asta va fi un mare fas, la fel ca restul NFS-urilor. Arcade, coliziuni proaste, masina care se conduce ca un bloc de gheata pus pe patine cu rotile s.a.m.d.

5. #25 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Sincer nu ma astept sa fie cine stie ce dar sper sa ma insel. N-am avut ocazia sa il testez insa

6. #26 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Este totusi un NFS. Adica slab.

7. #27 SP
    Depinde Bobby Poate chiar l-au facut cu cap... sau poate... totusi.. keep your hopes up?

8. #28 SP
    Dupa atatea NFS-uri care nu mi-au placut nu mai am sperante.

9. #29 SP

10. #30 SP
    E si la noi pe forum HollowMan de ceva timp
    http://www.consolegames.ro/forum/f8-...chase-trailer/

11. #31 SP
    doh... nu l-am vazut. sunt obosit asta e

12. #32 SP
    Ce cred eu ca ii lipseste seriei NFS e un engine fizic puternic asemanator cu cel din Motorstorm. Un Havok, dar nu sa fie folosit neaparat la crashuri, cat la stabilitatea masinii pe sosea. Sunt foarte de acord cu cel care a zis ca parca masinile patineaza pe gheata.

13. #33 SP
    Member SpitFire's Avatar
    New 10 min gameplay video

14. #34 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    bolnav de hepatita in continuare... si dupa cate se vede... framerate la pamant

15. #35 SP
    Junior Member ady27tdi's Avatar
    E un fel de MostWanted al anului 2008.Cei de la EA nu mai au idei

16. #36 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    nimci special.

17. #37 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    e most wanted cu putine inbunatatiri...sau cel putin sper...oricum most wanted mie mi-a placut mult si imi place.si asta cred ca-mi va placeaabia astept sa iasa pe piatza...

18. #38 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ok,primele impresii...jocul este un MW cu alta palarie mai de proasta calitate din pacate,ceea ce e un dezastru dupa parerea mea,adica comoon... jocul ala e de acum 3 ani si era mai fain ca asta.
    Jocul este toatal lipsit de "suflet",nu stiu daca ma intelegeti.Nu ma pot conecta deloc la atmosfera jocului,care e aproape inexistenta.Adica te intreci ca bezmetul prin orasul ala pustiu fara oameni si fara circulatie,parca e un ghost town!?Poate pe PC vor fii mai multe masini prin oras dar pe consola e cate o masina la un Km.Controlul masinilor e ok ca si in MW,no PS bull****.A si filmele alea cu "actori" reali sunt fara nici o noima,nu te conecteaza deloc la poveste,cel putin cele din MW erau cat decat distractive(mi-a placut personajul negativ,era very funny,in felul lui).
    Sunt un inpatimit al jocurilor cu masini,si tot in aceasta perioada ma joc si la Midnight Club LA si cu tot respectul pt franciza NFS de la EA tb sa zic ca R* cu a-l lor MCLA kick's NFS's butt.MCLA este de 1000 ori mai fain decat jocul asta.Are un oras plin de trafic si pietoni si pe deasupra si grafica e mai faina,unde sa mai zic ca poti sa customizezi absolut tot la masini,inclusiv interiorul pt ca jocul are si dashbord view.
    Anyway seria NFS is going down under

19. #39 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ai primit varianta de testing de la developeri nu?

20. #40 SP
    Member zempty's Avatar
    A aparut pe trackere nu cred ca a primit vreo varianta de la developeri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast