...de unde pot cumpăra puncte UK MSpoints�nafară de gamepointsnow.com?
De o lună nu mai pot cumpăra de la ei și gata...
...de unde pot cumpăra puncte UK MSpoints�nafară de gamepointsnow.com?
De o lună nu mai pot cumpăra de la ei și gata...
Au pus o serie de condiții (dintr-o dată) cei de la gamepointsnow.com și chiar dacă am totul oki degeaba...
Prima dată a fost faza cu status verified. Oki, am așteptat extrasul de cond cu cele trei cifre. Acuma e cu adresa...că nu mi-e confirmată. Am căutat pe paypal să văd ce naiba...totul e oki ca apoi să găsesc un topic...
De ce at�tea metode de securitate dintr-o dată? Habar n-am. Mereu am cumpărat de la ei...Question: How do I confirm an address?
Answer: Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.
If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may...etc
...mă rog, le-am dat mail să vedem ce se poate face.
Jun. 13, 2009 Payment To Game Points Now Ltd Refunded
Zici că-i ping reply...
--
Am reușit cu googlecheckout să cumpăr...dar �ncă aștept:
...zici că vreau să cumpăr mercur ilegalGame Points Now Ltd has sent you the following message regarding your order:Your order is being reviewed by Google. See http://www.gamepointsnow.com/customer-review for more information![]()
Da, eu am avut o situatie asemanatoare cu maximuscards, de la care cumpar de obicei, insa mi-am confirmat adresa (prin regular mail, a venit efectiv scrisoare de la ei la mine acasa) si acum totul e in regula.
Xbox.com | Product Detail - The Bard's Tale?
...esteeeeeeee!L-au pus pe listă! Nu cred!
...no comment!
Clipul vorbește de la sine!
Faza din joc...c�nd se ceartă personajul principal cu povestitorul e...n-am cuvinte!
Cu securenetics am avut o problema cu mailu de raspuns. Am platit prin Google Checkout si a durat mai mult de o saptamana sa mi se confirme. In acest timp le-am trimis vreo 3 mailuri celor de la securenetics si 1 la Google Checkout. Intr-un final s-a rezolvat, fara vreo explicatie insa.
...mail primit de 5 minute:
...deci așa cevaYour order from Game Points Now Ltd has been cancelled?
From: Google Checkout ([email protected])
Sent: 14 June 2009 14:09:10
To: blabla
Hello Viorel,
We were unable to verify the account information for your recent purchase with Google Checkout. As a result, your account has been temporarily suspended and your recent order has been cancelled:
Order Details - Jun 13, 2009 1:56 PM PDT
Google Order #813064295206623
Shipping Status Qty Item Price
Digital delivery 1 2100 Microsoft Points (Xbox 360 Live Points) - Delivered by email - CHECK YOUR JUNK EMAIL FOLDER :17.95
Total : 17.95
Order cancelled - Your card was not charged![]()
Eu cand mi-am luat Live Points am cumparat de aici : xboxliveuk76
Eu unul am cautat special sa pot plati cu PayPal. Preturile sunt bune zic eu, si intr-o ora codul mi-a ajuns in mail. Totul a decurs foarte usor.
Sunt ok. Am luat destule coduri de la ei. Singurul dezavantaj fata de gamepoints este timpul pana cand primesti codul
Am o intrebare pentru cei care cumparati puncte Microsoft si abonament Gold de pe site-urile de genul gamepointsnow.com. Vreau sa stiu ce carduri folositi pentru asta si care ar fi cardurile care ar trebui sa mearga fara probleme.
Intreb pentru ca eu folosesc un Maestro de la BRD dar pentru Gold si puncte nu ma ajuta deloc. Nu am CVC pe spatele cardului si din cauza asta nu il pot folosi cu Google Checkout sau Paypal.
As aprecia ajutor in privinta asta ca sa imi iau si eu in sfarsit Gold si sa ma apuc de treaba.
Pe gamepoints si xboxliveuk76 platesc prin paypal, nu direct cu cardul. Cardul pe care il am inregistrat la paypal este un Visa Electron de la Raiffeisen.
Eu platesc prin Google Checkout cu un Mastercard de la Raiffeisen. La Paypal am inregistrat tot un Visa Electron de la Raiffeisen. Totul OK.
scuze k schimb subiectul dar:
Spuneti-mi si mie informatii despre un cooler de Xbox 360. E mare e mic ca eu am vazut tot felu de poze pe Google. Sunt unele mai bune, mai proaste? Pot sa ma joc mai mult incontinuu la xbox? (Nu trec de doua ore de jucat continuu apoi astept sa se raceasca.. mie frica de tot de rrod chiar daca o am in garantie...)
Merci preventiv... A si de unde pot sa cumpar?
sunt extraordinar de multe metode de cooling al consolei...multe ventilatoare..multe sisteme..dar niciunul nu garanteaza ca scapi de rrod..mai ales ca daca le faci cine stie ce modificari, pierzi garantia. mai bine il lasi asa ca nu e nicio problema teoretic daca nici macar nu joci mai mult de 2 ore continuu..eu joc si 5-6-7 si n-are nimic..sau are si nu stiu eu..si tu mai ai si garantia..cat e valabila?
Bookmarks