cam asa ceva arata broadbandul numa ca fara antene..nu arata exact..da ca sa iti faci o idee...e asa un patrat cu niste beculete ..cam 4-5
man..incerc sa clarific situatia nu il mai incurca..iam zis broadband fiindca scrie asa mare "broadband"..si m-am gandit ca daca are router o sa vada broadband scris..cel putin pe al meu scrie..si imi cer scuze daca am gresit cu ceva![]()
stiu ce un router dar nu am , ti-am zis ca in apartament intra numai un cablu simplu care stie naiba de unde vine ca vine prin perete
man, I'm confused...
eventual daca nu te superi iti dau add pe mess sa mai vb acolo daca se poate sa nu umplem aici forumul cu nonsense lol
mersi
Chiar era nevoie sa ni-l arati din nou pe asta? Abia discutaseram faza ca niciun joc nu va mai aparea pe Xbox 360 dupa Modern Warfare 2.
Asta e, adevărul doare
...ți-ai luat pantalonii? muahahaha!
Și imediat pun și clipul la știrea asta (clip făcut acum c�teva luni).
RonanN1 crezi ca devii mai popular daca instigi spiritele?
Stii foarte bine ca ceea ce postezi tu este samanta de scandal, posteaza in continuare pe offtopic, pentru a fi considerat ca atare.
Adevarul a fost exprimat mai sus de boywonder de o maniera lipsita de tendentiozitate, prin trimiterea la o stire redactata cu profesionalism. Tu, pe de alta parte, nu faci decat sa postezi videoclipuri cu un personaj belicos, care nu e decat un mare fanboy si hater. El nu exprima adevarul in acest clip, ci, pur si simplu, isi bate joc public de 30 de milioane de oameni care au fost atat de prosti incat sa nu-i cumpere consola preferata. Postand asemenea lucruri, nu faci decat sa ii impartasesti si raspandesti punctul de vedere, dand dovada de o atitudine dispretuitoare si jignitoare. Nu intereseaza motivele sau intentia pe care le-ai avut, ci doar rezultatul final. Nu incerca sa te aperi spunand ca ti-a cumparat 15 console Xbox 360, ca nu tine. Parerile si ura pentru platforma le-ai aratat de mai multe ori pe acest forum. Repet sfaturile pe care ti le-am oferit in repetate randuri: ia-ti PS3, fa-ti subscription la canalul astuia si bate-ti joc de ceilalti intr-un alt cadru.
Ai vorbit atat despre viata ta privata si alegerile facute, incat nici nu mai e nevoie sa te cunoasca cineva de-aici personal, ci isi formeaza opinia citind un forum. Ca un fir rosu care-ti traverseaza existenta, se desprinde ideea ca nu esti decat un tanar (nu mai esti copil demult) plin de frustrari, tinut pe bancile scolilor (chiar sunt curios care va fi a treia facultate la care te vei inscrie - sunt convins ca o sa ne spui, de parca te intreaba cineva), ca sa aiba cat mai mult timp sa se joace si care nu are nici pregatirea necesara, nici curajul de a lua viata in piept. E foarte simplu sa faci cum faci tu cand vine vorba de exprimarea opiniei (mai exact, te ascunzi in spatele altora), dar metoda asta nu eludeaza asumarea responsabilitatii pentru fapte.
Am luat decizia de a nu mai sta in chiloti, desi mi-e foarte cald, mi-am pus the big boy pants si ti-am spus eu tie adevarul. Nu pot decat sa-ti multumesc ca mi-ai oferit atat argumentele, cat si probele.
Have a good one!
deci sa ma lamureasca si pe mine cineva..e adevarat ca nu se vor mai face jocuri pentru xbox 360?
Deci...cum o sa imi cumpar un x360 arcade, o sa am nevoie de un cablu VGA HD...intrebarea me este:
Se merita sa cumpar alea sau trebuie neaparat cele de la microsoft?
Cele "aprobate" de microsoft sunt oarecum scumpe, dar am gasit multi care vand pe ebay, aceleasi cabluri numai ca sunt facute in alta parte presupun...pentru ca sunt doar $6-$7.
am vazut ca sunt si play&charge kits la preturi de ~$10 si baterii si mai multe, aceeiasi intrebare
mersi
Bookmarks