Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 215 of 788 FirstFirst ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 265 315 715 ... LastLast
Results 4,281 to 4,300 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4281 SP
    Junior Member shroom's Avatar
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    ei da..ai un cablu alb care merge din broadband in pc..scoti cablul din pc si il bagi in spate la consola..dupa care dai connect to xbox live..daca nu se conecteaza...scoti cablurile din broadband si le bagi iarasi..eu asa am facut..din prima probabil sa nu iti mearga dar dupa ce le scoti va merge
    eu nu demult m-am mutat aici si nu sunt chiar sigur daca e broadband, pe cine am intrebat mi-a spus ca da... dar in apartament intra numai un cablu nu am nimic altceva nu stiu de unde sa scot si sa bag iar cablul

2. #4282 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    cam asa ceva arata broadbandul numa ca fara antene..nu arata exact..da ca sa iti faci o idee...e asa un patrat cu niste beculete ..cam 4-5
    Attached Images Attached Images 272136-main_full.jpg

3. #4283 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    cam asa ceva arata broadbandul numa ca fara antene..nu arata exact..da ca sa iti faci o idee...e asa un patrat cu niste beculete ..cam 4-5
    se numeste router.

4. #4284 SP
    man..incerc sa clarific situatia nu il mai incurca..iam zis broadband fiindca scrie asa mare "broadband"..si m-am gandit ca daca are router o sa vada broadband scris..cel putin pe al meu scrie..si imi cer scuze daca am gresit cu ceva

5. #4285 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by boywonder View Post

6. #4286 SP
    Junior Member shroom's Avatar
    man..incerc sa clarific situatia nu il mai incurca..iam zis broadband fiindca scrie asa mare "broadband"..si m-am gandit ca daca are router o sa vada broadband scris..cel putin pe al meu scrie..si imi cer scuze daca am gresit cu ceva
    stiu ce un router dar nu am , ti-am zis ca in apartament intra numai un cablu simplu care stie naiba de unde vine ca vine prin perete

man, I'm confused...

eventual daca nu te superi iti dau add pe mess sa mai vb acolo daca se poate sa nu umplem aici forumul cu nonsense lol

mersi

7. #4287 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Chiar era nevoie sa ni-l arati din nou pe asta? Abia discutaseram faza ca niciun joc nu va mai aparea pe Xbox 360 dupa Modern Warfare 2.

8. #4288 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Asta e, adevărul doare

...ți-ai luat pantalonii? muahahaha!

Și imediat pun și clipul la știrea asta (clip făcut acum c�teva luni).

9. #4289 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Chiar era nevoie sa ni-l arati din nou pe asta? Abia discutaseram faza ca niciun joc nu va mai aparea pe Xbox 360 dupa Modern Warfare 2.
    cum sa nu mai apara ?? ma indoiesc ca nu vor lua nici o masura microsoft.. sunt tare curios cum o sa raspunda la ieftinirile astea de la SONY ... sigur trebuie sa faca ceva

10. #4290 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    RonanN1 crezi ca devii mai popular daca instigi spiritele?
    Stii foarte bine ca ceea ce postezi tu este samanta de scandal, posteaza in continuare pe offtopic, pentru a fi considerat ca atare.

11. #4291 SP
    asta e o gluma nu?..cum naiba sa nu mai faca jocuri?

12. #4292 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Adevarul a fost exprimat mai sus de boywonder de o maniera lipsita de tendentiozitate, prin trimiterea la o stire redactata cu profesionalism. Tu, pe de alta parte, nu faci decat sa postezi videoclipuri cu un personaj belicos, care nu e decat un mare fanboy si hater. El nu exprima adevarul in acest clip, ci, pur si simplu, isi bate joc public de 30 de milioane de oameni care au fost atat de prosti incat sa nu-i cumpere consola preferata. Postand asemenea lucruri, nu faci decat sa ii impartasesti si raspandesti punctul de vedere, dand dovada de o atitudine dispretuitoare si jignitoare. Nu intereseaza motivele sau intentia pe care le-ai avut, ci doar rezultatul final. Nu incerca sa te aperi spunand ca ti-a cumparat 15 console Xbox 360, ca nu tine. Parerile si ura pentru platforma le-ai aratat de mai multe ori pe acest forum. Repet sfaturile pe care ti le-am oferit in repetate randuri: ia-ti PS3, fa-ti subscription la canalul astuia si bate-ti joc de ceilalti intr-un alt cadru.

Ai vorbit atat despre viata ta privata si alegerile facute, incat nici nu mai e nevoie sa te cunoasca cineva de-aici personal, ci isi formeaza opinia citind un forum. Ca un fir rosu care-ti traverseaza existenta, se desprinde ideea ca nu esti decat un tanar (nu mai esti copil demult) plin de frustrari, tinut pe bancile scolilor (chiar sunt curios care va fi a treia facultate la care te vei inscrie - sunt convins ca o sa ne spui, de parca te intreaba cineva), ca sa aiba cat mai mult timp sa se joace si care nu are nici pregatirea necesara, nici curajul de a lua viata in piept. E foarte simplu sa faci cum faci tu cand vine vorba de exprimarea opiniei (mai exact, te ascunzi in spatele altora), dar metoda asta nu eludeaza asumarea responsabilitatii pentru fapte.

Am luat decizia de a nu mai sta in chiloti, desi mi-e foarte cald, mi-am pus the big boy pants si ti-am spus eu tie adevarul. Nu pot decat sa-ti multumesc ca mi-ai oferit atat argumentele, cat si probele.

Have a good one!

13. #4293 SP
    sunt confuz.eu sunt acela despre care vorbesti ?

14. #4294 SP
    In mod cert despre RonanN1 a postat. Offtopic-ul s-a oprit aici oricum, back on track.

15. #4295 SP
    deci sa ma lamureasca si pe mine cineva..e adevarat ca nu se vor mai face jocuri pentru xbox 360?

16. #4296 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    deci sa ma lamureasca si pe mine cineva..e adevarat ca nu se vor mai face jocuri pentru xbox 360?
    NU

17. #4297 SP
    Sa te lamureasca imberbul ala care a scos o asemenea ineptie. Jocurile de Xbox 360 nu se vor mai fabrica cand va iesi urmatoarea generatie de Xbox si Microsoft va decide sa intrerupa development-ul pentru 360.

18. #4298 SP
    Member RaduValentin's Avatar

19. #4299 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by shroom View Post
    stiu ce un router dar nu am , ti-am zis ca in apartament intra numai un cablu simplu care stie naiba de unde vine ca vine prin perete
    In cazul asta sunt doua posibilitati: ori ai fibra optica, ori ai internet legat la o retea "de cartier"...

20. #4300 SP
    Junior Member Ping's Avatar
    Deci...cum o sa imi cumpar un x360 arcade, o sa am nevoie de un cablu VGA HD...intrebarea me este:

Se merita sa cumpar alea sau trebuie neaparat cele de la microsoft?

Cele "aprobate" de microsoft sunt oarecum scumpe, dar am gasit multi care vand pe ebay, aceleasi cabluri numai ca sunt facute in alta parte presupun...pentru ca sunt doar $6-$7.

am vazut ca sunt si play&charge kits la preturi de ~$10 si baterii si mai multe, aceeiasi intrebare

mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.