Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 166 of 788 FirstFirst ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 666 ... LastLast
Results 3,301 to 3,320 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3301 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    sunt extraordinar de multe metode de cooling al consolei...multe ventilatoare..multe sisteme..dar niciunul nu garanteaza ca scapi de rrod..mai ales ca daca le faci cine stie ce modificari, pierzi garantia. mai bine il lasi asa ca nu e nicio problema teoretic daca nici macar nu joci mai mult de 2 ore continuu..eu joc si 5-6-7 si n-are nimic..sau are si nu stiu eu..si tu mai ai si garantia..cat e valabila?
    31 decembrie 2010. Adica l-am luat in ultima zi din 2008 .
    Oricum nu voiam sa iau cooler. 7 ore continuuuuu ! Nu ca ma plictisesc dar stau nelinistit cu rrod-ul asta.
    Poate am o fobie... care nu pare a fi rea deloc.

2. #3302 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    pot copia muzica/filme/poze de pe un stick pe hdd? daca se poate ,cum ?

3. #3303 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    la mine sunt zile cand sta 12 ore aprins......

4. #3304 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    31 decembrie 2010. Adica l-am luat in ultima zi din 2008 .
    Oricum nu voiam sa iau cooler. 7 ore continuuuuu ! Nu ca ma plictisesc dar stau nelinistit cu rrod-ul asta.
    Poate am o fobie... care nu pare a fi rea deloc.
    RROD poate aparea si dupa 3 minute de stat in dashboard. Daca ai garantie nu te doare capul. Nicio metoda suplimentara de racire nu s'a dovedit a fi eficienta 100% si un alt mare minus este zgomotul.

5. #3305 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    stie cineva daca pot sa conectez niste casti la controller asa incat sa aud sunetul din jocuri si nu pentru a vorbi cu cineva pe live ?...am si castile de la ms dar nu meerg decat pentru asta a zis donely..

6. #3306 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nu, dar poti conecta casti la televizor sau la sistemul pe care iti iese sunetul.

7. #3307 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Nu, dar poti conecta casti la televizor sau la sistemul pe care iti iese sunetul.
    mda...merci de raspuns..cam de rahat din partea MS...nu s-au gandit si ei la metoda asta? daca tot au pus casti la el puteau macar implementa si sistemul de sunet complet

8. #3308 SP
    Member octav's Avatar
    deci imi poate spune cineva din bucuresti daca mai exista xbox 360 la 650 RON?

9. #3309 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    deci imi poate spune cineva din bucuresti daca mai exista xbox 360 la 650 RON?
    Gaseai X360 la 650 ron cand era euro 3 ron. Acum arcade costa 1000ron sau 900 ron la Gameshop. E posibil sa mai gasesti daca cauti in fiecare magazin, dar eu nu am mai vazut

10. #3310 SP
    Junior Member XxTG RappAxX's Avatar
    salutare , am si eu o intrebare , poate aiurea pt. unii dintre voi dar as vrea sa fiu sigur.Am un xbox360 pro 60gb si de curand mi-am luat un z-5500 si as vrea sa le leg prin cablu optic, nu ma prea pricep cu partea asta de`aia am nev de ajutoru vostru. am observat ca si la control pod`u de la z-5500 si la mufa de av (cea cu hdtv/vga si cu o mufa mica neagra in spate ) sunt la fel mufele , stie cineva ce cablu mi-ar trebui ? ca am cautat si am gasit diferite modele etc. Daca cineva a mai legat si stie , sa mi spuna si mie.

11. #3311 SP
    Member Szergiu's Avatar
    am o intrebare
    recent am pus mana pe un xbox 360 arcade si as vrea sa imi pun un hdd pe viitor(pentru forza 3)
    vreau sa stiu daca as putea sa il pun eu?
    ? sau trebuie ceva scule speciale pentru a-l monta la arcade-ul meu

12. #3312 SP
    Junior Member iceman2hot4u's Avatar
    Se monteaza pur si simplu . Se prinde cu niste simple cleme deasupra xboxului` . Poate sa-l monteze oricine .

13. #3313 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    am o intrebare
    recent am pus mana pe un xbox 360 arcade si as vrea sa imi pun un hdd pe viitor(pentru forza 3)
    vreau sa stiu daca as putea sa il pun eu?
    ? sau trebuie ceva scule speciale pentru a-l monta la arcade-ul meu
    ai mai vazut un hdd de 360 ? scrie pe google daca nu. nu iti trebuie absolut nici o scula iei hardul ,desfaci gratarul/capacul de deasupra arcade-ului si bagi hardul . uita aici

14. #3314 SP
    Primele teaser-e (speram mai mult decat zvonuri) despre noul Xbox.

15. #3315 SP
    Junior Member Televizorul's Avatar
    Stie careva daca se gasesc dual layere la noi in magazine?(carrefour,metro,sellgros,altex,etc) si daca da,la ce preturi le=as putea gasi?

16. #3316 SP
    Junior Member iceman2hot4u's Avatar
    Daca te referi la blankuri , sigur gasesti in Carrefour . Nu stiu daca Verbatim ,dar gasesti .

17. #3317 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Salutare.

Am o problema cu conectarea la XBLive, si sper ca ma puteti ajuta.
    M-am mai conectat la Live de multe ori, prin urmatoarea metoda. Eu am in casa un switch dat de cei de la net, in care intra cablul care vine de afara si alte cabluri care duc la calculatorul meu, si la alte cateva calculatoare de la vecini.
    Din mom ce nu stau prea mult pe live, intru doar sa descarc una alta, am setat in consola aceleasi detalii ca la PC (IP, Subnet Mask, Gateway, DNS) si de asemenea am bagat consolei adresa Mac a PC-ului. Cand voiam sa ma conectez, scoteam cablu de net care duce la PC din switch si il bagam pe cel de la consola. N-o fi cea mai buna metoda, dar mergea.
    Recent mi-am schimbat hardul la consola, de la 20 la 120. Am facut transferul de pe cel mic pe cel mare, cu kitul care vine cu HDD-ul nou. Acum, cand incerc sa ma conectez la Live, nu mai merge. Am facut un connection test si imi zice asa:

"Your network doesn't have a sufficient MTY setting. Xbox Live requires a minimum MTU setting of 1364."

M-am uitat la consola la Network Settings si nu s-a schimbat nimic. Totul corespunde cu ce am la PC.

Singura diferenta e ca am hardul nou.

Care e problema, si ce pot face?

18. #3318 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    ai mai vazut un hdd de 360 ? scrie pe google daca nu. nu iti trebuie absolut nici o scula iei hardul ,desfaci gratarul/capacul de deasupra arcade-ului si bagi hardul . uita aici YouTube - How to attach an Xbox 360 hard drive to your console
    Am vazut un hdd pe net....
    Dar la arcade avea gratarul ala deasupra si nu stiam eu cum se monteaza
    am intrebat pentru ca am vazut in imaginea asta si nu stiam exact cum sta treaba
    nu stiam ce e cu cablurile alea
    acum m-am lamurit
    Mersi all
    Attached Images Attached Images 18592d1237562908-vand-2-console-xbox-360-cu-rrod-p1060391.jpg

19. #3319 SP
    Member cobain's Avatar
    Quote Originally Posted by sherban1988 View Post
    Salutare.

Am o problema cu conectarea la XBLive, si sper ca ma puteti ajuta.
    M-am mai conectat la Live de multe ori, prin urmatoarea metoda. Eu am in casa un switch dat de cei de la net, in care intra cablul care vine de afara si alte cabluri care duc la calculatorul meu, si la alte cateva calculatoare de la vecini.
    Din mom ce nu stau prea mult pe live, intru doar sa descarc una alta, am setat in consola aceleasi detalii ca la PC (IP, Subnet Mask, Gateway, DNS) si de asemenea am bagat consolei adresa Mac a PC-ului. Cand voiam sa ma conectez, scoteam cablu de net care duce la PC din switch si il bagam pe cel de la consola. N-o fi cea mai buna metoda, dar mergea.
    Recent mi-am schimbat hardul la consola, de la 20 la 120. Am facut transferul de pe cel mic pe cel mare, cu kitul care vine cu HDD-ul nou. Acum, cand incerc sa ma conectez la Live, nu mai merge. Am facut un connection test si imi zice asa:

"Your network doesn't have a sufficient MTY setting. Xbox Live requires a minimum MTU setting of 1364."

M-am uitat la consola la Network Settings si nu s-a schimbat nimic. Totul corespunde cu ce am la PC.

Singura diferenta e ca am hardul nou.

Care e problema, si ce pot face?
    XBL este down pentru mentenanta

Xbox360Achievements.org - Reminder: Xbox Live Maintenance Starts Shortly

20. #3320 SP
    @sherban1988: incearca sa refaci setarile, s-o fi bramburit ceva pe-acolo. Pur si simplu mai scrie o data ip-ul, etc., etc., cum ai facut si prima data.

Plus ca, da, astazi XBL e down. Dar, din cate am inteles, problema n-a aparut azi, nu? Sau am inteles eu aiurea...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.