Iti recomand o tableta atunci, multe jocuri sunt gratuite, si acele putine care costa, sunt de obicei in jurul sumei de 1$. In felul asta iti permiti multe jocuri pe luna si nici nu te costa atat de mult. Bafta!
Pentru modare si piraterie te duci in alta parte. Bine ca ai bani de tableta dar de jocuri nu. Ipocrizia asta...
Mi-as alege cu grija cuvintele urmatoare, nu mai ai mult si zbori de aici.
Mihnea. cu atitudinea asta nu vei ajunge nicaieri - te rog sa ti-o revizuiesti - pana una alta tu esti trollul pe threadul asta.
Pentru toti ceilalti care posteaza - va rog sa nu picati in plasa trolului si sa incepeti un flame war.
Are cineva idee de ce nu pot cumpara puncte Microsoft direct de pe consola?
Prima data am cumparat 500 de puncte si a mers, dar de atunci primesc de fiecare data authorization failed.
Ce e ciudat e ca pe de Xbox 360 - Official Site - Xbox.com (de pe calculator sau telefon) pot cumpara fara probleme.
Am LiveID cu UK setat la location, si am un singur payment metod - Paypal.
Guys, a cumparat cineva de aici gold, sunt safe? Codul am inteles ca-mi vine instant pe mail, platesc cu paypal.
xbox live codes| cheap xbox live codes| 3 month gold subscription codes| emailed delivery | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
Da, e de Romania. Pe activity log vad ca banii s-au dus spre Microsoft Luxembourg S.a.r.l.
Ma intriga faptul ca de pe consola nu merge, dar de pe site merge, desi folosesc acelasi LiveID si acelasi Paypal in ambele cazuri.
Singura diferenta e ca atunci cand cumpar de pe site imi cere sa introduc un cod de securitate pe care mi-l trimit pe mail-ul de Paypal. (functioneaza similar cu Steam Guard din ce imi dau seama)
Eu am cumparat de la ei de 3 ori au fost OK, a 4-a data n-au mai fost pt ca au introdus un sistem de verificare, trebuie sa le trimiti nr de telefon care este setat si la tine in paypal, sa verifice ei ca tu esti owner-ul de paypal si nu altcineva.
Eu le-am dat mobilul meu, iar d ela paypal au primit fix-ul, si uite asa am ajuns la schimburi de mailuri cu ei si Paypal Dispute in resolution center, unde n-au vrut sa comunice si nici pe mail nu vroiau sa spuna pt ce motiv nu-mi trimit codul. Dupa interventia Paypal mi-au spus motivul (dupa 3 zile) si le-am dat nr pe care il asteptatu...dupa care mi-au trimis si codul.
Am preferat sa merg pe AllRoMedia.com pt PSN cards. au preturi bune. la XBOX au si acolo, vezi daca iti convine ceva. daca nu, ai grija cu Electronic First, sa le trimiti exact ce vor, ce ai tu in paypal setat...ca altfel pierzi vremea.
n-am patit-o doar eu. Vezi pe thread-ul PlayStation Plus ca au fost ceva discutii recente.
Aveti idee, redeem code-urile pentru Gold distribuite de amazon.com sunt worldwide?
Am la dispozitie un gift card si nu prea am ce achizitiona cu el.
LASO 13 skulls
Salut,
Ma ajuta si pe mine cineva sa termina campania din halo 4?Sa am si eu armura lui Chief PLS
Gamertag-ul meu Este DIabLOLegend606;ma loghez in 20-40 de minute de acum pls help![]()
Cum e MS Points? Eu am cont live cu tara Romania, pot sa cumpar de la reselleri pentru UK sau US puncte?
salutare.Sunt mai nou si nu ma pricep,care imi poate spune si mie cum fac si eu setarile la fifa12 pe live ca m-au rupt multiplayer as vrea sa dau pe legacy si nu gasesc de unde..multumesc anticipat pt cei care imi poate raspunde
Vreau sa iau un xbox la copii cu senzor kinect. intrebarea este:
Ce consola sa imi iau, tinand cont ca nu intentionez sa cumpar jocuri originale, ci vreau sa le joace de pe HDD extern?
Va multumesc si daca exista nu ma deranjeaza sa primesc si ceva oferte.
Nu ii cumpara nimic. L-ai invata de mic sa fure si nu e bine. Cumpara-i carti sa ajunga mare si destept ca sa poata cumpara jocuri originale copiilor sai. Bafta!
Vorbeste cu Donely.
Am un monitor Samsung SyncMaster 933SN, si vreau sa conectez Xbox-ul la el.Ce cablu imi trebuie?
Si cum fac se sa auda? Am niste boxe Logitech prim USB, poate ma ajuta..
Bookmarks