stie cineva daca pot sa conectez niste casti la controller asa incat sa aud sunetul din jocuri si nu pentru a vorbi cu cineva pe live ?...am si castile de la ms dar nu meerg decat pentru asta a zis donely..
salutare , am si eu o intrebare , poate aiurea pt. unii dintre voi dar as vrea sa fiu sigur.Am un xbox360 pro 60gb si de curand mi-am luat un z-5500 si as vrea sa le leg prin cablu optic, nu ma prea pricep cu partea asta de`aia am nev de ajutoru vostru. am observat ca si la control pod`u de la z-5500 si la mufa de av (cea cu hdtv/vga si cu o mufa mica neagra in spate ) sunt la fel mufele , stie cineva ce cablu mi-ar trebui ? ca am cautat si am gasit diferite modele etc. Daca cineva a mai legat si stie , sa mi spuna si mie.
am o intrebare
recent am pus mana pe un xbox 360 arcade si as vrea sa imi pun un hdd pe viitor(pentru forza 3)
vreau sa stiu daca as putea sa il pun eu?
? sau trebuie ceva scule speciale pentru a-l monta la arcade-ul meu
Se monteaza pur si simplu . Se prinde cu niste simple cleme deasupra xboxului` . Poate sa-l monteze oricine.
Primele teaser-e (speram mai mult decat zvonuri) despre noul Xbox.
Stie careva daca se gasesc dual layere la noi in magazine?(carrefour,metro,sellgros,altex,etc) si daca da,la ce preturi le=as putea gasi?
Daca te referi la blankuri , sigur gasesti in Carrefour . Nu stiu daca Verbatim ,dar gasesti .
Salutare.
Am o problema cu conectarea la XBLive, si sper ca ma puteti ajuta.
M-am mai conectat la Live de multe ori, prin urmatoarea metoda. Eu am in casa un switch dat de cei de la net, in care intra cablul care vine de afara si alte cabluri care duc la calculatorul meu, si la alte cateva calculatoare de la vecini.
Din mom ce nu stau prea mult pe live, intru doar sa descarc una alta, am setat in consola aceleasi detalii ca la PC (IP, Subnet Mask, Gateway, DNS) si de asemenea am bagat consolei adresa Mac a PC-ului. Cand voiam sa ma conectez, scoteam cablu de net care duce la PC din switch si il bagam pe cel de la consola. N-o fi cea mai buna metoda, dar mergea.
Recent mi-am schimbat hardul la consola, de la 20 la 120. Am facut transferul de pe cel mic pe cel mare, cu kitul care vine cu HDD-ul nou. Acum, cand incerc sa ma conectez la Live, nu mai merge. Am facut un connection test si imi zice asa:
"Your network doesn't have a sufficient MTY setting. Xbox Live requires a minimum MTU setting of 1364."
M-am uitat la consola la Network Settings si nu s-a schimbat nimic. Totul corespunde cu ce am la PC.
Singura diferenta e ca am hardul nou.
Care e problema, si ce pot face?
XBL este down pentru mentenanta
Xbox360Achievements.org - Reminder: Xbox Live Maintenance Starts Shortly
@sherban1988: incearca sa refaci setarile, s-o fi bramburit ceva pe-acolo. Pur si simplu mai scrie o data ip-ul, etc., etc., cum ai facut si prima data.
Plus ca, da, astazi XBL e down. Dar, din cate am inteles, problema n-a aparut azi, nu? Sau am inteles eu aiurea...![]()
Bookmarks