Posibil sa fie de la hdd...vb cu Donely el piate sa-ti spuna sigur ce are. http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=31
Posibil sa fie de la hdd...vb cu Donely el piate sa-ti spuna sigur ce are. http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=31
As vrea sa cumpar Mass Effect de pe store, dar nu merge cu niciun browser. Contul e de US, am încercat si cu tunnelbear pe mobil pentru vpn in US. Incerc sa platesc cu paypal, trebuie sa încerc cu credit?
LE: Am reușit, după ce am încercat din nou cu tunnelbear pe mobil.
Salut.. vreau sa-mi iau un xbox 360 4gb dar nu stiu daca merge fifa 16 pe el.. imi puteti spune va rog daca merge?![]()
Am doua conturi, unul US si altul UK. De Black Friday am luat cu 1 lira respectiv cu 1 dolar aceasta oferta. Plata s-a facut cu card Raiffeisen cu adresa de UK si US. Ciudat este faptul ca inca nu mi-a luat banii de pe card, desii contul Gold este activ, iar urmatoarea plata de 6 lire se va face pe 19.01.2016
Explicati-mi va rog ce intelegeti din poza asta...Sa inteleg ca am o luna gratis, dupa care va veni luna cu 1 lira, dupa care va costa 6 lire. Contul GOLD s-a activat abia la aceasta plata. Pana atunci a fost SILVER, asta fiind prima plata, facuta in data de 20.11.2015 (Black Friday). Aceasi situatie e si ca contul US
Ai abonament GOLD din acest moment. Dacă nu îți anulezi subscripția până la următoarea plată atunci îți va retrage automat de pe card contravaloare unei noi luni de gold.
Dacă vrei abonament gold pe o perioadă mai mare îți recomand să faci cancel subscription și să cumperi de pe Xbox Live Memberships / Subscriptions cu paypal. Până luni ai o reducere suplimentară de 10% folosind codul cdkeysblack10.
Salutare. Eu doresc sa imi activez gold pe xbox live. Am cont de Uk cu adresa Uk. Cardul este Visa Bcr Electron cu adresa Ro. Am cont de PayPal asociat pe card. Dar nu reusesc sa activez gold cu acest card, deoarece nu este acceptata Romania. Cum imi pot activa 1 luna gold cu 1 lira sau cum pot cumpara orice de pe live in conditiile mele? Multumesc !
Unde gasesc si eu niste gold membership asa mai iefteneaua?
Asta vara am luat 3 months + 1 cu vreo 16 USD. Acum s-a facut 24 USD oferta asta.
Cu cat credeti ca as putea sa vand un xbox 360 250GB + kinect + 10 jocuri originale + 2 manete
consola nu e modata
si mi se pare ca am mai bine de 10 jocuri, nu-mi aduc aminte bine acuma![]()
titluri gen gta V, gta IV, Fifa,...
Decat sa o dau pe 5 milioane mai bine o tin acolo, sincer. Voi ce credeti?
Eu cumpăr abonament de pe cdkeys.com si iau la 31$ abonament pe 12 luni.
Mai mult de 600-700 lei nu cred ca mai poti lua pe ea... Eu am pastrat-o chiar daca nu ma mai joc pe ea de cand am facut upgrade-ul la XOne
Salutare,
Am si eu o problema care probabil a mai fost adusa in discutie insa nu am reusit sa-i gasesc rezolvarea pana acum.
Am un Xbox 360 si intampin eroarea:" The EA servers are not available at this time. Please try again later" la FIFA 16.
Ma poate ajuta cineva sa scap de aceasta eroare si sa reusesc sa ma conectez la online?
Am incercat si prin wireless si prin cablu, same story.
Multumesc,
Când am pățit acest lucru cu EA a trebuit să dau clear cache. Ai detaliile aici: https://support.xbox.com/en-US/xbox-...r-system-cache
Bookmarks