Daca le vrei pentru filmulete si poze de familie, gasesti in obor, e un magazin mare langa McDonalds. Cauti putin inauntru si vei gasi un stand cu medii de stocare. Acolo un verbatim dual-layer este 6 RON.
Daca in schimb le cauti pentru "backupuri", atunci nu stiu unde ai putea sa gasesti..![]()
Care e treaba cu editiile classics de jocuri xbox 360 de nu vrea nimeni sa le cumpere? chiar m-au facut curios cativa useri. mersi anticipat de raspuns.
Si au manual alb negru sau inlocuit cu un fluturas... sau discul in loc sa aiba fata colorata e alb negru. Se feresc de ele pentru ca toti sunt colectionari.
Depinde si de joc totusi, eu am Oblivion Classics si inafara de coperta nu e nici o diferenta.
Salut
Am o intrebare: daca ma joc jocuri "back-up" dar nu ma joc online ci doar single player campaign
dar sunt conectat la live in timpul asta si fac update la un joc sau ceva e posibil sa-mi iau ban?
Multumesc in avans.
Da. Nici nu trebuie sa faci update. Daca esti conectat la LIVE si ai backup bagat risti sa iei ban chiar daca nu faci nimic, chiar daca consola sta idle. Totul tine de noroc.
pur si simplu demential castle crashers..tocmai ce l-am cumparat si am jucat un pic de multi in story mode , 10+
Si de banwave-urile microsoft. Anyway, vine the new xbox experience. Parca vad cum pica toate consolele modate![]()
Salut. Am o intrebare, ceva ce abea acm ceva timp am sesizat, pana acm chiar nu m-a interesat. Am o consola X360 cu hdd de 20gb. De ce hdd-u de "20" gb are doar APROAPE 15 gb ?? unde sunt ceilalti 5 gb ?!?!?!
adica...la PC inteleg, la hdd-uri mari, de ex la unu de 160 gb, sunt 148 reali, da...la doar 20...de ce imi ia 5 ? si de ce nu zic k are hdd de 15 gb ? sau doar la mine e asa ?
precizez k am sters filmu de la x360 si demo-urile. iar acum, dupa ce am mai jucat cateva jocuri si le-am salvat, desi salvarile au cativa mega, vad ca mai am liber 13.5 gb. are cumva un recycle bin, undeva unde sa fi ramas tot ce am sters ?
oki....asa sunt toate, da...care e motivu ? adica...hdd-u e de 15 ? nu are recycle bin ? unde se duc fisierele cand le sterg ?
Am citit un post pe la inceput legat de : Microsoft Points Xbox - Your number one source for Instant Xbox Live Points
Pana la urma a cumparat cineva de la ei xbox live GOLD de 12 luni?
Totusi e diferenta de aproape 50ron intre asta si gamepointsnow
Tkx.
Eu numai de la ei (microsoftpointsxbox) am cumparat gold pana acum. Au un serviciu de calitate, intr-un minut de la plasarea comenzii iti ajunge codul pe mail. Reomand![]()
Bookmarks