Hmm, vad preturi frumoase acolo.
eu as vrea sa-mi cumpar niste live points, singura problema e ca profilul de pe xbox live pe cu adresa din UK, pot sa schimb asta cumva in adresa de USA ca sa-mi mearga acele coduri?![]()
Am un router D-Link DI-524 la care e conectat wireless un laptop. Am conectat la laptop Xbox 360-ul insa nu reusesc sa conectez Xboxul la internet. Am dat la Wireless Connection si Local Area Connection bridge dar nimic, nu merge. Any help please !
nu e suficient sa dai bridge. Din cate stiu eu, facand asta intre 2 PC-uri... reusesc sa fac sa mearga net-ul pe al doilea calculator ruland Network Setup Wizard pe ambele... cu setari de master, respectiv slave. Microsoft cred ca n-a gandit sistemul de pe Xbox pentru a imparte conexiuni.
@driv3r - www.gamepointsnow.com
@paul - investesti si iei adaptorul wireless pentru 360
here's a question for ya guys
Cum fac streaming la filme CU subtitrari prin media sharing. Aka vreau sa imi incarce subtitrarile de pe MS/PC/HDD fara sa instalez TVersity![]()
okay. here's another question. eu unul n-am reusit sa fac sa imi mearga TVersity sa imi arate subtitrarile pe xbox cu ffdshow. imi apare in wmp11 dar pe xbox sau din browser nu.
Ideea e ca am vista x64 si din ce am tot cautat pe google au mai fost persoane cu aceeasi problema si se pare ca nu a reusit nimeni sa il faca sa mearga. anyone any ideeas?
Demonstratie la noul dashboard. Enjoy!
Xbox.com | New Xbox Experience
As avea o intrebare:
daca am ent prin wireless pe pc, cu adaptorul prin USB, si bag un cablu de retea in placa de baza a PC-ului si in Xbox, Xbox-ul va avea net ?
Daca faci prin Internet Connection Sharing da, dar vei avea destul de multe probleme si fiind prin Wi-fi (laptopul) Xbox360-ul s-ar putea sa aibe lag pe Live.
Bookmarks