Am vrut sa spun ca e SF (la figurat)
baieti merci mult pentru pareri pana la urma am sa o pun la vanzare si imi cumpar una noua pt reparat mi-a cerut cineva 250 ron in timisoara si mi se pare un pic cam mult
Din moment ce nu cred ca FF XIII va iesi pe PC, cred ca vom vedea ceva asemanator pe 360Square-Enix has announced plans to use similar DRM in its upcoming Final Fantasy XIII, where any attempt to use magic will always result in summoning a rampaging horde of Chocobos to crush the party, the player, and anyone they've ever loved.![]()
La cat de strict si de incisiv este Microsoft, nu cred ca ar permite publicarea unor noi "trucuri" pentru DRM-uri prea curand fara a fii testate inainte; se stie clar ca au mai fost scandaluri (PC: Valve, "Steam" - in perioada de inceput imi vine in minte acum) cu diferite modalitati de protectie, in care victimele principale au fost detinatorii "de originale"... Si pana la urma, ceea ce ma sadisface pe mine cel mai mult, este momentul cand rup sigiliu, deschid carcasa, admir booklet-ul, si savurez linistit jocul pana la "1000 din 1000".
tocmai am vazut ca Lost Odyssey este pe 4 dvd-uri.ce face jocul asa special sa fie pe 4 dvd-uri?![]()
uite de ce
si apropos cumpara-l merita din plin jocul. este unul dintre cele mai bune si captivante rpg de pe xbox.The four discs are stuffed with a 40-to-50-hour RPG adventure, told using a mixture of CG and real-time cutscenes. Also contributing to the bloating are separate audio tracks for Japanese and English voices, allowing us to switch to the Japanese languages when we inevitably grow tired of the awful anglicized voice-acting (see also: Soul Calibur)
pai am un router (trendnet parca se cheama) sa il pun in functiune si o sa mearga ? nu este acelasi net care nu merge direct in consola ?
Unde gasesc cablu de retea mai lung la xbox? Am cablul acela primit cu consola dar nu imi ajunge pana la router.
La orice magazin IT. Iti trebuie un cablu router-pc de cat ai tu nevoie. Nu e special cel pe care il primesti cu consola. Merge orice cablu UTP.
Yep, admir de fiecare data carcasa de la Lost Odysey dar imi lipseste curajul sa ma reapuc de el. Eram la discul 3 dupa vreo 40 ore jucate cand mi s-a dus primul Xbox si am ramas fara salvari.
Mersi pt. raspuns Bobby! Acuma ma duc sa caut.
---------- Post added 10-09-2009 at 06:37 PM ----------
Mi-am facut cont pe Xbox Live si am dat recover gamertag (nu mai stiu din ce cauza nu mergea) si am cont Silver. Stiam ca dupa ce iti faci cont pe Live primesti 1 luna Gold Free... Unde ma duc sa activez, sau ce fac? (Nu pot sa dau jos Fifa 10 si sunt disperat)![]()
cumperi Xbox 360 Live 1 month GOLD Subscription EUROPE&UK! si fifa 2010 ..::GameShop.ro::..
nu trebuie sa cumperi..cand iti faci pentru prima data cont pe live primesti o luna gold gratis..nu trebuie sa activezi tu ....cum intri pe live deja ai gold-ul
Xbox360Achievements.org - FIFA 10 Achievement List
Mi se pare mie sau e fotocopie dupa Achieve din 09?
Bookmarks