Desi nu m-a impresionat atat de tare, demo-ul propriu-zis mi-a placut, dar nu am vazut cu ce ar putea veni nou in joc si dupa parerea mea va deveni un pic repetitiv spre sfarsit, dar o porcarie nu este.
Desi nu m-a impresionat atat de tare, demo-ul propriu-zis mi-a placut, dar nu am vazut cu ce ar putea veni nou in joc si dupa parerea mea va deveni un pic repetitiv spre sfarsit, dar o porcarie nu este.
Nu a zis nimeni ca esti terminat. Nu mai dramatiza atat. Doar ca dai banii aiurea, pe un joc foarte slab, care nu-si merita pretul de lansare adica 50$. Merita achizitionat poate la jumatate de an de la aparitie, unde pretul scade in functie de vanzari, si bineinteles de rating-ul primit din partea criticilor.
Ma Bubli tu iti iei PS3 si te tii de prostii si comenzi pentru udata aia? Revino-ti Bubli draga sa moara Bibi ca nu stiu ce-i cu tine.
Babulu cumpara tot, joaca tot, comanda tot. Punct. Si daca nu-i place jocul, isi face singur. Sau isi roaga colegii sa-i faca. Punct. Prietenii stiu de ce...![]()
am sunat si cei de la titannet au spus ca nu am blocat nici un port decat pe cele de pop3 si inca ceva pt a evita spamul pe mail.
am mai incercat sa ma conectez la xbox live si degeaba, am dat la settings automatic merge tot pana acolo, se incarca jumatate xbox live si pe urma eroare.
mi-a mai aparut intr-o fereastra in dreapta un anunt: " Some user may experience problemes signing in to Xbox live ... si incearca sa remedieze probeleme aparute"
ce e de facut ?
Explica-le clar celor ce-ti dau internet care este problema ta si cere-le sa te ajute.
Uite aici mai in detaliu cam ce ar trebui sa fie deschis pentru a te conecta la live fara probleme.
deci am vorbit cu baietii de la internet, au verificat special pentru mine lista cu porturile din link-ul tau , au spus ca nu este blocat niciunul, m-au pus sa ma conectez inca o data cu xbox-ul sa verifice daca ma vad conectat.
precizez ca acel triunghi galben nu apare cand incerc sa ma conectez la live, apare direct error (there is a problem ...etc), dar ca fapt divers triunghiul apare cand sunt conectat la pc (Windows 7) cu toate ca netul merge perfect.
Era unu care zicea ca nimeni nu poate sa nu se gandeasca la faptul ca ii va da RRoD consola.
/off.
am luat de curand un xbox 360 jasper , m-i se pare foarte zgomotoasa cand invarte dvd-ul , sa fie o problema cu unitatea optica sau sunt ele mai zgomotoase ? [cred ca e liteon]
Bookmarks