Sunt cazute serverele Activision? Nu merge sa joc Call of Duty online![]()
E din cauza VGA-ului Axel, baga-l prin component si o sa se vada cum trebuie. Altfel, cauta o rezolutie care sa nu mai "rupa" imaginea.
am gasit un text pe maretul Google care m a facut si mai aiurit.
Consolele xbox360 elite ( nu ma refer la jasper) au un procent mai redus de a da RRod decat cele arcade sau pro ?
Am tot dat sfatul asta si continui sa-l dau: luati 360 cu garantie pentru ca daca crapa se schimba fara dureri de cap si nu mai stati cu stres, putandu-va bucura de jocuri.
Ai dreptate, la modele mai vechi de 360 nu scria capacitatea hard-disk-ului, pentru ca nu exista decat unul singur si anum de 20Gb. Din cei 20Gb poti folosi doar 13.7.
Xbox360Achievements.org - GTA IV Updated to 1500 Points
Hmmmmmmmmmmm...![]()
...c�nd apare Guitar Hero Van Halen? Pe 22 Decembrie 2009? Bine.
Da cum să-l joace deja?
The next Xbox 360 dashboard update, which will include Facebook, Twitter and Last.FM integration, is going into public beta later this month, according to a Microsoft representative at today's Microsoft Open House event in New York City.
Salut baieti ! Am si eu o problema cu xbox , de cateva zile , dupa ce ma joc cateva ore se opreste brusc , si mi apar 2 leduri aprinse (cele din stanga sus si jos). Am inteles ca se supra incalzeste , si l am lasat cateva ore sa se raceasca. Sa ma astept in curand si la un RRod ? .Multumesc.
Da...urmează RRoD.
Sections 1, and 3 are flashing red
- Overheating
/ \
\ /
Alternatively Overheating can be cause by the console locking up or "freezing" after a set amount of time. Lockups that occur at a specific point in a game are generally problems with the game itself and not caused by overheating.
Xbox360Achievements.org - Microsoft: Natal "Will Go Through the Usual Price Curve"
---------- Post added 07-10-2009 at 10:00 PM ----------
Xbox360Achievements.org - Episodes From Liberty City Trailer #2 - There's Always a Girl![]()
Halo Looks To The Future, XBox 360 News - GamerZines : Free Digital Games Magazines
Si uite cum trilogia va avea 100 de jocuri
Bookmarks