Mersi Mult dar daca ai putea sa imi spui de care ..
tu de exemplu ai ? de care?
Ai dat sharing la conexiune, pe laptop?
Cand vrei sa iei net prin alt computer, computerul pe care vrei net trebuie sa-l foloseasca pe cel cu net ca gateway. In situatia ta, cred ca trebuie sa-ti treci laptop-ul (IP-ul din reteaua cu xbox-ul) ca gateway in setarile de network ale xbox-ului.
N-am incercat chestia asta pe xbox, dar in mod normal asa se procedeaza. Ar trebui sa-ti mearga.
Pai in primul rand, pentru a putea conecta doua placi de retea intre ele (laptop si 360), direct, fara ajutorul unui router sau switch, nu te ajuta cablul care vine cu consola. Trebuie sa cumperi / faci un cablu cross-over.
Ethernet crossover cable - Wikipedia, the free encyclopedia
Multumesc Grey si Andy.O sa incerc sa cumpar acel cablu luni,sau sa fac rost de unul. Dupa ce fac rost de acel cablu crossover va mai trebui sa fac ceva sau numai connectez acel cablu?
...ce-au zis băieții de la Microsoft? Că nu se poate schimba regiunea/țara/locația/etc-ul unui profil? Că nu corespunde moneda...bla,bla?
...dacă de exemplu am făcut US să-l schimb UK sau UK să-l schimb JP...etc
Ce amatori...
Uite aici...
(1) Dashboard Franța - RonanN1
(2) Dashboard UK - RonanN1
(3) Dashboard US - RonanN1
(4) Dashboard JP - RonanN1
...etc.
(scuze calitatea pozelor - le-am făcut cu telefon din scaun...mi-a fost lene sa �ntind m�na după aparat)
Trebuie sa faci sharing la conexiunea RDS, pe laptop. Daca nu merge, te duci si in setarile de network din consola si faci ce am zis mai sus. Bafta!
Am un kit charge and play pt controllerul wireless, a mers fara probleme un timp (nu foarte mult), dupa care refuza sa se mai incarce. Cum il scot din USB moare controllerul, in dashboard imi arata o singura liniuta. S-a busit ? Daca il trimit la garantie cred ca dau mai mult pe transport dus intors decat valoreaza piesa![]()
Salut,am intrat eu odata intr-un leaderboard aici,pe cg.Era facut dupa gamerscore.Acum nu il mai gasesc,mai exista oare?
LE:Ms mult!!
Am uitat să precizez că se poate doar dacă ai modelul Falcon/Jasper.
Mergi la system settings, dai pe memory și la Memory Unit găsești update-ul. Dai delete și salut. Vechiul dashboard nu mai revine...tot NXE răm�ne...dar poți să-i dai refresh. No big deal...tot 2.0.8507.0 răm�ne.
E posibil sa sa se intample treaba asta in rezolutie 1920*1080 cand il am conectat la PC? Il am conectat prin VGA.
Am un Samsung 32B530. Sau nu stiu, o rezoltie optima la care sa-l tin conectat pe PC. X-Cutia e conectata prin HDMI si e super ok.
Xbox.com | Accessories - Xbox LIVE Messenger Gold Pack
60GB, 12 luni gold, minitastatura, pgr4 - 70 dolari(~205 lei).Imposibil, numai HDD se vinde pe la 250ron.
Bookmarks