Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 242 of 788 FirstFirst ... 142 192 232 240 241 242 243 244 252 292 342 742 ... LastLast
Results 4,821 to 4,840 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4821 SP
    Member AC DC's Avatar
    Mersi Mult dar daca ai putea sa imi spui de care ..
    tu de exemplu ai ? de care?

2. #4822 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by AC DC View Post
    Mersi Mult dar daca ai putea sa imi spui de care ..
    tu de exemplu ai ? de care?
    Am avut tobe reale �n tinerețe acum nu mai am. Poate pe viitor...cine știe. Nu știu ce model de tope e mai bun...pentru jocuri de genul ăla. �i las pe alții să răspundă, care au.

Dar mergi pe tobe că...acolo se simte ritmul cel mai bine.

3. #4823 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Din cate am inteles din pacate versiunea de consola va suferi si de un control destul de prost in comparatie cu versiunea PC cea ce ii pacat ca jocul asta are potential...

4. #4824 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

5. #4825 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    Salu! Am si eu o problema: acum cateva zile am primit ceva stick de la rds(internet mobil).Mi-am mutat xbox-ul in alta camera crezand ca o sa ma pot connecta la live cu ajutorul acestui internet mobil si un laptop.Am luat cablul acela LAN care vine cu xbox si le-am legat.Dar xbox-ul nu se connecteaza.M-am uitat la cateva videouri pe youtube sa vad daca or sa ma ajute acestea dar nu am reusit sa fac nimic.
    As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva sa ma pot connecta la live. Multumesc
    Ai dat sharing la conexiune, pe laptop?
    Cand vrei sa iei net prin alt computer, computerul pe care vrei net trebuie sa-l foloseasca pe cel cu net ca gateway. In situatia ta, cred ca trebuie sa-ti treci laptop-ul (IP-ul din reteaua cu xbox-ul) ca gateway in setarile de network ale xbox-ului.

N-am incercat chestia asta pe xbox, dar in mod normal asa se procedeaza. Ar trebui sa-ti mearga.

6. #4826 SP
    Member AC DC's Avatar
    ok.. multumesc RonanN pentru sfaturi .. va spun cand imi iau (in viitorul apropiat) cum sunt

7. #4827 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Salu! Am si eu o problema: acum cateva zile am primit ceva stick de la rds(internet mobil).Mi-am mutat xbox-ul in alta camera crezand ca o sa ma pot connecta la live cu ajutorul acestui internet mobil si un laptop.Am luat cablul acela LAN care vine cu xbox si le-am legat.Dar xbox-ul nu se connecteaza.M-am uitat la cateva videouri pe youtube sa vad daca or sa ma ajute acestea dar nu am reusit sa fac nimic.
    As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva sa ma pot connecta la live. Multumesc
    Pai in primul rand, pentru a putea conecta doua placi de retea intre ele (laptop si 360), direct, fara ajutorul unui router sau switch, nu te ajuta cablul care vine cu consola. Trebuie sa cumperi / faci un cablu cross-over.

Ethernet crossover cable - Wikipedia, the free encyclopedia

8. #4828 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Multumesc Grey si Andy.O sa incerc sa cumpar acel cablu luni,sau sa fac rost de unul. Dupa ce fac rost de acel cablu crossover va mai trebui sa fac ceva sau numai connectez acel cablu?

9. #4829 SP
    ...ce-au zis băieții de la Microsoft? Că nu se poate schimba regiunea/țara/locația/etc-ul unui profil? Că nu corespunde moneda...bla,bla?

...dacă de exemplu am făcut US să-l schimb UK sau UK să-l schimb JP...etc

Ce amatori...

Uite aici...

(1) Dashboard Franța - RonanN1
    (2) Dashboard UK - RonanN1
    (3) Dashboard US - RonanN1
    (4) Dashboard JP - RonanN1

...etc.

(scuze calitatea pozelor - le-am făcut cu telefon din scaun...mi-a fost lene sa �ntind m�na după aparat )
    Attached Images Attached Images image013.jpg image014.jpg image017.jpg image018.jpg image015.jpg image016.jpg image011.jpg image012.jpg

10. #4830 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Trebuie sa faci sharing la conexiunea RDS, pe laptop. Daca nu merge, te duci si in setarile de network din consola si faci ce am zis mai sus. Bafta!

11. #4831 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am un kit charge and play pt controllerul wireless, a mers fara probleme un timp (nu foarte mult), dupa care refuza sa se mai incarce. Cum il scot din USB moare controllerul, in dashboard imi arata o singura liniuta. S-a busit ? Daca il trimit la garantie cred ca dau mai mult pe transport dus intors decat valoreaza piesa

12. #4832 SP
    Junior Member Stanlyk's Avatar
    pot sa sterg update`ul de la dashboard si sa bag altun din nou?

13. #4833 SP
    Quote Originally Posted by Stanlyk View Post
    pot sa sterg update`ul de la dashboard si sa bag altun din nou?

Da.

14. #4834 SP
    Junior Member Stanlyk's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da.
    daca mi-ai spune si cum se face ar fi super

15. #4835 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ai activat ICS (Internet Connection Sharing) de la acel stick pe placa de retea a laptopului?

16. #4836 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Salut,am intrat eu odata intr-un leaderboard aici,pe cg.Era facut dupa gamerscore.Acum nu il mai gasesc,mai exista oare?

LE:Ms mult!!

17. #4837 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
    Salut,am intrat eu odata intr-un leaderboard aici,pe cg.Era facut dupa gamerscore.Acum nu il mai gasesc,mai exista oare?
    Console Games Forum - GamerTag

18. #4838 SP
    Quote Originally Posted by Stanlyk View Post
    daca mi-ai spune si cum se face ar fi super
    Am uitat să precizez că se poate doar dacă ai modelul Falcon/Jasper.

Mergi la system settings, dai pe memory și la Memory Unit găsești update-ul. Dai delete și salut. Vechiul dashboard nu mai revine...tot NXE răm�ne...dar poți să-i dai refresh. No big deal...tot 2.0.8507.0 răm�ne.

19. #4839 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    E posibil sa sa se intample treaba asta in rezolutie 1920*1080 cand il am conectat la PC? Il am conectat prin VGA.
    Am un Samsung 32B530. Sau nu stiu, o rezoltie optima la care sa-l tin conectat pe PC. X-Cutia e conectata prin HDMI si e super ok.
    Attached Images Attached Images img_6884.jpg

20. #4840 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Xbox.com | Accessories - Xbox LIVE Messenger Gold Pack

60GB, 12 luni gold, minitastatura, pgr4 - 70 dolari(~205 lei).Imposibil, numai HDD se vinde pe la 250ron.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.