daca am o consola banata, merge sa pun salvarile de la jocuri pe un memory unit sau un stick si sa imi vand hard disk-ul? salvarile vor putea fi ,,citite ,, de consola sau va da ,,Corrupt Data ,, ?
nu cred ca se merita un hard de 120 gb daca ai consola banata, nu?
Da, merge sa le muti de pe HDD in memoria lui, nu se corup.
Vezi ca acum se poate repara problema cu HDD-ul.![]()
de ce nu pot sa copiez filme de pe stic pe hardul xbox? a si nici macar sa le vad zice ca imi trebuie facuta un update sa ma conectez la live ceva de genu
![]()
Salutare boys 'n girls!
Am cateva nelamuriri la care sper sa imi puteti raspunde:Mersi anticipat, si scuze daca intrebarile au mai fost.
- nu de mult mi-a expirat trial gold pe cont de state; daca imi fac cont de UK, pot interactiona/juca cu jucatori care sunt pe ID de State? practic va intreb daca e vreo diferenta intre a avea un GT de State sau UK?
- am impresia ca majoritatea celor de pe forum care au abonament gold sunt cu GT de UK, adevarat?
- ultima, daca pot sa-mi schimb actualul GT de pe US pe UK si sa-mi pastrez achievementurile , etc?
![]()
Da.daca imi fac cont de UK, pot interactiona/juca cu jucatori care sunt pe ID de State?
Adevărat (nu e și cazul meu, dar e adevărat).am impresia ca majoritatea celor de pe forum care au abonament gold sunt cu GT de UK, adevarat?
daca apare culoarea roshie la sursa inseamna k e curentul prea slab , asa imi facea si mie cel vechi....
Am primit recent un joc pentru XBOX 360 - Call of Duty - Modern Warfare 2, l-am jucat putin, dar nu ma atrage, desi e shooter. As vrea sa-l vand si nu stiu cat sa cer pe el ca sa-l dau rapid, insa totusi sa nu-l dau chiar de pomana, cum se zice. In magazine am vazut ca e peste 250 lei. 150 lei ar fi oare un pret bun ? sau ar trebui sa scad la 100 ca sa-l dau rapid ? Ma gandesc ca pe aici sunteti mai multi care stiu preturile reale, as fi dispus sa scad cateva zeci de lei de la pretul adevarat pietei, daca l-as putea da rapid.
Bookmarks