Am gasit gata ms, am vazut si eu ca scrie pe cutie dar eu am luato dupa olx si de asta am intrebatcu toate ca am luato sigilata dar nu se stie niciodata...
Am gasit gata ms, am vazut si eu ca scrie pe cutie dar eu am luato dupa olx si de asta am intrebatcu toate ca am luato sigilata dar nu se stie niciodata...
Vezi că jocurile le găsești la magazin.. Nu e mare filosofie, mergi la un magazin care printre altele vinde si jocuri, cumperi jocul și apoi îl ai pentru totdeauna, fără să-ți mai fie frică că îți va dispărea.
Salutare mi-am cumparat de pe net 3 dlc-uri pentru watch dogs. Am primit codu da problema e ca nu stiu unde sa-l scriu asa de prost sunt.
Le poti activa pe xbox.com - te loghezi cu contul si la Reedem Code introduci codul. Sau direct pe consola - apesi pe butonul xbox ( cum tii sa ti se aprinda maneta ) si dai in stanga si tot asa la Reedem Code.
Ms! Am incercat prin optiunile jocului am zis ca are legatura cu jocu da nu am gasit nimicnu imi trecea prin cap asta
Am vrut azi sa imi dwl viva pinata si imi zice : this item isn't available from your current location .... e prima data cand patesc asa, lunile trecute imi luam jocurile care erau gratis(si ma interesau) linistit .... o solutie ceva sau trebuie sa ma las pagubas ?
Buna seara, am si eu o intrebare pentru cine ma poate lamuri, mi-am cumparat zilele trecute o consola xbox 360 si am primit un joc gratis si un cod pentru xbox live. Am folosit codul respectiv cu o adresa a unui hotel din SUA, numai aceasta tara o aveam disponibila, sub forma statelor componente, insa la jocuri, imi apar numai free demo si free trail. Intrebarea mea este, cu aceste coduri se descarca numai demo-uri si trailere iar pentru versiunea completa a jocului va trebui sa platesti? Cred ca acest lucru ar fi si normal, intrucat as fi luat un abonament si nu as mai fi cumparat niciodata jocuri. Multumesc anticipat!
Salutare lamuriti-ma cu o chestie care tv e mai potrivit pentru consola? Televizor Smart 3D LED Samsung 32H6410, 80 cm, Full HD, Alb - eMAG.ro sau Televizor Smart LED Sony, 80cm, Full HD, 32W705 - eMAG.ro ? inca ceva am incercat sa pun codu la watch dogs pentru dldc-uri da nu merge,imi cere 25 de caractere iar codu nu are atatea. Multumesc anticipat
Salut, am cont gold pe xbox și uneori când vreau sa descarc jocuri îmi apare o eroare cum ca produsul nu este disponibil în regiunea mea .pot sa fac ceva ca sa meargă?
---------- Post added 04-11-2014 at 14:17 ----------
Salut, am cont gold pe xbox și uneori când vreau sa descarc jocuri îmi apare o eroare cum ca produsul nu este disponibil în regiunea mea .pot sa fac ceva ca sa meargă?
Salut! Se poate, dar nu e tocmai simplu. Vezi mai multe discutii pe acest subiect aici: http://www.consolegames.ro/forum/f9-...-pe-xbox-live/
Salutare as vrea sa intreb cine joaca online pe 360 black ops ll, ghosts, WoT,GTA V si vrea sa joace gamertag-ul meu e gabryi2288 si suntem un grup de 10-20 de romani care joaca in fiecare seara cine vrea sa se uneasca noua sunt bine veniti cum ca nu reusim sa ne gasim fiindca toti au profilul pe tari gen UK si USA, va multumesc si o seara faina!
ok add la gamertag-ul meu si ne vedem in seara asta eu intru in jur de ora 20:00 de regula prima data joc WoT pentru a face bonusul zilnic si dupa vedem cine ce si cum si preferabil sa ai casti pentru chat pentru e mai usor sa jucam cand putem comunica
Deranjez si eu cu o problema. Am luat de curand un Xbox 360 S si mi se pare ca sursa are un zgomot cam ciudat , e ceva normal? Consola merge perfect , zgomotul parca e mai pronuntat cand incarca ceva la vreun joc..E problema, trebuie schimbata sau merg asa cu ea pana crapa?
In seara asta nu pot. Abia prin weekend ca am predare saptamana asta la desen :/ Iti dau add.
Serus, am incercat sa dau si eu ADD dar " We could not find that person. Check the gamertag and try searching again."
Da-mi tu " PaduAndrei "
Am GTA V , Ghosts si mai vezi tu
Bookmarks