Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 293 of 788 FirstFirst ... 193 243 283 291 292 293 294 295 303 343 393 ... LastLast
Results 5,841 to 5,860 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5841 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu-mi mai vede Burnout Paradise add-on-urile ce naiba să-i fac? Le-am re-downloadat de 67542378542346 de ori...

...exact așa am pățit cu 2 addon-uri la Gears of War 2 și cu un add-on la Mass Effect. Pe cele menționate le-am cumpărat a 2-a oară și de abea mi-au mers...

Ceva sfaturi? Eu NU mai cupăr �ncăodată add-on-urile la Burnout Paradise...aia să fie clar. Nici cel FREE (Burnout Paradise 1.9) nu mi-l vede...

Ce prostie!

Există o limită? Să mor de n-am impresia că...atunci c�nd cumpăr ceva de pe marketplace (DLC) imediat după ce l-am downloadat un DLC dispare, expiră, devine inactiv...cum să-i mai zic.

Am pățit așa și cu jocurile XBLA (�n trecut). Am c�teva FULL și le vede demo. Nu mă por juca...că-s demo. Ele-s plătite...re-downloadate...dar degeaba.

2. #5842 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    sa inteleg ca odata cumparat un joc/addon nu il poti redownloada..trebuie sa il platesti din nou? la psn nu e asa...deci ar fi o bila neagra

3. #5843 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    sa inteleg ca odata cumparat un joc/addon nu il poti redownloada..trebuie sa il platesti din nou? la psn nu e asa...deci ar fi o bila neagra
    �l poți re-downloada de c�te ori vrei, nu expiră și nu trebuie să-l re-cumperi, dar mai există uneori probleme...de auto...nu știu ce...

4. #5844 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    In nici un caz nu le platesti a 2-a oara, Ronan daca le-ai avut pe alta consola initial trebuie sa iti faci transferul ala de licenta daca nu ma insel.

5. #5845 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    In nici un caz nu le platesti a 2-a oara, Ronan daca le-ai avut pe alta consola initial trebuie sa iti faci transferul ala de licenta daca nu ma insel.
    ...acuma �ncerc să vedem. Dacă nu...asta e - joc ce am.

---------- Post added 09-01-2010 at 09:24 PM ----------

Degeaba, tot așa... - mor!

...no las că le-arăt eu lor.

6. #5846 SP
    Toate mini-motocicletele și mini-mașinuțele! - of..plmverjvsuycgasvjcsida
    Attached Images Attached Images burnout-paradise-toy-1w.jpg burnout-paradise-toyw.jpg

7. #5847 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ... ce naiba să-i fac?...
    come to the dark side

8. #5848 SP
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    come to the dark side
    Nu!

---------- Post added 10-01-2010 at 03:19 PM ----------

Am rezolvat prin Burnout Store

9. #5849 SP
    Member Harilip's Avatar
    am o ciudatenie la xbox:
    ma jucam call of duty 3 singleplayer si la prima misiune, imediat dupa ce treceam prin biserica si mergeam prin canal, mi se blocheaza imaginea.
    Nu pot sa intru la menu la joc sau la cel de la xbox.
    nu pot face nimic dar in schimb se aude o voce : germans up ahead! reloading! si chestii de genu.
    am inchis consola ca altceva nu aveam ce face si a tot facut asta de 3 ori.
    ce poate avea?

multumesc

10. #5850 SP

11. #5851 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Poate e anuntat recent, @ CES. Pare super, intr-adevar

12. #5852 SP
    ...info. noi! + preț - woooooo!

Razer | The Next Chapter

Press | Razer | For Gamers. By Gamers.™ - Razer Enters The World Of Console Gaming

The Razer Onza Professional Gaming Controller for Xbox 360 was created to improve the players Xbox 360 gaming experience with a series of special features, including Razer Hyperesponse™ buttons, designed to give faster actuation and a crisp, tactile feel. The Razer Onza will allow gamers to vary the tension required to tilt the analog stick for maximum comfort and customization bringing an element of personal preference to the world of console gaming. Razer has also added a multi-function button (MFB) that can be mapped to act as one of the action buttons, the analog stick buttons or an auto-fire button by using a sliding selector switch on the bottom of the controller. The Razer Onza Professional Gaming Controller for Xbox 360 is further distinguished by a sharply-lit edge, for gaming that stays in style, even in the dark.
    Razer Onza Professional Gaming Controller for Xbox 360
    MSRP: US $49.99; Europe € 44.99
    Razer Onza Professional Gaming Controller for Xbox 360 Features:
    • Razer Hyperesponse™ technology
    • Adjustable Tension Analog Sticks
    • Programmable Multi-function Button
    • Wired Control for Virtually Lag Free Gameplay
    Razer Onza Professional Gaming Controller for Xbox 360

AVAILABILITY: Worldwide
    ...45 €! (e mană cerească!)
    Attached Images Attached Images rzr_xboxcontrollerview5_wht.jpg rzr_xboxcontrollerview6_wht.jpg rzr_xboxcontrollerview7_wht.jpg rzr_xboxcontrollerview8_wht.jpg rzr_xboxcontrollerview5_blk.jpg rzr_xboxcontrollerview6_blk.jpg rzr_xboxcontrollerview7_blk.jpg rzr_xboxcontrollerview8_blk.jpg

13. #5853 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Razer de obicei fac periferice excelente pentru PC, si sunt un nume in industrie, dar pentru console cam tot timpul am fost sceptic in legatura cu gamepad-urile 3rd party, in principal pe constructia acestora si calitatea materialelor. Astept sa vad unu pe la mediagalaxy sau printr-un magazin de la noi ca sa il testez mai mult pentru fealing si raspuns.

14. #5854 SP
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Razer de obicei fac periferice excelente pentru PC
    The best!

Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Astept sa vad unu pe la mediagalaxy sau printr-un magazin de la noi ca sa il testez mai mult pentru fealing si raspuns.
    ...mai ai de așteptat (p�nă ajunge la noi...și dacă ajunge) lol - eu zic să-l iei direct de pe site-ul official (c�nd apare) și gata.

Eu unul c�nd aud de Razer...nici nu stau pe g�nduri.

---------- Post added 11-01-2010 at 02:00 AM ----------

HEXUS.tv - Turn on technology - CES 2010 - Razer Onza Professional Gaming Controller

15. #5855 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

Foarte tare faza cu analog-urile.

16. #5856 SP
    ...bun, uite ce răspuns am primit la mailul meu

Hi Viorel,

The Razer Onza Xbox 360 controller will be released in the second half of 2010. A more precise date will be announced later this year.
    Ordering the Onza through our webstore at eu.razerzone.com shouldn't be a problem.

Best regards,
    Bernard

Sent from my Blackberry.

Bernard Hammond
    Razer One
    Director of Marketing (Europe)
    Razer (Europe) GmbH
    Deci...prin vară

17. #5857 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Razer Chimaera Professional Gaming Headset for Xbox 360

18. #5858 SP
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Razer Chimaera Professional Gaming Headset for Xbox 360
    ...cu alea, din păcate, n-ai ce face la noi �n țară.

19. #5859 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...bun, uite ce răspuns am primit la mailul meu

Deci...prin vară
    Imi place totusi ca ai primit raspuns de la directorul de Marketing si nu de la un simplu operator sau ceva cum se intampla de obicei

20. #5860 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Razer announces Chimaera gaming headset for Xbox360

de ce man nu ai ce face?

eu am luat pt cine din state ceva asemanator (alt brand) si a dat 700 roni (Tritton AX PRO 5.1 Surround Sound Gaming AXPRO)

sincer as renunta la Neckband pt Razer-ul asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.