...cum vă merge XBL? Și pe voi vă deconecteaza la �mt�mplare? Eu am fost deconectat de peste 60 de ori (da, am numărat) azi. WTF IS THIS ****?!
Și e deconectare din aia gay fără mesaj - trebuie să dau pe guide button din 5 �n 5 minute să văd dacă-s online.
ORIBIL!
Nu m-au deconectat pana acum pe mine deloc, probabil are mici problemute ISP-ul tau.
Sau posibil sa nu fi observat eu.
Nu-i de la netul meu - nu doar eu pățesc asta (m-am interesat prin lista de prieteni). Eu �n general am 70 de oameni online (și ăștia doar străini)...azi dacă am avut 9 a fost bine...
Acum merge oki.
Una e să am probleme cu netul - alta e să te deconecteze aiurea FĂRĂ mesaj de atenționare.
Sursa: joystiq.comYou know how sometimes people go "away" for the summer, and then when they come back they look ... totally different? Well, Major Nelson's Xbox Live Avatar didn't go anywhere but has seemingly undergone one such full body makeover -- as evidenced by the above comparison between the bobble-headed likeness (via Xbox Avatar Life) we had come to associate with the Xbox Live director of programming and his current Avatar. It would appear that Major's Avatar and perhaps other "VIP" Avatars are the (beta) test subjects in a forthcoming effort to transform the currently cartoonish Avatars into -- to put it candidly -- virtual figures that would look a lot less goofy in a motion-controlled sports game.
Recently, Rare senior programmer Nick Burton told OXM UK that Xbox Live Avatars would be proportionally redesigned to better connect the physical movements of Kinect players to their on-screen Avatars. Presumably, this "Avatar 2.0" update would occur in time for Kinect's November 4 launch and possibly as part of the expected, annual fall update of the Xbox 360 UI.
Wooooooo!
play-asia.com a intrat pe piața digitală a punctelor microsoft
...și cei așa special you might ask?
Păi cei care vor să-și cumpere japanese microsoft points fără a mai aștepta (p�nă la 50 de zile) cartonașul acum o pot face, și primesc codul, �n mai puțin de 30 de minute + că prețul e super!
Menționez că play-asia.com are puncte pentru toate regiunile nu doar JP.
GOOD STUFF!- me happy!
![]()
...ups, scuze! Greșala mea- n-au pentru EU
Oricum există c�te vrei pentru EU(nu alea erau importante). Dacă vrei un site bun recomand:
De la ei iau mereu (iar �n timp beneficiezi de reduceri). De exemplu...eu acum iau orice cod cu 2% reducere
�ncă o chestie...nu știu dacă asta e �n timp (dacă văd că ești serios și plătești la timp) dar primele coduri cumpărate le primeam �n ~ 3-4 ore. După o anumită perioadă am observat că le primeam instantaneu.
am o problema.Azi mi-am conectat xbox 360 la LIVE,desi nu-l mai conectasem de vreun an.Doream sa iau acel update care imi permite sa vad filmele AVI.Problema este urmatoarea.am conectat XBOX 360 la net si imediat mi-a cerut sa-i fac un update.am facut acel update si am ramas uimit.imediat dupa ce s-a terminat de downloadat ,xbox-ul nu imi mai recunoaste nici un storage devise.inainte de conectarea la live si downloadarea acelui update,xbox-ul imi vedea atat cardul micro sd din nokia e51 cat si cardul sd din camera video. care sa fie problema .va rog,spuneti-mi ce credeti ca ar trebui sa-i fac .ms
Prin ce conectai card-urile la Xbox ? Sigur le ai formatate (vezi in System Settings), astfel incat sa le folosesti cu Xbox-ul ?
am telefonul nokia e51 cu un card de microsd de 2 gb in el.conectam telefonul la portul usb prin cablul telefonului.dupa ce faceam asta imi aparea la storage devicee numele cardului si puteam sa ascult toata muzica si sa vad toate pozele ce le aveam in telefon.acum,dupa acerl update nu mai vad nimic la storage device.
L.E
nu este la storage device si la Portable device.aolo nu-0mi mai apare nimic cand conectez,fie telefonul fie memory stickul.de la ce sa fie?
nu am avut nici o consola,cunostiinte foarte putine,de aceea va pun o intrebare,poate o fi prosteasca
super elite bundle are jasper???sau super elite bundle este diferit de super elite jasper??
da,cam suna prostesc dar as vrea un raspuns sincer,nu luat la glume
peste o luna voi fi si eu un posesor de xbox,de abia astept
Bookmarks