Nu iei ban, intra linistit pe live cu consola modata. Poate asa inveti.
Nu fi rautacios , am pus si eu o intrebare , ce ripostezi asa de zici ca mam luat de firma ta . In fine multumesc ptr raspunsuri , inseamna ca odata ce ai modat consola nu mai ai sanse sa joci pe live cu un joc original , interesant , in fine .
Te-ai prins, de ce e asa interesant? Tu cand furi din magazin un produs, il fluturi prin fata gardienilor/ politistilor?
Pai daca am furat odata din magazin si apoi am cumparat produsul , am tot dreptul sa il flutur in fata politistilor , adica daca "ai furat'' odata in viata ta trebuie sa te resemnezi nu te mai poti indrepta sau cum?
Nu te mai poti indrepta daca nu ispasesti sentinta. Hai ca o dam in discutii filozofice cand totul e foarte simplu.
Piratezi, iei ban pe live daca te conectezi si pe forum daca vorbesti despre lucrul asta.
Destul de simplu?
Nu e prea simplu, in fine eu nu vreau sa ma conectez cu un joc piratat pe live ci cu unul original asa ca nu vb pe forum despre nimic piratat , tu ai inceput cu lucruri filozofice , nu treabuia sa imi raspunzi tu daca esti asa irascibil.
Nu-s irascibil insa nu inteleg cum de nu pricepi un lucru simplu si de bun simt elementar. Consola piratata + Live = ban. Ti s-a spus treaba asta, tu ai zis ca e lumea rautacioasa.
Ti-am postat eu ironic ca poti intra pe live fara probleme cu consola modata, n-ai vrut sa pricepi ca o dai in penibil si ai zis ca am ceva cu tine.
Acum e clar, sau scot plansa de desen? Nu de alta, dar lectiile le tarifez, si asa se uita toata lumea![]()
Nu ti-am cerut nicio lectie pastreaza-le ptr tine , vei fi tu tata consolelor si ma iei la misto ,in fine ce am de ales , sa mai cumpar o consola si sa o folosesc pe aia doar ptr jocuri originale ca sa nu iei ban ? nu cumva e joc piratat+ live = ban , eu vroiam sa stiu daca consola modata+ joc original+ live= ban . Ca doar si pe consola am dat bani ca nu am furat-o din magazin.
Te pune cineva sa piratezi jocurile? Sau pe alea nu merita sa dai bani?
Deci, concluzia este "Da".
Nu ca nu ti-ar fi zis Ronan acelasi lucru pe pagina trecuta, dar a trebuit sa ti se deseneze. Vrei sa si coloram?![]()
Ms Cobain ptr raspuns , simplu si la obiect si GreyhounD poate asa am cumparat consola , te-ai gandit la asta si am pus o intrebare , dar tu te-ai apucat sa imi faci morala .
Nene, nu le pasa, o ai modata iei ban. Sincer nici mie nu-mi pasa. Chiar e asa greu?
Sau ai vreo scoala "speciala", ca sa stim cum discutam.
Vezi ca ti-am atasat si colorat.
Over and out.
Bine nene mai lasa-ma ca m-am convins cu ce oameni discut pe aici si nu mai are rost sa vb , o zi buna in continuare !
Treizeci si cinci de posturi, treizeci si cinci ca sa ajungi la concluzia asta: http://www.consolegames.ro/forum/272692-post4019.html.
Am si eu o ''problema'' dak pot sa-i zic asa......
Am si eu in casa 2 plasme , un LG (camera de jos) si un Samsung (sus) cu diag. 106 respectiv 107 !!! Bag cablul de hdmi de la xbox-ul meu in TV , dau drumu la televizor (samsung) si imi zice ca nu am semnalWTF ??? Ma duk jos conectez hmdi-ul la LG si dau drumu la consola ...... HOPA uite ca merge
Atunci am zis ca are Samsung-ul ceva (stricata mufa de hdmi) insa dupa vreo luna imi cumpar un Ps3
si am zis sa incerk cablul de hdmi de la xbox sa vad dak merge Ps3-ul pe samsung !!! Din nou surpriza , MERGE
2.WTF
...... Dak poate cineva sa-mi dea un raspuns dc. nu-mi merge Xbox-ul cu cablul de hdmi la Samsung as fi foarte recunoscator
![]()
P.S : Momentan folosesc la xbox un cablu hdmi cu mufa de monitor(PC) si totul merge perfectinsa totusi se simte o usoara diferenta de calitate intre cablul original si acesta
![]()
Ce se intampla cu xboxu daca se incalzeste prea tare....si in cam cat timp ar putea sa se incalzeasca atat de mult incat ar pocni ,la figurat? ?Thx
---------- Post added 05-02-2010 at 06:12 PM ----------
cum se baga internet pe xbox 360?
http://www.consolegames.ro/forum/273728-post22.html
...păreri?
Eu sper totuși să mărească odată lista aia de prieteni că deja mă disperă.
*Noroc13 - dak ti se incalzeste foarte tare ai grija ca e pericol sa se duca-n branzaSfatul meu e sa nu o tii in spatii inchise(sa aiba aerisire la spate)
Bookmarks