ce e la scara 1:25? mai exact cum sa fie la aceasta scara? doar au aceleasi rezolutii..
ce e la scara 1:25? mai exact cum sa fie la aceasta scara? doar au aceleasi rezolutii..
legat de live...ar trebui zilele astea sa imi expire abonamentul pentru gold, si ma gandeam la urmatoare chestie...
cat aveam gold-ul, sa incerc sa evit ban-ul in momentul cand bagam un dvd facut de mine in consola scoteam cablu de net din consola, si ma gandeam...dupa ce va expira gold-ul, si raman cu silverul...mai am aceleasi sanse sa iau ban? procedez cum am procedat si pana acuma (cu scosu cablului) sau nu o sa mai am probleme ca nu ma mai pot juca pe net...? mersi!
P.S. acum am vazut ca mi-a expirat azi gold-ul...
Inca doua intrebari de le mine:este vreo diferenta de calitate intre cablul HDMI si cel HD cu 5 mufe?
Vreau sa imi iau un monitor dar nu are decat un port de HMDI, intrebarea este urmatoare:daca pun un adaptor in mufa de DVI si fac HDMI din ea voi avea aceeasi calitate si sunet?Multumesc !![]()
Lamurire
Salut,
Vreau sa modez consola "XBOX360" dar inainte as vrea sa intreb pe cei care stiu urmatoarele:
1. Modez consola acum cu ultimul soft 1.61 si voi putea juca sigur toate jocurile aparut pana in momentul de fata.
2. Cele aparute de maine in colo (sa zicem) numai este sigur .. va trebui sa apara un alt soft 1.62(sa zicem) care sa rezolve problema.
3. Mai exista posibilitatea sa le joc jocurile noi folosind abgx360 care sa-mi duca jocurile la un soft de modare mai vechi.
4. Daca am consola modata si am un joc original si joc pe live pot sa fiu banat?
5. Ce insemna pt mine ca consola va fi banata? Nu voi putea juca nici singur pe ea? Tb sa o debanez ... am inteles ca se poate ...
Daca crezi ca ar trebui sa mai stiu ceva scrie cu incredere ca voi citii.
Merci
Daca o modezi vei pierde garantia.
Exista riscul sa fii banat, MS detecteaza FW pe care-l ai de.4. Daca am consola modata si am un joc original si joc pe live pot sa fiu banat?
Nu vei putea intra pe Live, nu vei putea instala jocuri pe HDD. Nu poate fi debanata.5. Ce insemna pt mine ca consola va fi banata? Nu voi putea juca nici singur pe ea? Tb sa o debanez ... am inteles ca se poate ...
Sau, cel mai simplu, joaca jocuri originale si nu vei avea batai de cap. Cu nimic, nici cu ban-unban, nici cu firmware-uri diferite, etc.
Am si eu o nedumerire.Daca am niste arcade-uri pe consola,si sa zicem ca iau ban,imi apar ca triale daca vreu sa conectez hdd-ul la alt xbox.
Eu vreau sa stiu ce se intampla in cazul dlc-urilor,adica vor merge daca pun hdd-ul in alt xbox?Sa nu imi dea vreo eroare cu corrupt sau ceva de genul.
Bineinteles,exceptand metoda cu transferarea licentei.
Am o multime de dlc-uri si nu mai pot transfera licenta pentru ca am mai facut asta odata,si mai trebuie sa astept 10 luni.
Simplu, vreau ca PS3-ul si X360 sa fie conectate amandoua ca sa nu mai stau sa schimb cablurile.Deci este aceeas calitate daca pun un adaptor de HDMI pe DVI si marea intrebare o sa am sunet prin mufa aia.
PS:vreau sa le conectez la un Samsung P2370 HD.
Este mai bine sa pun X360 prin cablu HD cu 5 mufe, voi avea aceeasi calitate ca a HDMI-ului.
Aici este o poza cu mufele din spatele monitorului.
Da, arată cam așa (poză). Vezi pe shopmania.ro (sau alte site-uri des specialitate).
...sincer să fiu e ca la loz �n plic. Știu că răspunsul e unul t�mpit dar...așa e! Am pățit-o pe propria piele (știu despre ce vorbesc) și...nu la un DLC (că de era unul...treceam cu vederea) că la vreo 6-7 (și din alea grele - mass effect, gears of war 1 și 2, burnout paradise -toate- și etc.).Am si eu o nedumerire.Daca am niste arcade-uri pe consola,si sa zicem ca iau ban,imi apar ca triale daca vreu sa conectez hdd-ul la alt xbox.
Eu vreau sa stiu ce se intampla in cazul dlc-urilor,adica vor merge daca pun hdd-ul in alt xbox?Sa nu imi dea vreo eroare cu corrupt sau ceva de genul.
Bineinteles,exceptand metoda cu transferarea licentei.
Am o multime de dlc-uri si nu mai pot transfera licenta pentru ca am mai facut asta odata,si mai trebuie sa astept 10 luni.
E foarte aiurea treaba asta![]()
...dar, �n mod normal, DLC-urile merg de pe o consolă pe alta (mie cel puțin �mi merg/mi-au mers).
Bookmarks