Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 298 of 788 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 398 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5941 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    ce e la scara 1:25? mai exact cum sa fie la aceasta scara? doar au aceleasi rezolutii..

2. #5942 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    era la misto

3. #5943 SP
    Junior Member CRISTI1609's Avatar
    mersi frumos

4. #5944 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    legat de live...ar trebui zilele astea sa imi expire abonamentul pentru gold, si ma gandeam la urmatoare chestie...
    cat aveam gold-ul, sa incerc sa evit ban-ul in momentul cand bagam un dvd facut de mine in consola scoteam cablu de net din consola, si ma gandeam...dupa ce va expira gold-ul, si raman cu silverul...mai am aceleasi sanse sa iau ban? procedez cum am procedat si pana acuma (cu scosu cablului) sau nu o sa mai am probleme ca nu ma mai pot juca pe net...? mersi!

P.S. acum am vazut ca mi-a expirat azi gold-ul...

5. #5945 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Am vazut pe youtube o comparatie intre xbox360 si PS3 si ala spunea ca jocul GTA 4 pt xbox360 este micsorat fata de cel pt PS3 :-J.
    Producatorii au spus ca se vor incadra foarte greu pe DVD, iar in urma acestei declaratii au aparut zvonuri conform carora orasul a fost micsorat, pe ambele platforme.

6. #5946 SP
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    legat de live...ar trebui zilele astea sa imi expire abonamentul pentru gold, si ma gandeam la urmatoare chestie...
    cat aveam gold-ul, sa incerc sa evit ban-ul in momentul cand bagam un dvd facut de mine in consola scoteam cablu de net din consola, si ma gandeam...dupa ce va expira gold-ul, si raman cu silverul...mai am aceleasi sanse sa iau ban? procedez cum am procedat si pana acuma (cu scosu cablului) sau nu o sa mai am probleme ca nu ma mai pot juca pe net...? mersi!

P.S. acum am vazut ca mi-a expirat azi gold-ul...
    odata ce ai intrat pe net cu ea esti in blacklist. daca scapi la un val de banari, la urmatorul esti instant. foarte multi asa au patit. din experienta proprie nu stiu sa iti zic pt ca ambele console sunt nemodate

7. #5947 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Inca doua intrebari de le mine:este vreo diferenta de calitate intre cablul HDMI si cel HD cu 5 mufe?
    Vreau sa imi iau un monitor dar nu are decat un port de HMDI, intrebarea este urmatoare:daca pun un adaptor in mufa de DVI si fac HDMI din ea voi avea aceeasi calitate si sunet?Multumesc !

8. #5948 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    odata ce ai intrat pe net cu ea esti in blacklist. daca scapi la un val de banari, la urmatorul esti instant. foarte multi asa au patit. din experienta proprie nu stiu sa iti zic pt ca ambele console sunt nemodate
    mersi mult pentru raspuns, macar nu mai "uzez" cablul ala sa il tot bag si sa il scot lol, macar am vazut ce si cat poate live-ul...si daca imi moare si xboxul asta PROMIT ca pe al-3-lea nu il mai modez...

9. #5949 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    Lamurire
    Salut,

Vreau sa modez consola "XBOX360" dar inainte as vrea sa intreb pe cei care stiu urmatoarele:

1. Modez consola acum cu ultimul soft 1.61 si voi putea juca sigur toate jocurile aparut pana in momentul de fata.
    2. Cele aparute de maine in colo (sa zicem) numai este sigur .. va trebui sa apara un alt soft 1.62(sa zicem) care sa rezolve problema.
    3. Mai exista posibilitatea sa le joc jocurile noi folosind abgx360 care sa-mi duca jocurile la un soft de modare mai vechi.
    4. Daca am consola modata si am un joc original si joc pe live pot sa fiu banat?
    5. Ce insemna pt mine ca consola va fi banata? Nu voi putea juca nici singur pe ea? Tb sa o debanez ... am inteles ca se poate ...

Daca crezi ca ar trebui sa mai stiu ceva scrie cu incredere ca voi citii.

Merci

10. #5950 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca o modezi vei pierde garantia.

4. Daca am consola modata si am un joc original si joc pe live pot sa fiu banat?
    Exista riscul sa fii banat, MS detecteaza FW pe care-l ai de.

5. Ce insemna pt mine ca consola va fi banata? Nu voi putea juca nici singur pe ea? Tb sa o debanez ... am inteles ca se poate ...
    Nu vei putea intra pe Live, nu vei putea instala jocuri pe HDD. Nu poate fi debanata.

11. #5951 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Daca o modezi vei pierde garantia.

Exista riscul sa fii banat, MS detecteaza FW pe care-l ai de.

Nu vei putea intra pe Live, nu vei putea instala jocuri pe HDD. Nu poate fi debanata.
    Poti sa te te joci in single player, poti sa instalezi jocuri pe HDD dar se lucreaza un pic la ea. Vorbeste cu oamenii care se ocupa cu asta.

12. #5952 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Sau, cel mai simplu, joaca jocuri originale si nu vei avea batai de cap. Cu nimic, nici cu ban-unban, nici cu firmware-uri diferite, etc.

13. #5953 SP
    Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Inca doua intrebari de le mine:este vreo diferenta de calitate intre cablul HDMI si cel HD cu 5 mufe?
    Vreau sa imi iau un monitor dar nu are decat un port de HMDI, intrebarea este urmatoare:daca pun un adaptor in mufa de DVI si fac HDMI din ea voi avea aceeasi calitate si sunet?Multumesc !
    Imi poate raspunde si mie cineva va rog

14. #5954 SP
    pai daca are monitorul hdmi dc vrei din dvi? pui pe hdmi si gata

15. #5955 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Un adaptor de la HDMI la VGA se gaseste ?

16. #5956 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Am si eu o nedumerire.Daca am niste arcade-uri pe consola,si sa zicem ca iau ban,imi apar ca triale daca vreu sa conectez hdd-ul la alt xbox.

Eu vreau sa stiu ce se intampla in cazul dlc-urilor,adica vor merge daca pun hdd-ul in alt xbox?Sa nu imi dea vreo eroare cu corrupt sau ceva de genul.
    Bineinteles,exceptand metoda cu transferarea licentei.

Am o multime de dlc-uri si nu mai pot transfera licenta pentru ca am mai facut asta odata,si mai trebuie sa astept 10 luni.

17. #5957 SP
    Simplu, vreau ca PS3-ul si X360 sa fie conectate amandoua ca sa nu mai stau sa schimb cablurile.Deci este aceeas calitate daca pun un adaptor de HDMI pe DVI si marea intrebare o sa am sunet prin mufa aia.
    PS:vreau sa le conectez la un Samsung P2370 HD.
    Este mai bine sa pun X360 prin cablu HD cu 5 mufe, voi avea aceeasi calitate ca a HDMI-ului.
    Aici este o poza cu mufele din spatele monitorului.
    Attached Images Attached Images 8136823.jpg

18. #5958 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by =Flavius= View Post
    Un adaptor de la HDMI la VGA se gaseste ?
    Da, arată cam așa (poză). Vezi pe shopmania.ro (sau alte site-uri des specialitate).

Am si eu o nedumerire.Daca am niste arcade-uri pe consola,si sa zicem ca iau ban,imi apar ca triale daca vreu sa conectez hdd-ul la alt xbox.

Eu vreau sa stiu ce se intampla in cazul dlc-urilor,adica vor merge daca pun hdd-ul in alt xbox?Sa nu imi dea vreo eroare cu corrupt sau ceva de genul.
    Bineinteles,exceptand metoda cu transferarea licentei.

Am o multime de dlc-uri si nu mai pot transfera licenta pentru ca am mai facut asta odata,si mai trebuie sa astept 10 luni.
    ...sincer să fiu e ca la loz �n plic. Știu că răspunsul e unul t�mpit dar...așa e! Am pățit-o pe propria piele (știu despre ce vorbesc) și...nu la un DLC (că de era unul...treceam cu vederea) că la vreo 6-7 (și din alea grele - mass effect, gears of war 1 și 2, burnout paradise -toate- și etc.).

E foarte aiurea treaba asta

...dar, �n mod normal, DLC-urile merg de pe o consolă pe alta (mie cel puțin �mi merg/mi-au mers).
    Attached Images Attached Images ad-ati-hdmi-dvi.jpg

19. #5959 SP
    Eu cele mai multe adaptoare dealea am gasit pe PcFUN, oricum cine cauta gaseste...

20. #5960 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da, arată cam așa (poză). Vezi pe shopmania.ro (sau alte site-uri des specialitate).

...sincer să fiu e ca la loz �n plic. Știu că răspunsul e unul t�mpit dar...așa e! Am pățit-o pe propria piele (știu despre ce vorbesc) și...nu la un DLC (că de era unul...treceam cu vederea) că la vreo 6-7 (și din alea grele - mass effect, gears of war 1 și 2, burnout paradise -toate- și etc.).

E foarte aiurea treaba asta

...dar, �n mod normal, DLC-urile merg de pe o consolă pe alta (mie cel puțin �mi merg/mi-au mers).
    Mie imi trebuie pentru VGA RGB nu DVI

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.