Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 323 of 788 FirstFirst ... 223 273 313 321 322 323 324 325 333 373 423 ... LastLast
Results 6,441 to 6,460 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6441 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Nu merge la nivel si mai inalt ? Adica la Microsoft. Eu stiam ca Microsoft da 3 ani garantie de mai mult timp, ca sa "contracareze" spaima de RROD. Cel putin la consola mea (XBOX 360 Pro cu bundle Best of Halo) am primit anul trecut 3 ani garantie.
    afara este 1 an asa ca faza cu 3 ani...

---------- Post added 07-03-2010 at 01:46 PM ----------

Quote Originally Posted by Crips View Post
    cine stie cum se numea site-ul care arata la fiecare joc de Wave are ?
    se numesc eshopuri. de acolo le poti cumpara fara probleme.

buy originals

2. #6442 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Exista pe Live vreo tema premium gratis, sau sa nu fie mai mult de 100 puncte....mersi!

3. #6443 SP
    Junior Member ridle's Avatar
    Am castigat o licitatie pe ebay.co.uk.Seller-ul(din UK) mi-a raspuns doar la intrebarea,daca trimite in Romania si cat costa shipping-ul.A raspuns ca trimite in Romania si shipping-ul costa 2.49.
    Acum se pare ca nu mai raspunde la mesaje,desi eu am platit produsul instant,prin paypal.M-am uitat pe feedback-ul sau,are 285 pozitive,doar unul neutru recent de vreo saptamana,de la un alt buyer :"Ignored my e-mails and refused to leave feedback for my instant payment. POOR!!!"
    Cum sa procedez in acest caz ?

Multumesc mult !

4. #6444 SP
    Junior Member blizzybad's Avatar
    destul de greu...daca omu numai raspunde e greu sa mai dai de el....dar poate doar nu a vazut..daca dai report sau ceva..

5. #6445 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by kside View Post
    Exista si altceva cu intrare optica in afara de Logitech Z5500?
    Eu am cautat un sistem de boxe si nici unul nu avea intrare optica.
    Ar fi bun si un decodor separat pt DD / DTS care sa primeasca optic si sa scoata analogic (RCA) dar nici asa n-am gasit, numai ca e greu de gasit si scump.
    Eu am un sony dav-dz260 pe care nu l-am mai vazut prin magazine, dar daca mergi pe la media galaxy/domo gasesti sigur, singura problema e pretul, cel mai ok cred ca am vazut un samsung la 850 ron..orice alta varianta nu e practica...am incercat sa gasesc orice doar ca sa nu mai cumpar homecinema si in final tot a fost cea mai ieftina varianta.

6. #6446 SP
    Quote Originally Posted by blizzybad View Post
    destul de greu...daca omu numai raspunde e greu sa mai dai de el....dar poate doar nu a vazut..daca dai report sau ceva..
    Dar,banii ii mai pot recupera cumva,daca nu-mi trimite produsul ?
    Cam dupa cate zile sa intru pe Resolution Center,in cazul in care nu pot comunica cu omul ?

7. #6447 SP
    Quote Originally Posted by ridle View Post
    Dar,banii ii mai pot recupera cumva,daca nu-mi trimite produsul ?
    Cam dupa cate zile sa intru pe Resolution Center,in cazul in care nu pot comunica cu omul ?
    man nu are relevanta intrebarea aici la xbox. ai un help la paypal. dupa 10 zile poti face claim. nu inteleg de ce vrei sa dai claim daca de-abia ai platit. astepti sa ajunga si atat. ei nu sunt asa comunicativi ca noi

pt alte probleme : http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/

8. #6448 SP
    @ BoDoPSX : In regula si multumesc !

9. #6449 SP
    au inceput distributia de coduri redeem pt Blur beta

Thanks for participating in the Blur Xbox LIVE multiplayer beta.
    Your activation code is below.

....

Code Redeemed
    You have successfully redeemed a code for: Blur™ - Multiplayer Beta Demo. It has been added to your download queue.

10. #6450 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Salut,

Am 1760 Points. Am calculat eu stupid si nu-mi ajunge pt 2 jocuri si nu am bani sa cumpar din nou 2100 points.

Daca cumpar 500 points direct de pe site-ul xbox, risc sa vada astia ca am credit card de Romania si sa-mi inchida contul avand in vedere ca GamerTag-ul e de UK?

Mersi

11. #6451 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    au inceput distributia de coduri redeem pt Blur beta

Thanks for participating in the Blur Xbox LIVE multiplayer beta.
    Your activation code is below.

....

Code Redeemed
    You have successfully redeemed a code for: Blur� - Multiplayer Beta Demo. It has been added to your download queue.
    Acum il descarc si eu

12. #6452 SP
    Quote Originally Posted by PET View Post
    Salut,

Am 1760 Points. Am calculat eu stupid si nu-mi ajunge pt 2 jocuri si nu am bani sa cumpar din nou 2100 points.

Daca cumpar 500 points direct de pe site-ul xbox, risc sa vada astia ca am credit card de Romania si sa-mi inchida contul avand in vedere ca GamerTag-ul e de UK?

Mersi
    pt Uk exista redeem si de 800

13. #6453 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    pt Uk exista redeem si de 800
    Faza e ca nu imi merge sa iau de pe microsoft direct. Ca adresa + tara e UK si cardul e de RO. Imi zice ca nu e valid. Banuiesc ca tot puncte trebuie sa-mi cumpar.

14. #6454 SP
    la asta se si refera redeem code eu doar iti spusesem ca mai nou au scos si de 800 ca sa nu iei tot 2100

15. #6455 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Da stiu ca au scos de 800 doar ca nu prea se merita

800 puncte vine vreo 55 ron.
    2100 puncte vreo 86 ron.

Prefer sa mai pun 30 ron in +.

Mi-am luat la puncte... au au

Ieri 2100. Am cheltuit ceva pe "packs" in Ultimate Team (Fifa10). Si ca prost nu mi-am lasat si eu inca 140 puncte.
    Am testat Greed Corp (jocul), imi place, si acum imi lipsesc 140 puncte ca sa-l iau.

1200 puncte imi tin pentru Scrap Metal.

PS. ah, si saptamana trecuta mi-am luat 4200 puncte. Am luat 800 - Worms 2 si 1200 tin pentru Scrap. Pana mea

ADDICT

16. #6456 SP
    eu ti-am dat solutia la ce intrebai

in rest nu esti singurul

17. #6457 SP
    Banned tibi's Avatar

Exclamation salut

am si eu o mare nelamurire dak puteti sa ma ajutati si pe mine, mi-am cumparat un nou controller de xbox 360 la consola mea, si pur si simplu nu o recunoaste consola, cand apas butonul de xbox din maneta imi blincaia in continuarea si nu recunoaste consola,,,aveti o idee despre ce este vorba, maneta este originala microsoft pt. xbox 360, va rog datimi un raspuns

18. #6458 SP
    ai un buton pe controler de sincronizare.(unde e mufa ) tii pe el apasat si tii apasat si pe cel de pe consola. se sincronizeaza si aia e

happy gaming

First, make sure you have turned on your console, then turn on the controller you want to sync up with your system. Next press the connect button on the console which can be located right next to the two memory card slots on the front of the console. Once the connect button has been pressed on the console, push the connect button located on the back of the controllers just above the battery release button.

19. #6459 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Daca consola este modata , pot intra cu ea pe Live? ma refer cu jocurile originale

20. #6460 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da sigur ca da, poti intra si cu jocuri piratate pe Live fara probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.