afara este 1 an asa ca faza cu 3 ani... :D
---------- Post added 07-03-2010 at 01:46 PM ----------
se numesc eshopuri. de acolo le poti cumpara fara probleme.
buy originals
Printable View
Exista pe Live vreo tema premium gratis, sau sa nu fie mai mult de 100 puncte....mersi! :D
Am castigat o licitatie pe ebay.co.uk.Seller-ul(din UK) mi-a raspuns doar la intrebarea,daca trimite in Romania si cat costa shipping-ul.A raspuns ca trimite in Romania si shipping-ul costa 2.49.
Acum se pare ca nu mai raspunde la mesaje,desi eu am platit produsul instant,prin paypal.M-am uitat pe feedback-ul sau,are 285 pozitive,doar unul neutru recent de vreo saptamana,de la un alt buyer :"Ignored my e-mails and refused to leave feedback for my instant payment. POOR!!!"
Cum sa procedez in acest caz ?
Multumesc mult !
destul de greu...daca omu numai raspunde e greu sa mai dai de el....dar poate doar nu a vazut..daca dai report sau ceva..
Eu am un sony dav-dz260 pe care nu l-am mai vazut prin magazine, dar daca mergi pe la media galaxy/domo gasesti sigur, singura problema e pretul, cel mai ok cred ca am vazut un samsung la 850 ron..orice alta varianta nu e practica...am incercat sa gasesc orice doar ca sa nu mai cumpar homecinema si in final tot a fost cea mai ieftina varianta.
man nu are relevanta intrebarea aici la xbox. ai un help la paypal. dupa 10 zile poti face claim. nu inteleg de ce vrei sa dai claim daca de-abia ai platit. astepti sa ajunga si atat. ei nu sunt asa comunicativi ca noi
pt alte probleme : http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/
@ BoDoPSX : In regula si multumesc !
au inceput distributia de coduri redeem pt Blur beta :D
Thanks for participating in the Blur Xbox LIVE multiplayer beta.
Your activation code is below.
....
Code Redeemed
You have successfully redeemed a code for: Blur™ - Multiplayer Beta Demo. It has been added to your download queue.
Salut,
Am 1760 Points. Am calculat eu stupid si nu-mi ajunge pt 2 jocuri si nu am bani sa cumpar din nou 2100 points.
Daca cumpar 500 points direct de pe site-ul xbox, risc sa vada astia ca am credit card de Romania si sa-mi inchida contul avand in vedere ca GamerTag-ul e de UK?
Mersi
la asta se si refera redeem code :D eu doar iti spusesem ca mai nou au scos si de 800 ca sa nu iei tot 2100
Da stiu ca au scos de 800 doar ca nu prea se merita :)
800 puncte vine vreo 55 ron.
2100 puncte vreo 86 ron.
Prefer sa mai pun 30 ron in +.
Mi-am luat la puncte... au au :(
Ieri 2100. Am cheltuit ceva pe "packs" in Ultimate Team (Fifa10). Si ca prost nu mi-am lasat si eu inca 140 puncte.
Am testat Greed Corp (jocul), imi place, si acum imi lipsesc 140 puncte ca sa-l iau.
1200 puncte imi tin pentru Scrap Metal.
PS. ah, si saptamana trecuta mi-am luat 4200 puncte. Am luat 800 - Worms 2 si 1200 tin pentru Scrap. Pana mea :(
ADDICT
eu ti-am dat solutia la ce intrebai ;)
in rest nu esti singurul :))
am si eu o mare nelamurire dak puteti sa ma ajutati si pe mine, mi-am cumparat un nou controller de xbox 360 la consola mea, si pur si simplu nu o recunoaste consola, cand apas butonul de xbox din maneta imi blincaia in continuarea si nu recunoaste consola,,,aveti o idee despre ce este vorba, maneta este originala microsoft pt. xbox 360, va rog datimi un raspuns
ai un buton pe controler de sincronizare.(unde e mufa ) tii pe el apasat si tii apasat si pe cel de pe consola. se sincronizeaza si aia e :D
happy gaming
First, make sure you have turned on your console, then turn on the controller you want to sync up with your system. Next press the connect button on the console which can be located right next to the two memory card slots on the front of the console. Once the connect button has been pressed on the console, push the connect button located on the back of the controllers just above the battery release button.
Daca consola este modata , pot intra cu ea pe Live? ma refer cu jocurile originale
Da sigur ca da, poti intra si cu jocuri piratate pe Live fara probleme.