N-am gasit threadul cu Left 4 Dead asa ca intreb aici si v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde, Cam cate ore are Left 4 Dead 2 in campaign mod?
Din ce am citit pe net de maine vor putea sa joace si cei cu silver ,bine ca o sa il am gata descarcat .
Deci weekendul acesta.Starting from May 14th to 17th, all Xbox Live Silver members will be able to participate in the Halo Reach beta.
Daca bagi un cod de 12 luni in timp ce inca mai ai Gold, ti se vor adauga acele 12 luni sau nu poti face asta?
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...-a/index3.html <- posteaza acolo ... poate o sa ai mai mult noroc . Eu nu m-am mai jucat L4D 2 de juma de an (poate si mai mult ) dar din cate tin minte , daca il joci pe a 3a dificultate termini o campanie in 40 de min maxim . 40(min)*5(campanii ca parca atatea erau)= 200 de minute ... 3 ore jumate aproape . Da totusi intreaba si pe thread-ul L4D ca sa fii sigur![]()
Mie pe pc imi lua cam o ora, o ora si 10-20min pe expert la fiecare campanie.
Oricum, genial jocul. L-am mai terminat odata si pe consola splitscreen cu fratimiu![]()
Pentru achizitionarea temelor / DLC-urilor de pe Xbox Live aveti nevoie de Microsoft Points , aceste puncte sunt echivalentul unei sume de bani .
Microsoft a scazut pretul punctelor Microsoft .
Lista preturilor noi in dolari :
400 Microsoft Points - 4.99 dolari
800 Microsoft Points - 9.99 dolari
1600 Microsoft Points - 19.99 dolari
4000 Microosft Points - 49.99 dolari
Cu toate acestea spuse , sa dam drumul la downloadarea DLC-urilor de la jocurile noastre preferate !
nu stiu daca a mai fost postat, dar daca a fost, va readuc aminte.
puteti lua gratarul, precum si un tricou Bing gratuit, pentru avatar prin redeem code:
Xboxic Free Items for Your Xbox 360 Avatar
terry allen's portfolioMy first project at Underground Development was a COD game called Devil's Brigade set in Italy in WWII. I created the textures and set-up the FX for them using Maya, Photoshop and Radiant.
sunt nou pe aici si nu prea le am la console... vreau sa stiu dak pot pune xbox -ul 360 Arcade la un monitor lg LG L1718S, Preturi monitor LG L 1718S DAK DA ,ce cabluri imi trebuie....
Bookmarks