1. Doar la accesoriile ce vin in pachet difera, hardware sunt la fel.
5. Nu are browser.
Hello,
Cum, vă merge LIVE-ul?- pe mine mă tot deconectează din 30 �n 30 de minute...(nu e de la net, am verificat).
Am si eu nevoie de o recomandare....Draga mea mama,pe cat de ciudat suna,se joaca pe xbox360 ,a terminat colectia xbox arcade + Peggle si nu mai are ce juca . Vreau ceva usor si amuzant ,ceva in genul jocurilor mai sus mentionate ,multumesc .
PS: Da ,stiu,am o familie ciudata ,taicamiu se joaca CS S si MW2 lol .
Recomand: Family Game Night
Info:
Dacă nu le vrei DLC caută pe ebay/amazon că �ncă se mai găsește discul de v�nzare.
---------- Post added 09-05-2010 at 02:14 AM ----------
Cu ajutorul acestui soft [USB Xtaf (FATX) Xplorer] puteți accesa/transfera/modifica informațiile stocate pe stick-ul USB (profil, salvări, DLC-uri, etc.). Acum puteți face back-up pe PC liniștiți.
Download link:
*p.s.
Există și versiunea (0.011) dar aceasta nu e chiar user friendly.
Download link:
baieti, am tot citit am tot cautat pe internet dar inca nu am testat nimic fara sa ma consult si cu romani de ai mei, nu inteleg cum se instaleaza un DLC am vazut ca trebuie jtag dar unii zic ca nu trebuie altii ca da si ca jtag'u te ajuta sa copii de pe internet sau nu am inteles eu bine infine. Cum se instaleaza un DLC ?! Asta nu am priceput...
Au ajuns la versiunea ..gui31 man
Uite, l-am uploadat eu: E chiar foarte stabil, si poti sa te uiti in release notes (in program) sa vezi ce mai rezolva. Are si autoupdate.
DLC-urile se cumpara de pe net cu microsoft points, la o consola normala, si merg doar pe consola pe care le-ai dld. si instalat. Daca ai consola modificata cu Jtag (cu care nu poti intra pe net pt ca esti banat imediat), poti instala si rula DLC-uri pe ea cu un program special, DLC-uri ce le gasesti pe torenti (dar astea merg numai pe console cu Jtag).
...uai ce salată de varză e �n capul tău
Ca să n-o lungesc aiurea, văd că ai PS3. No cum procedezi pe PS3 așa faci și pe X360. Simplu.
am un hard disk de 500 gb ,cum pot sa fac sa il formatez pt xbox si sa fiu sigur ca nu sterg nimic din datele care sunt pe el?
Am si eu o intrebare. Sunt nou pe live si mi se expira acea luna gratis de gold (detin cont silver momentan); pentru a trece de la silver la gold folosind acel redeem code imi vor mai cere adresa? Multumesc.
Bookmarks