Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 347 of 788 FirstFirst ... 247 297 337 345 346 347 348 349 357 397 447 ... LastLast
Results 6,921 to 6,940 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6921 SP
    Manager paul's Avatar
    1. Doar la accesoriile ce vin in pachet difera, hardware sunt la fel.
    5. Nu are browser.

2. #6922 SP
    Member dwn3d's Avatar
    mersi pt rasp

3. #6923 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hello,

Cum, vă merge LIVE-ul? - pe mine mă tot deconectează din 30 �n 30 de minute...(nu e de la net, am verificat).

4. #6924 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hello,

Cum, vă merge LIVE-ul? - pe mine mă tot deconectează din 30 �n 30 de minute...(nu e de la net, am verificat).
    A mers foarte bine... cel putin la calificarile pt. campionatul FM3 CG

5. #6925 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu sunt online pe Live de la ora 11:30 si n-am avut nicio problema.

6. #6926 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    M-a deconectat si pe mine o data.

7. #6927 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    A mers ca si uns la mine de la 11 si ceva pana mai devreme cand am iesit .

8. #6928 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hello,

Mi se mai intampla cateodata. Dau connect si merge. E aiurea.
    Insa azi, pana la 11, nu mi-a mers deloc Live-ul.

9. #6929 SP
    Member dwn3d's Avatar
    god of war 3 si call of duty mw2 sunt pt xbox? 360 desigur.

10. #6930 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Am si eu nevoie de o recomandare....Draga mea mama,pe cat de ciudat suna,se joaca pe xbox360 ,a terminat colectia xbox arcade + Peggle si nu mai are ce juca . Vreau ceva usor si amuzant ,ceva in genul jocurilor mai sus mentionate ,multumesc .
    PS: Da ,stiu,am o familie ciudata ,taicamiu se joaca CS S si MW2 lol .

11. #6931 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Quote Originally Posted by dwn3d View Post
    god of war 3 si call of duty mw2 sunt pt xbox? 360 desigur.
    God of War 3 este PS3 exclusive.

12. #6932 SP
    Recomand: Family Game Night

Info:
    Dacă nu le vrei DLC caută pe ebay/amazon că �ncă se mai găsește discul de v�nzare.

---------- Post added 09-05-2010 at 02:14 AM ----------

Cu ajutorul acestui soft [USB Xtaf (FATX) Xplorer] puteți accesa/transfera/modifica informațiile stocate pe stick-ul USB (profil, salvări, DLC-uri, etc.). Acum puteți face back-up pe PC liniștiți.

Download link:
    *p.s.

Există și versiunea (0.011) dar aceasta nu e chiar user friendly.

Download link:

13. #6933 SP
    Junior Member dannybest's Avatar
    baieti, am tot citit am tot cautat pe internet dar inca nu am testat nimic fara sa ma consult si cu romani de ai mei, nu inteleg cum se instaleaza un DLC am vazut ca trebuie jtag dar unii zic ca nu trebuie altii ca da si ca jtag'u te ajuta sa copii de pe internet sau nu am inteles eu bine infine. Cum se instaleaza un DLC ?! Asta nu am priceput...

14. #6934 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Au ajuns la versiunea ..gui31 man

Uite, l-am uploadat eu: E chiar foarte stabil, si poti sa te uiti in release notes (in program) sa vezi ce mai rezolva. Are si autoupdate.

15. #6935 SP
    Member haimi708's Avatar
    Quote Originally Posted by dannybest View Post
    baieti, am tot citit am tot cautat pe internet dar inca nu am testat nimic fara sa ma consult si cu romani de ai mei, nu inteleg cum se instaleaza un DLC am vazut ca trebuie jtag dar unii zic ca nu trebuie altii ca da si ca jtag'u te ajuta sa copii de pe internet sau nu am inteles eu bine infine. Cum se instaleaza un DLC ?! Asta nu am priceput...
    DLC-urile se cumpara de pe net cu microsoft points, la o consola normala, si merg doar pe consola pe care le-ai dld. si instalat. Daca ai consola modificata cu Jtag (cu care nu poti intra pe net pt ca esti banat imediat), poti instala si rula DLC-uri pe ea cu un program special, DLC-uri ce le gasesti pe torenti (dar astea merg numai pe console cu Jtag).

16. #6936 SP
    ...uai ce salată de varză e �n capul tău

Ca să n-o lungesc aiurea, văd că ai PS3. No cum procedezi pe PS3 așa faci și pe X360. Simplu.

17. #6937 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am un hard disk de 500 gb ,cum pot sa fac sa il formatez pt xbox si sa fiu sigur ca nu sterg nimic din datele care sunt pe el?

18. #6938 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    am un hard disk de 500 gb ,cum pot sa fac sa il formatez pt xbox si sa fiu sigur ca nu sterg nimic din datele care sunt pe el?
    Xbox-ul il formateaza automat , muta ce ai pe el si dupa il poti folosii.

19. #6939 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Xbox-ul il formateaza automat , muta ce ai pe el si dupa il poti folosii.
    mut 400 de gb ca sa imi formateze o partitie de 16 gb?

20. #6940 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Am si eu o intrebare. Sunt nou pe live si mi se expira acea luna gratis de gold (detin cont silver momentan); pentru a trece de la silver la gold folosind acel redeem code imi vor mai cere adresa? Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.